Juuri Se Plymouth Belvedere 4d HEMI 1967 1:25

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja c.a.m.i.n.o, 11.1.2018.

  1. c.a.m.i.n.o

    c.a.m.i.n.o 3rd gear

    Morjens. Tässäpä kannustuksena 4door HEMI Belvederen nykyiselle omistajalle/ kunnostajalle muutama kuva 1:25 mallista, joka esittää ko. autoa suunnilleen semmoisena, kuin se on uudehkona ollut.
    Muokkasin mallin 2 ovisesta GTX varttimailerista.
    Rekkarinumeron nappasin netin valokuvista, alkuperäistä tunnusta mä en tiedäkään. Valkopohjaiset kilvethän tuli vasta 1972?

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    kime2, Sounderi, Pande_K ja 25 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. ValluRaivo

    ValluRaivo Gearhead

    roadmaster95, esmi ja lpr tykkäävät tästä.
  3. Bukero

    Bukero Gearhead

    mahtaa olla vähän jousitukseltaan "tuunattu" tuo simca jolla tuossa filmissä toista mokomaa kiikutellaan.. markkinointia.. markkinointia...
     
  4. c.a.m.i.n.o

    c.a.m.i.n.o 3rd gear

    Tuo filmi oli kiva katsoa, kiitos linkistä. Taitaa olla vähän liian sinisävyinen tuo mun tekemä malli. Joissain kuvissa HemiBelve näyttää harmaalta, joissain sinertävältä. Filmissä auto on selvästi harmaa metallihohto. Maalattiinkohan se joskus uudelleen?
     
    MadMike tykkää tästä.
  5. Hienoa työtä! (Siis malli) Nostan pipoa vanhana mallarina, tuossa konversiossa on ollut paljon työtä ja on hienosti onnistunut!
     
    PON1 ja hantta tykkäävät tästä.
  6. ValluRaivo

    ValluRaivo Gearhead

    Tuolla noita värikortteja, oikeaa sävyä tuohon Belveen pitäis tiedustella konehuoneen lätkän värikoodia: esim. 66-1, AA-1, DD-1, FF-1. Kuvista vaikea päätella oikeaa sävyä, kun värit haalenee ajankuluessakin. Hienoa on kumminkin tuo muokkaus työ HT-mallista.
     
  7. c.a.m.i.n.o

    c.a.m.i.n.o 3rd gear

    Kiitos! Olihan siinä hommaa, mutta niin on varmaan oikean auton entisöijälläkin. Toivottavasti valmistuu vielä sekin.
     
  8. tapsah

    tapsah 2nd gear

    simca tonni e, sillä ei mitään tee..
    Toi simca toisen katolla mainoshan kääntyi vatukkoon kun joku, tai vissiin eräs autotoimittaja pettyi simcan laatuun niin että lähti liikkeelle käsitys että pitää olla toinen simca aina mukana; vara-osiksi..
    Hieno filmi enivei.
     
    Bukero tykkää tästä.
  9. ValluRaivo

    ValluRaivo Gearhead

  10. c.a.m.i.n.o

    c.a.m.i.n.o 3rd gear

    Okay, tosta värikartasta voisi olettaa, että DD-1 olisi ollut alkuperäinen väri, AA-1 on liian harmaa. Mallin väri on siis aikas hyvin osunut kohdilleen!
     
    MadMike tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!