Th200r4 korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Rampe92, 13.10.2017.

  1. Nobody

    Nobody 1st gear

    Seuraavanlainen ongelma, auto -87 STW classic olssin 307 jonka perässä th200r4. Eli lähtee liikkeelle vain pakko1 jonka jälkeen kun pukkaa d,lle tai odlle pelaa normaalisti kunnes taas vauhti hiipuu ja joutuu ykkösellä lähtemään liikkumaan. Dllä lähtiessä yrittää hiipiä ja laatikosta hienoinen kahina kuuluu. Vika tuli ajon jälkeen. Öljyt Ok ei haise, oikeamäärä punasta jne.
    Pakki pelaa, parkkilukko pelaa eikä liikkuessa ylimääräisiä ääniä ei luista. Oisko tälle mahdollisesti mitään tehtävissä vai koko pa*ka irti?
     
  2. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Lodju auki, sieltä on vapaakytkin paskana 99%varmasti. Just samoilla oireilla oli kaverin th350 aski ja ei ole mikään kummastus noissa askeissa :)
     
  3. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    ...joo ja täällä yks TH200 (3-vaihteinen) samoilla oireilla. Aika monta vuotta pelannut tommosena puoliautomaattina, itsekin 6000km viimekesänä ajoin, eli se voi kulkea vielä pitkäänkin tommosenaan jos ei halua just nyt lootaa vaihtaa tai rempata. Koko paska irti ja levälleen jos sen vapaakytkimen meinaa vaihtaa.
     
  4. Nobody

    Nobody 1st gear

    meni tuossa viikonlopun ajeluissa semmoseks että piti käyttää välillä ensin pakilla että nytkähti liikkeelle edes pakkoykkösellä. öljyt ei haise edelleenkään eikä muuta probleema, täytyy katella ehjä aski ja vaihella. ei kellään joutilaana?
     
  5. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Se ei oo paha rempata jos on pelkkä vapaakytkin menny. Että jos on tuttavapiirissä joku joka vähänkään tietää mitä tekee niin hommaa vaikka käytetyn vapaakytkimen ni tiippareilla saat taas ajokuntoon. Ja samalla tietty näkis JOS on pakoissa kulumaa jne. ;)
     
  6. Nobody

    Nobody 1st gear

    joo löytyy korjaajia mut pitää ehjä katella ja korjailla vanha varalle. eli saa tarjota laatikkoa.
     
  7. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Kolmevaihteinen th350 löytyy Bop kaavelilla.. tuo rikkinäinen 200-4r käy vaihdossa + rahaa
     
  8. Nobody

    Nobody 1st gear

    passaako kardaani 350 jatkoksi suoraan ja mites turbiinin kans?:oops:
    löyty ehjä aski mutta mielenkiinnosta, onko kellään tyhjentävää vastausta käykö dextron 2 vai 3 paremmin th200r4n litkuiksi. löytys tuota kakkosta iteltäki mutta näyttävät kirjottelevan että 200 mielummin kolmosta laittaa.
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    DII ja DIII mehut käy eikä kumpikaan ole huonompi. Jortaani sopii mutta turbaanos ei, eiköhän Impala76:lta sellainenkin löydy.
     
  10. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Sama kardaani käy suoraan ja Dex 2 olen itse ainakin käyttänyt 200-4r ssä. Turbiinia minulla ei nyt ole tuohon th350 toosaan..
     
  11. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Multa pitäs löytyä yks ylimääränen th350 turbiini jemmasta, voin vaikka varmistaa huomenna mikäli tarves ilmenee?
     
  12. Substitute

    Substitute Gearhead

    Onhan auton käyttö sellaista että ylivaihdetta et sitten kaipaa? On nimittäin tosi iso ero mukavuudessa alaspäin jos vaihtaa 350:sen tuohon autoon, ykkönen on siinä pidempi ja ylivaihde puuttuu.
    Ajattelen vaan sitä että joudut kuitenkin maksamaan laatikosta ja siinä on kuitenkin oma vaivansa swappaamisessa.
     
    Karpov ja DX tykkäävät tästä.
  13. Mr_MilleR

    Mr_MilleR Gearhead

    Tuossa swapissa kannattaa huomioida myös se, että laatikon poikitaistuki tulee eri kohtaan. Aika usein rungosta kyllä löytyy useammat kiinnitysreiät. Itse vaihdoin TH350 -> TH200 4R GM A-bodyyn ja sopivat kiinitysreiät löytyivät. Ilmeisesti TH400:n.
     
    Substitute tykkää tästä.
  14. Nobody

    Nobody 1st gear

    kyllä se ylivaihde aika tärkeä on itelle, ja tarkotus pitää perus lullana jolla kauemmaksiki uskaltaa lähteä.kaasari vaihettu johki edeliin missä ei tpsää oo ni milläköhän toteais turbiinilukon toiminnan? kulutus matka ajossa noin 11-12 oli vanhalla askilla.
    vaihteet kyllä vaihtu nätisti ja pohjaam polkastessa pienemmän, eli tv vaijeri ainaki säädössään oli.
     
  15. Nobody

    Nobody 1st gear

  16. nuffield

    nuffield Gearhead

    Ei taija suomen oloissa paljo tarvita loota lisä jäähytintä normi käyttiksessä.
     
  17. Nobody

    Nobody 1st gear

    Erillisellä lauhuttimella sais ainaki pois mahdollisuuden että menee nesteet loota öljyn sekaan. Nyt on ehjä aski alla ja pelailee mutta tuntuu aikalailla ujeltavan ykkös vaihteella, loppuu kun vaihde vaihtuu isommalle. Liekö normaalia vai onko tämäkin pian tiensä päässä?
     
  18. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Tokkopa on turbiininlukko toiminu jos kaasari on vaihdettu....
     

Kerro tästä muillekin!