Luotettava välittäjä hakusessa USA:sta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BigOJS, 18.10.2009.

  1. T5

    T5 Gearhead

    Lainataan toisesta topikista:
    Ostin auton itse ja Finn-Us hoiti rahtauksen.

    Ainut pikkuriikkinen ongelma koko hommassa olisi nyt se, että Finn-US unohti toimittaa auton mukana paperit Suomeen. Hiukan meinaa olla ilman titleä hankalaa saada autoa leimalle. Tietenkään viesteihin ja puhelimeen ei vastata, joten homma on hyvin hanskassa.

    Jos autoa vielä jenkeistä hommaan, niin kyllä se on välittäjän kautta pakko se ostaa. Eipähän jää ainakaan tämmöiset pienet hommat hoitamatta.
     
  2. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Kenelle tai minne ne paperit meni myyjalta/sulta? Saitko auton ulos tullista ilman papereita? Uteliaana vaan kyselen.
     
  3. PerttiP

    PerttiP 1st gear

    Miten sait hoidettua auton läpi tullista autona, ei varaosana, jos ei ollut tittleä mukana?
    Kerro ihmeessä, saadaan porsaalle reikä.

    Pera
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Mä ole tullannut varmaan kymmenen autoa ilman titleä, ei se ole ongelma. Rekisteröinti sitten on.
     
  5. T5

    T5 Gearhead

    Tosiaan, auton sai pois, kunhan haki. Muutoin prosessi ei poikennut edellisistä kerroista, kuin että nyt kyseltiin auton myynti-ilmoitukset jne. Koska se ilmoitus oli ehtinyt poistua, niin piti ottaa screenshotti keskustelusta, joka käytiin myyjän kanssa. Se sitten riitti.

    Mutta eiköhän tuo johtunut siitä, kun sitä kauppakirjaakaan ei ollut mukana.

    Myyjä antoi paperit Finn-Usin jantterille, joka haki auton Finn-Usin puolesta.

    E: Vastaus tuli. Fedex hukannut kirjeen, jossa oli mun ja jonkun toisen titlet. Hommaavat uudet
     
    Muokattu: 22.2.2018
  6. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Pida meidat ajantasalla tasta kiitos. Kiinnostaa kovin, koska kadonneen/tuhoutuneen titlen tilalle myonnetaan uusi sille viimeiselle viralliselle omistajalle(autoa tuskin rekisteroitiin kenellekkaan oston jalkeen), sun tapauksessa sille auton myyjalle, jonka tulisi sita kayda anomassa. Tietyissa osavaltioissa viela se etta jos titlea ei ole kuten tassa tapauksessa, ja auto on vanha, ei uuttakaan enaa saa.
     
  7. pantera

    pantera Double Gearhead

    Entäs bonded title ?
     
  8. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Sellaisen kylla saa, jos auto ei ole liian vanha. Taman kyseessa olevan kaiffarin tapauksessa ei tosin onnistu, koska tuo vaatii myos T-22b lomakkeen eli VINin checkauksen, ja auto on jo Suomessa. Kallista lystiakin tuo on, sen bondin pitaa olla auton myyntiarvon hinta kaksinkertaisena, auts.
     
  9. pantera

    pantera Double Gearhead

    Texasissa Bonded titlen saa kun bond arvo tulee olla 1.5 X auton arvo . Surety bond ja administarative fee + title makso abaut 500 taalaa viimeks kun sellainen hommattiin parinkymmenen kilotaalan kamppeeseen
     
    Muokattu: 22.2.2018
  10. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Texasissa nayttaisi onnistuvan joo, jos auton aiempi title oli Texasista. Jos ei, niin haluavat nakojaan tuon VIN checkauksen myos.

    Out of State Vehicles
    If the applicant is a Texas resident, but the evidence indicates that the vehicle is an out-of-state vehicle, the vehicle identification number must be verified by a Texas certified Safety Inspection Station (Vehicle Inspection Report).
     
  11. signet

    signet Gearhead

    Löytääkö joku tämän ketjun jostain jemmoista?
    Lähinnä muistutukseksi ettei kukaan mene samojen tyyppien huijattavaksi jos päättävät uudestaan aloitella.
     
  12. joojoo

    joojoo 3rd gear

  13. Madmek

    Madmek 1st gear

    Välillä sai hieman vastauksia odotella, mutta kun on yhteydessä amerikan aikaan päivällä niin vastauksia tuli nopeasti.

    Laivan nimen ja kontin numeron kanssa matkaa pystyi seuraamaan. Nyt olisi laivan aikataulu sellainen, että 16.3 olisi Kotkassa.

    Katsotaan vielä yksi päivitys reilun parin viikon päästä ku olen auton vieresä.
     
  14. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Voi prkl olihan tarina kun lukasin koko stoorin. Kyllä tossa oikeesti tulee mieleen nuo luotettavat välittäjät, tuollakin kehuttiin jo Cambriamotors Panu Virtasta vuonna 2008. Nyt 5autoa Panun kautta ottaneena voin sanoa etä homma todellakin toimii. Vaikuttaa Floridassa mut nyt just painettiin entteriä autolle Vegasista eli koko Usa alueena. Suosittelen lämpimästi kysymään sillä rahtihinnatkin ovat erittäin kilpailukykyiset. Tavarat tulee Kotkaan Jusu/Us trading hoitaa erittäin hyvin autot/ tavarat noutoon.
     
  15. riv73

    riv73 3rd gear

    Minkälaisissa olosuhteissa nuo autot tänä päivänä makaavat tuolla Hämeenlinnassa, ovatko ulkona vai säilytetäänkö ne jossain hallissa?
     
  16. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Pihalla ne on ainakin tähän asti olleet. Eikä siellä oikein taida olla muutakaan paikkaa.
     
  17. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Hämeenlinnassa voi ostaa myös sisäsäilytyksen, 17€/ vrk. Ei paha sillä eihän sen ajoneuvon sielä normitapauksessa montaa päivää tulisi ollakaan.
     
  18. joojoo

    joojoo 3rd gear

    Onkohan ihmiset jo saaneet autojaan kotiutettua tuolta vai paheneeko tilanne?
     
  19. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Eilen tuli haettua Buikki kotio Hämeenlinnan terminaalista. Joku toistakymmentä autoa oli pohjolantallissa odottelemassa kyytiä uuteen kotiin. Uusia autoja purettiin kontista ulos ja pari Tyyppiä suunnitteli auton kuljetusta kotiinpäin...Normi arki kuvioita. Avoautot näytti rivissä säälittäviltä ilman kattoa.:confused::(
     
  20. joojoo

    joojoo 3rd gear

    Hienoa, onnittelut sullekin, hyvä että tavara liikkuu. :odbiggrin: Sääli avoja, itsellekin piti sellainen tulla, mutta kaupanteosta ei tullut mitään, ja nyt odottelen rahoja takaisin. :odrealmad:
     

Kerro tästä muillekin!