Roadkill

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anselmi, 9.4.2013.

  1. Kylmit

    Kylmit 2nd gear

    Roadkill, -Roadkill Garage / Extra sekä Engine Masters ja HR Garage on kyllä ihan ylivetoja. Oli pakko päivittää jäsenyys muutoksen yhteydessä. 20€ / vuositilaus, ei paha ku aattelee mitä kaikkea sälää siellä on katsottavana. Ihan sattumalta tuli katsottua esim. Ruotsin MM-Superenduroa livenä.. :D
     
  2. pecu_83

    pecu_83 Gearhead

    Mä kun luulin ettei enää nää ollenkaan ilmatteeks mutta kyllähän tuolta Motor Trend On Demand sivuilta voi katsella myös ilmaiseksi samalla lailla parin jakson viiveellä kunhan ottaa ad blocker pois käytöstä.

    Tänään Juuri katsoin dirtfish jakson, oli ihan viihdyttävää koheltamista.
     
  3. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Kyllä se edelleenkin on kohellusta ja epäonnistumisia, ei todellakaan mee niiku strömmössä.

    Itseasiassa siihen menee kyllä paljon rahaa, ns. nyrkkisääntönä editissä voidaan pitää että 1 min valmista on käytetty 1 h aikaa editissä, eli jos jakso on 30min pitkä ni siihen on ainakin sen 30 h pistetty editissä ja ainakin suomessa hinta on about 100 e tunti plus leikkaajan liksa päälle. Ja kun ottaa huomioon että noi käyttää 3-5 gopro kameraa plus 2 muuta kameraa niin siinä menee jonkin aikaa kun pitää ettiä ne hyvät pätkät sieltä.

    Kuvausryhmä on ainakin 4 tyyppiä, kaks kuvaajaa, ainakin yks äänimies ja ohjaaja joka pitää homman jotenkin kasassa. Ne ku lähtee roudtripille, niin se ei ole halpaa lystiä. Keikkapalkkana about 300-500 taalaa päivä, per nuppi.
    Ja sen kyllä huomaa laadussa ja on aika yks toikkoista, kun kamera pistetään johonkin nurkkaa kuvaan ja sitte siinä edessä äherretään. So much entertaining! Kuinka monta youtube kanavaa tiedät missä käydään jatkuvasti ostamassa joku raato jostain ja pistetään se edes jotenkin ajokuntoon? Aivan, siihenkin menee rahaa.

    Kerro mulle mistä saat HD-kameran jossa on manuaalisäädöt tohon hintaan niin käyn ostaas muutaman heti.

    Ei muuta ku parit 60€ kamerat tallille kuvaan omaa räpellystä ja sit päivän päätteeksi leikkaamaan youtuubiin!

    Tiedän tämän koska olen tehnyt ammatikseni edittiä ja kuvaamista. Paljon on tullut kuvattua tapahtumia, mutta aina se into lopahtaa siinä vaiheessa kun pitäis käydä matskua läpia ja alkaa editoimaan, kun on muutakin elämää.

    Tälläkin haavaa KKS2018 odottaa edelleen editoimista ja pari muuta pätkää.
     
    pecu_83 ja Saetkae tykkäävät tästä.
  4. Elky70

    Elky70 Gearhead

  5. jussi79

    jussi79 1st gear

    Mites nuo ilmaiset jaksot motortrendondemandissa? Onko kellään havaintoa onko joku tietty aika kun vaihtuu ilmaiseksi nähtävät jaksot? Tänään just katsoin ni oli ilmaiseksi katsottavissa roadkillin 1 vanha jakso.. Tietenkään ne ei näytä edes kaikkia vanhoja jaksoja ilmaiseksi paitsi ne mitkä oli jo youtubessa.. Muutenhan kukaan ostaisi jäsenyyttä jos voisi viiveellä katsoa kaikki ilmaiseksi.
     
  6. jpe

    jpe 3rd gear

    Taitaa mennä niin että kun uusi jakso julkaistaan maksulliselle puolelle, niin edellinen tulee katsottavaksi ilmaiselle. Ainakin Engine masterssissa meni noin kun edellinen ilmestyi.

    Ihan syvältä tuo muutos että häipyivät juutuubista. Tuo Motor Trendin sovellus toimii ihan päin peetä ainakin hiukan vanhemmassa pädissä, eikä kuvaa saa heitettyä telkkuun chromecastiin.
     
  7. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  8. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Joskus kattelin jaksoja;aika tarkkaa rakentamista, eivät tee mitään helpoimman kautta, valmistuukohan koskaan...?
     
  9. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Kyllä tulee tuota Binkyä seurattua, aika harvakseltaan on nykyään vaan uutta jaksoa.
    Hienoja työtapoja ja menetelmiä harrastavat, siitä se hitaus mun mielestä johtuu, jotenkin aistittavissa se että tavalliset on jo tehty ja nyt tekevät niin hyvin kuin osaavat. Se on koko jutun pointti mielestäni, kai tuollaisenkin swapin rappaa paljon nopeamminkin kasaan jos siltä tuntuu?


    Finnegans garage vielä näkyy olevan youtuubissa koko jaksoja, eikä pelkkiä previewejä, hyviä nämäkin.
     
  10. pantera

    pantera Double Gearhead

    Tollanen binky korikrilli olis kyl bueno , mistähän sais pluuprintit?
     
  11. timant

    timant 2nd gear

  12. v-v

    v-v Gearhead

    Onko kukaan nyt hommannut tuota maksullista motortrendiä? Voiko vpn yhteydellä kikkailla maksun kanssa että hyväksyy?
     
  13. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Pitäisi vissiin olla luottokortin osoite jenkeissä, että voi tilaa?
     
  14. v-v

    v-v Gearhead

    Tätä itsekkin pähkäilin. Entäs jos maksaa paypalilla niin muuttaisiko se tilanteen, vai onko kun sielläkin on luottokortin tiedot
     
  15. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ei toimi VPN yms... ja kortin tiedot pitää olla jenkkilässä.
     

Kerro tästä muillekin!