Swappi Helsingissä 11.2.2018 klo 11-17

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Platu, 2.1.2018.

  1. Platu

    Platu 1st gear

    Kustom Kulture Show sunnuntaina järjestetään jo kolmatta kertaa Vintage & Swap tapahtuma Puristamo ja Valssaamo halleissa Kaapelitehtaalla. Myyntipaikkoja on vielä, joten varaa omasi pian. Myyntiosaston voi laittaa valmiiksi jo lauantaina, nauttia illasta Shown puolella ja sitten seuraavana päivänä klo 11 myymään! Toki tavarat voi tuoda myös sunnuntaiaamuna, mutta paikan hintaan kuuluu liput koko viikonlopuksi Showhun.

    Swap-myyntipaikoilla voi myydä jenkkiautoihin ja moottoripyöriin liittyviä osia, tarvikkeita ja palveluita. Vintage-myyntipaikat ovat tarkoitettu vintage-vaatteille, asusteille, huonekaluille, sisustustavaroille, pop-antiikille, kummallisille kuriositeeteille ym. laadukkaasti patinoituneille tuotteille.Tapahtumassa kahvila ja live-musaa!
    Tapahtuma sisältyy sunnuntaina Kustom Kulture Shown asiakkaiden lipun hintaan. Myös muut asiakkaat voivat halutessaan ostaa lipun ainoastaan Vintage & Swap-puolelle hintaan 5 €. Lapset alle 7v. ilmaiseksi.

    Valitse sopivan kokoinen paikka ja ota yhteyttä sähköpostilla. platu @kustomkulture.fi
    Myyntipaikkojen hinnat (sis. alv 24%):
    2 x 2 m 70 €
    2 x 2 m kulmapaikka 85 €
    2 x 3 m 100 €
    3 x 3 m 120 €
    3 x 3 m kulmapaikka 145 €
    3 x 5 m 180 €
    HUOM! Myyntipaikan hintaan sisältyy aina kaksi kokoviikonlopun ranneketta Kustom Kulture Showhun (arvo yht. 56 €)
     
  2. Platu

    Platu 1st gear

  3. Platu

    Platu 1st gear

  4. Elky70

    Elky70 Gearhead

  5. Platu

    Platu 1st gear

Kerro tästä muillekin!