Alastaron kiihdytysrata uhan alla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 15.12.2017.

  1. moppe509

    moppe509 1st gear

    Ettei vaa hautamäen raunoo ahistais se ku ei oo EN-rakennuskonsultti oy:lt pyyetty konsultoiniti apuu
     
    Mikkis tykkää tästä.
  2. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Muija jääväsi. Olin juuri tutkimassa hulevesiongelmia Houstonin radalla. Vedet olivat poistuneet, mutta uusi ongelma oli vallannut rata-alueen. Coppart on vuokrannut rata-alueen parkkipaikat vesivahinkoautojen myyntiin vuoden loppuun saakka. Nyt vain jännätään saadaanko romuautot myytyä ennen huhtikuun kisaa. Näin se radan pitäjän pitää hankkia lisätuloja jopa Amerikassa. Ei ole helppoa ei.
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Toihan on mukavaa, että konsulttifirmasi saa keikkaa noinkin pitkän matkan päästä.
    Varmasti arvostavat Suomalaisen rakennuskonsultin osaamista
     
  4. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    On vissii toi Tampere niin lähellä Houstonia, et voi pikapikaa piipahtaa vilkasemassa.
     
    Mikkis tykkää tästä.
  5. Notta Asiahan on nyt sillä lailla Notta... 1. Raunolla ON töitä jo muutenkin 2. Raunon työt ON jotain isompaa kuin jätemuovista tehtyjen tuplaputkien hautaaminen Alastaron hiekkadyyniin.. -niin tingattuun hintaan! 3. Rauno ON haka siirteleen siltoja, joten puhutaan vähän eri kaliperin jutuista päivittäin kuin liruputkien ja kaivojen laitto.. RanelleTerveisin: P-luku massaa toimittava vanha harraste pieru ystäväsi..
     
  6. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Menikös Alastaron vedet väärään suuntaan kun etelämpänä vatsatautiepidemioita. No ei, putkirikko. Sattuu sitä näemmä muillekkin noiden kunnan "hyvien" vesien kanssa :eek:
    https://yle.fi/uutiset/3-10039693
    Vähä OT mut ei ne virkamiesten ideat aina toimi vaikka kuinka inttävät..

    "Nousiaisten vesijohtovettä ehti vuotaa maastoon lähes kahden viikon ajan."
    https://yle.fi/uutiset/3-10050062
    Satoja tuhansia litroja vuorokaudessa, miettiikää mikä määrä kahdessa viikossa.
     
    Muokattu: 3.2.2018
  7. rodhot

    rodhot Gearhead

    Loimaan lehdessä oli taannoin uutinen ,missä kaupunki ilmoitti sijoittavan 200 t€ tänä vuonna lähialueen keskenjääneeseen hulavesi putkistoon.
    Pitää katsoa jos lehti viellä jostain löytyisi.
     
  8. rodhot

    rodhot Gearhead

    Muisti petti hieman.Suunnitteluun varattu 50000€ tänä vuonna. Taloussuunnitelmassa varattu se 200t€ ensi vuodelle ja 200t€ töiden jatkamiseen vuonna 2020. Loimaan lehti 27.2.2018 (sivu 5)sieltä voi lukea enemmän aiheesta vaikka digilehtenä.
     
    Pate-68 tykkää tästä.
  9. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Jaha.. erikoista, samaan aikaan samalla alueella Markku Alen pompottaa työkone-Hiluxia pitkin Alastaron sorateitä :confused:
     
  10. PerttiP

    PerttiP 1st gear

    Eihän luvatut ympäristön parannusrahat ole se pääasia eikä joku ex.maailman kovin rallikuski vaan se että onko kaikki radan omistajan haukkujat käyneet nyt kertomassa asiansa suoraan radan omistajalle ja jopa vähän käyneet käsiksikin, että oppisi olemaan kunnolla ja kusettamasta kiihdytysurheilun harrastajia, jotka ovat niin ison rahan pistäneet radan rakentamiseen ja ylläpitämiseen (paitsi DRF, jolla ei ole vaateita rataa kohtaan vaan ovat tyytyväisiä siitä mitä on tehty ja miten hommat on menneet).

    Kirjoittakaa nyt tänne ne lynkkaus reissunne, niin saadaan jatkettua tätä ketjua. Eihän tätä voi näin vain villaisella painaa, äijähän pääsee kuin koira veräjästä. Rikkuri, kusettaja, omistaja, investoija,....mitä noita haukkumanimiä onkaan.

    P.P.
     
  11. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Mut jos se maailman kovin rallikuski otettiinkin sinne ajeleen just sen takia ku täällä kirjotellaan asiasta. Sanovat että "ei täällä mitään vesongelmia oo koskaan ollu!? Senku rallitat vaan." :p
     
  12. lojo80

    lojo80 Gearhead

    En ole hetkeen seurannut tätä ketjua/radan kohtalosta kertoviaa ketjuja..
    Mikä on Nyt tilanne..??
     
  13. darpen

    darpen Gearhead

    Oisko ”et-sä-tiiä-kuka-mä-oon-kerhon” porukka saanu jo nimet selville ja kaikki turha kiukku on saatu kohdistettua oikeaan paikkaan..??
    On kyllä ollut viihdyttävin ketju pitkään aikaan, innolla odotan lisää
     
  14. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mikäs tommonen kerho on?
     
  15. darpen

    darpen Gearhead

    No sitä meinasin kun asuinpaikalla, työpaikalla, työsuhteella(duunari/yrittäjä) ja kaveripiirillä tuntuu olevan kova merkitys siihen, että mitä kukakin saa aikaan.
    Kovin riitaista ollut jutustelu ja sehän ei johda ikinä mihinkään, eli semmoinen mietintä vaan minun osalta.
     
    Mikkis tykkää tästä.
  16. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Mun mielestä ihan asiapohjalla täällä on menny, joillekkin se vaan on saattanu olla enemmän henkilökohtaista kuin toisille. Kyse kumminkin lajista jota promille (luulisin) vakavasti harrastaa Suomessa. Vielä kun tuo vesi"bisnes" liittyy asiaan niin
     
  17. homer

    homer Double Gearhead

  18. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Nyt oli itelle hyötyä jos alastaron suora siirtyy kauhavalle, matkaa kuitenki vaan 40km :p Vois alkaa hyppäämään paikan päällä kattoos kun aikoja lyhennellään
     
  19. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

  20. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Niinkö?
     

Kerro tästä muillekin!