Roadkill

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anselmi, 9.4.2013.

  1. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Isolla massilla kun kaikki tehdään, näissä käsikirjoitetuissa ass mönkeyssä ja mitä noita muita nyt on, tökkii se kaikki mainostaminen ja aika moni huomaa ettei raha ja taidot riitä.
    Eiköhän aika suurin osa katsokunnasta kuitenkin ymmärrä miksi noita virityksiä tehdään, kun aika kiireellä noita viimekädessä rakennetaan, kun noilla on muitakin hommia. Monia asioita kun tehdään kunnolla ja ajan kanssa, ne on tarinat erikseen.
     
  2. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Kyllä mullekin on sarjan viehätys ollut juuri siinä että suunnilleen kaikki viritykset onnistuis itseltäkin, ei ole kuin viitsimisestä kiinni.
    Välilllä hiukan lipes noiden spesiaalipajojen hellcat koneswappien kanssa yms mutta nyt on ollut homma taas raiteillaan.
     
  3. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Taas uus jakso.
    kyllä alkoi aamu taas naurulla,on noi huimia jätkiä.
     
  4. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

  5. Elky70

    Elky70 Gearhead

  6. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Nytkö ne sitten lopetti Youtubessa kokonaan. Jatkossa katsottava motortrend.comin kautta kaikki uudet jaksot eri sarjoista?

    Ei siinä mitään, googlelle turpaan, mutta ei näy enää Panasonic älytöllöllä pitää sotkea tietokone mukaan tai hommata tabletti joka tukee ulkoista näyttöä tms että voi katsoa isolta ruudulta? Ja pitkä HDMI
     
  7. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Mitennii? Näköjää juutuubassa just tullu ep 74, empä vielä ole kattonu. Tiiseri ep 75, jonka voi kattoo tuolla motortrendissä, mutta eiköhän sekin normaaliin tapaan kuukauden päästä ole juutuubissa, ja silloin myös taas tulee seuraaavasta jaksosta tiiseri, et voit kattoo sen motortrendissä, ja se on taas kk päästä juutuubassa janiinedelleen....
     
  8. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Ymmärtääkseni uusia jaksoja ei enää laiteta tuubiin. Motortrendin tilaajat näkevät uudet jaksot mm.Roadkillistä 8viikkoa ennenkuin ne päätyvät ilmaiskatseluun.
     
  9. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Vittu, en jaksanu kattoo kokonaa, pitäkää sitte tunkkinne...

     
  10. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ite lopetin roadkillin kattomisen siinä vaiheessa kun homma ei enää ollut roadkilliä


    Sit kun katteli poisleikattuja kohtauksia, niin tuli enemmän ja enemmän ajatusta siitä että hommaa siirrettiin tusinatorvelon suuntaan, kaikki hauska ja epäonnistumiset oli leikelty pois ja jäljelle jäi se reality-tv skeida mikään ei mene pieleen ja 30vuotta maanneessa peltolöydössä on renkaissakin ilmaa kun se vedetään mahaa myöten mudasta ylös



    Sit se selitys et editointiin ja kuvaukseen ja muuhun menee big bucks rahaa
    Youtubessa on valtavasti väkeä jotka tuottaa yli tunnin viikossa katsottavaa ja ei ole rahoitusta eikä kuvausryhmiä tai muutakaan jälkikäsittely henkilöstöä

    Kameroissa on kiinni vuosien palkat, no ei kourallinen hd tasoisia kameroita montaa tonnia maksa, ees jenkeissä jos suomessa 1 kamera on 40€ parempi 60€

    Jos materiaalia tulee 3 tuntia kohellusta, ilmastointiteippiä ja rautalankaa korjaamista siitä saa 4 ellei jopa 5 jaksoa ilman valtavaa editointia, leikkelee ne kohdat pois joissa homma toimii ja maantie rullaa tunnit saa sitten täyteen vaikka maisemilla tai kun materiaali on jo olemassa niin nopeutettuna näyttää maantietä

    Yhestä auton hakureissusta saa kuukauden tarpeet videoihin, sit jossei ole auton hakua räpeltää omaa kalustoa nippuun siinä menee taas pari kuukautta jonka jälkeen saattaa olla joku auton hakureissu taas edessä ja sit ollaan jo menty puolvuotta
     
  11. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Mulla on toi motor trend ollut alusta asti, kohtuullista ajanvietettä se nyt tarjoaa sen verran ettei viitsi tilausta lopettaakaan. Uudistukset siis eivät itseäni kosketa millään tavalla. Viis taalaa kuukaudessa luottokortilta, sen verran nyt löytääkin rahaa...
    Aika paljon toi kanava otti takkiinsa kun Finnegan läks sinne Atlantan liepeille käkkimään ja sitten tilalle otettiin helvetin epävarma ja pökkelö Dulcich jonka katsominen ja kuuntelu on edelleenkin varsin raskasta.
    Freiburger on kantava voima minkä vuoksi tota tulee katsottua. Kyllä senkin naamasta näki kun finnegan läks, pari jaksoa oli niin pakkopullaa.
    HotRodGaragesta on tullut ihan viihdyttävä hyvien projektien ja Tonyn/Luckyn myötä. Nyt ne laittaa el caminoon cumminsin 6bt:tä.
    Finneganin oma juutuubi on kans ihan viihdyttävä, poislukien sen lörinät sen Kibben kanssa.
    No, katellaan ny mihin menee..
     
    Muokattu: 24.3.2018
    Elky70 ja Kylmit tykkäävät tästä.
  12. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Mä tykkään Dulcichista. Just semmonen unelmoija joita arkielämässäkin paljon tapaa. Tietoa on ja filosofinen suhtautuminen autoihin, mutta käytännön tasolla tahtoo jäädä hommat kesken kun fiilistely on tärkeempää.
     
    Saetkae tykkää tästä.
  13. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

  14. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Tuo on kyllä tiedote maaliskuulta 2017.
     
  15. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Aah, sori

    Toimiiko toi motortrend ilmatteeksi sitten Suomessa?
     
    Muokattu: 24.3.2018
  16. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Kai sen pitäisi? Tilaajana näkee uudet jaksot heti ilman mainoksia ja ilmaiseksi sitten 8vk päästä mainosten häiritsemänä. Youtubeen jää noi mitä siellä on nyt ja uusia ei enää sinne tuupata. Nyt niillä on joku kamppis et puoleen hintaan per kuukausi. Vähän sekavaa...
    Freiburgerin facessa on tästä aika hyvä sepustus ja instassa vähän lyhyempi versio.
     
  17. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Mun mielestä Dulcich on ihan jees, kaveri vaikuttaa olevan aikamoinen Mopar-tietosanakirja. Näistä sarjoista ehkä eniten odottaakin nykyään Roadkill Garagea, mielenkiintoisia projekteja mitä tekevät suht jalat maassa-meiningillä ja hyvin selitettynä. Hot Rod Garage on lähinnä sponsoreiden mainos, 20 min jaksossa mätetään auto täyteen aftermarket-kamaa isolla rahalla nopeina vilauksina, ei oikein innosta... Varsinkin se Magnum-jakso oli aivan pska. Roadkillistä on tosiaan menetetty sitä jotain mitä se oli alkuaikoina, onko mennyt liian isoksi ja kaupalliseksi?
     
  18. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Itse tykkään Roadkill yms mitä on Motor Trend on Demand sivustolla, koska ei muutakaan ole. Ass monkey garage, Misfits yms.... on nekin katottavia mutta ei koske mitenkään normipulliaisia.
    House of Muscle (Mike Musto) on siirtynyt takasin Youtubeen.
     
  19. max

    max Double Gearhead

    Muutamissa dynojaksoissa dynoukko Steve Brule ikävästi dissaa Dulcichia,joka on kuitenkin tekijämies,ja ihan hyväntahtoinen jamppa.
    Mieleen jäi,kun Dulcich halusi mitata dynohuoneen metelitasoja eri vaimentajilla,niin Steve Brule piti Dulcichia ihan pellenä,plus että nälvi koko ajan.

    edit.mikäs jakso se olikaan,kun -55 Letukan Hemistä meni öljyt ja vedet sekaisin,niin joutuivat Finnegan ja Freiburger aika pirusti vääntämään,et se kuntoon tuli.
    Näki ukkojen naamoista,et vois tässä jotain muutakin tehdä,kuin näiden romujen kanssa aina painia.
     
    Muokattu: 8.4.2018
  20. Fileeraus

    Fileeraus 3rd gear

    Tuossa tuo jakso, n. 2min kohdasta alkaa
     

Kerro tästä muillekin!