Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. caprice307

    caprice307 Gearhead

    Ei kai noi kilsat vielä pahat oo tolle tekniikalle.
    Kyllähän tohon hintaan vähä kosmeettista vaivaa saa ollakki.
    Apukuskin kylki vaan on unohtunu kuvata.
     
  2. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Voin paljastaa sinulle että olet joutunut mainoksen uhriksi. Lapuan liikkeen aktiiviajat sijoittuvat hieman aikaisempaan historiaan... ;-)
     
    Larry ja rane58 tykkäävät tästä.
  3. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Joo kyllä, muilutukset on hoidettu aika paljon vanhempaa vuosikertaa olevilla "mustilla umpiautoilla" ;) Sen verran asia jäi kuitenkin kytemään, että teetin Lapuan Liikkeen tarroja autoon liimattavaksi.
     
    Peeaa ja rane58 tykkäävät tästä.
  4. -tl-

    -tl- Gearhead

  5. stealth

    stealth Gearhead

    Muutoskatsastaa pakuksi.
     
  6. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Ja vaikuttaa veroihin miten?
     
  7. gm dealer

    gm dealer Gearhead

  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ja siellä ei muka kauppa käy?
     
  9. stealth

    stealth Gearhead

    Henkilömäärä pienenee, verot sen myötä, eikös pakettiautossa ole pienemmät maksut??
     
  10. jenkula

    jenkula Gearhead

    Onko tuo nyt paljonkaan?
     
  11. stealth

    stealth Gearhead

    Pakettiautona päivä 1.46€
     
  12. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Ja säästää muutaman kympin?
    No, halpahan tuo mutta suburbanilla ei tarvi maksaa veroja ollenkaan...:D
     
    palontie tykkää tästä.
  13. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Seksuaalisuuskohtaa en tunnista, mutta muuten kuulostaa tyypiltä jonka kanssa ois just hyvä lähteä kaljalle puhumaan autoista. Kettingistä ja mustasta hupparista tunnistan itsenikin. Auto on vaate, ja olkalaukkumiehet tai muuten Pekka Haavistoa äänestäneet eivät aja äijäautoilla.
     
    stealth tykkää tästä.
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mä tiedän montakin perusjantteria millä koviksikin äijävehkeiksi tituleerattuja pelejä, eikä ikinä uskois vaikka kaupan parkkipaikalla että toi kävelee tohon autoon.


    Ne kyllä helposti erottaa ketkä menee mattamustaan lintaksi potkittuun pitkäkattoon tai dsl vaniin.... Ja niiltä on tulleet vielä ne kovimmat jenkkiautouhot ja kokemukset :D
     
    Pertti K ja isalmela tykkäävät tästä.
  15. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Äijäauto on sellainen, mitä himoitsee 30-50 vuotias mies joka on antautunut keskiluokkaiseen oravanpyörään autotallittomine pakettitaloineen, 500€/kk farmariaudeineen ja lihavine sairaanhoitaja-feministivaimoineen. Parin saunakaljan jälkeen käydään nettiautossa mutka mutta huomenna on jo palauduttu kiltisti ruotuun pitämään kulissia yllä :)
     
    mikkis83, riviera56, Fleetline ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Olen haistavinani kateuden katkeran kirpeän tuoksun!:)
    Asiaa ei voine yleistää,Suomessakin on hyvin tienaavia ihmisiä!
    En minä, siihen joukkoon en kuulu ja vähän yli-ikäinen jo muutenkin!Toisaalta tuollaiset kuvitelmat asiaa sen kummemmin tietämättä saattavat helpottaa omaa oloa.Uskonto se on tuokin!:D
     
    cdv70, Pertti K ja Harri S tykkäävät tästä.
  17. BigOJS

    BigOJS 3rd gear

    :) Voipi toki olla näinkin. Tosin tunnen montakin oravanpyöräilijää, joilta löytyy tallista kaikenlaista (äijä-)kalustoa. Ilmeisesti ovat NettiX visiitillä erehtyneet jotakin ostamaankin ;)
     
    rane58 ja isalmela tykkäävät tästä.
  18. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Huumoriahan ja turhankin tarkkaa stereotypiointiahan tämä on, mutta jatketaan silti :D

    Täällä päin Suomea ei tarvinne olla uudesta omakotitalosta kateellinen kun se on hinnaltaan vaikka tavallisen tehdastyöläisen ostettavissa, enkä tunne itse olevani muutenkaan kateellinen kenellekään, ainakaan enää. Tunnistin kuitenkin joskus alle kolmekymppisenä että silloinen emäntä on sitä tyyppiä joka antaa kohtalaisen paljon suullisia ohjeita miten miehen tulee olla ja ajatella, ja löysin itseni tämän tästä mm. Ikeasta nojailemasta täysiin ostoskärryihin. Farmariaudikin käväsi pihassa insinööriopiskeluaikoina, ei kylläkään uusi. Valmistumisen jälkeen pari vuotta puurtamista pikkupalkalla natsifirmassa urahaaveiden kiilto silmissä ja vapaa-aikana muijan kans haaveilua Pörhön autonäyttelyissä. Sitten tajusin hetken koittaneen.

    Kun kongi kumahti niin laitoin sekä työ-, asumis- ja seurustelupoliittiset asiat että logistiset ratkaisut uusiin puihin. Siihen oman elämänsä herra -starter packiin kuului mm. elämäni ensimmäinen amerikanauto (miksi sitäkin piti 30 vuotiaaksi odottaa vaikka 10 vuotiaana asia oli jo selvä?) ja siihen liittyen sai aikoinaan kuunnella kuppiloissa näiden oravanpyöräläisten katkeria tilityksiä kuinka itsekin haluaisi mutta kulissin ylläpidolta ei jää siihen enää rahaa tai ainakaan akka ei anna lupaa. Jotain niin tuttua, mutta niin kaukaista.
     
    Muokattu: 21.12.2017
    belair54, rane58, mikkis83 ja 16 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. isalmela

    isalmela Gearhead

    Moottoripyörähommissa on täsmälleen sama juttu. Kaikkein kovin jätkä olen tavannut, pitää Hells Angels paitaa mutta ei omista minkäänlaista pyörää:confused:
     
    cdv70, rane58, palontie ja 1 muu tykkäävät tästä.
  20. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Luulis helvetin henkseleiden jotain sanktioita laittavan jos eivät aivan pilipaliporukkaa ole!? Silti,yhteiskunnan syöpä nämä prätkäjengit ovat,luusereita jotka eivät muuten pärjää ja ottavat oikeuden omiin käsiinsä!:(
     

Kerro tästä muillekin!