Mopar lehtijousien siirtosarja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja onbuicks, 4.3.2018.

  1. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Löytyykö tarkkaa tietoa, kuinka paljon Mopar perf lehtijousien siirtosarja siirtää jousia. Eli offset spring hangers ja offset etukiinnike. Siis kuinka paljon jousitalloja pitää akselissa siirtää.
    Tämä siis sarja, jossa jousia EI siirretä runkopalkkiin vaan sen viereen sisäpotan sisäreunan tasolle.
     
  2. vekku

    vekku 2nd gear

    Ymmärsinköhän kysymystä, mutta eikö näihin ole merkitty paljonko siirtyy esim. 2.5" in ? Omaan b-bodyyn laitoin e-bodyn banjon. Jousia piti saada n.16 mm. puoleltaan sisäänpäin. Etupäähän löyty off set kiinnikkeet jotka siirsi jousia n.18 mm. eli ihan ok, taka riippukkeita en löytäny samalla off setilla vaan tehin ne normaali hevy dyty riipukkeista.
     
  3. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Tuossa sarjassa ei ole ohjeita, eli kuinka paljon pitää jousitallaa siirtää akselissa sisäänpäin, kun käytetään P4120077 ja P4120075 etu- ja takakiinnikkeitä.
    Ja edellisen vastauksen 16-18mm, eli ihan ok, on vähän ylimalkaista. Luulisi että olisi olemassa tarkka mitta jos tuollainen sarja tehdään.
     
  4. vekku

    vekku 2nd gear

    Kirjotinkohan jotenkin epäselvästi, mutta oli tarkka mitta ilmoitettu kiinnikkeissä tuumissa joka milleiksi pyöristettynä oli n.18mm. Ja minulla tarve tuo 16mm. joten oli riittävän lähellä, hyvin menivät paikalleen.
     
  5. vekku

    vekku 2nd gear

    Kit Includes Mopar P4120074 spring seat, P4120077 spring hangers, P4120075 offset shackles.
    Tuo riipuke 4120075 siirtää 0.8"in ja kun nuita myydään myös tuollaisina sarjoina niin eiköhän tuo osa 4120077 siirrä silloin saman verran.
     
  6. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Joo, jos jossain mainitaan tuo 0,8”, niin se on se mitä haettiin. Kiitos
     

Kerro tästä muillekin!