Lukko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Leppälän Manu, 2.12.2017.

  1. Leppälän Manu

    Leppälän Manu 1st gear

    Kertokaas viisaammat rajan pinnassa asuvalle metsäläiselle, jotta minkälainen lukko olisi sopiva? Tulisi -65 Chevelle Malibu farmariin. Ilmeisesti perä on 8.2. Orkkis kuitenkin. Kone nelisatanen ja samanverran (+) voimaa. Laatikko vahvistettu TH700. Ihan normikäytöön tulee, ei mitään ihmeempiä revitelyjä. Ympärivuotiseen sekalaiseen ajoon. Halvinta mahdollista ei haeta vaan optimia joka maalaisjärjellä ajettuna kestää isältä pojalle ja ei pauku ja jytise mutkissa.
     
  2. kaierkki

    kaierkki Gearhead

  3. 3964

    3964 3rd gear

    Truetrack on huomaamaton ja äänetön,ainut - on jos toinen pyörä ilmassa tai todella liukkaalla ni silloin ei toimi muuten huipputuote ja huoltovapaa.
     
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    KajS tykkää tästä.
  5. Turnn

    Turnn Gearhead

    Ennen kun ostat,varmista että välityksesi ja "murikka" sopii keskenään.
     
  6. sirkus

    sirkus Gearhead

    Eaton truetrack
     
  7. Leppälän Manu

    Leppälän Manu 1st gear

    Truetrackiä ei saa (Summitin mukaan) 8,2 perään. Posi käy. Summit tarjoaa myös Auburn ja Yukonin lukkoa. Onko näistä kenelläkkään kokemuksia?
     
  8. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Mulla on Yokonin lukko tollasessa 8.2" perässä. Kahta viivaa piirtää tollasessa kevyessä kikottimessa, eikä rutise käännyttäessä, eli kaiketi pelkkää hyvää voi sanoa.
     
    hzemax tykkää tästä.
  9. Vesku67

    Vesku67 1st gear

Kerro tästä muillekin!