GM 6.5td Vanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 27.12.2006.

  1. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Muuta?:odcool:
     
  2. Pierunkuori

    Pierunkuori 3rd gear

    Lämmöt et nousee normaaliin. Pirttiin pitää tulla niin kuumaa että kättä polttaa. Puhaltimen kaikki asennot. Ja kun vaihdat eri asentoon puhalluksen et eri sutttimista tulee.
    Paljon sillä on ajettu? Ja vuosimalli? Kylmäkäynnistys. Hehkunvaloko sammuu niin koneen pitää syttyä heti. Niin kuumana kuin myös kylmänä.
    Kuskin penkki retkottaako. Keskuslukitus.
    Laatikko vaihtaa nätisti. N. 75km/h ylivaihde.
    Tiputtaako alle.
    Vaneja on nii prkl monen kuntosia. Harvassa siisti kuntoiset.
     
  3. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Vm2000 ~570tkm ajettu olis tossa lähistöllä mitä ajattelin käydä vilkasemassa.

    Mut joo noita vm98-00 puolimiljoonaa ajettuja nuo näyttäs olevan mitä katellu
     
  4. downtown

    downtown 3rd gear

    onhan tuolla useampi alle 400tkm ajettujakin :) veikkaisin myös että sellaisella on elämänkaarta suhteellisen enemmän jäljellä mitä lähes 600tkm ajetulla:D
     
  5. julmajari

    julmajari Gearhead

    Takajousien riipukkeet ja jarruputket ruostuu myös.
     
    jorkat tykkää tästä.
  6. vanilla

    vanilla Gearhead

    Tuo takarunko kannattaa tsekata tosi tosi hyvin, myös poikittaistuet varapyörän alta, jousen korvat... Itsellä vm 1999 Starcraft classic eli muovilevikkeillä. Ajettu 236000km, ollut mulla vuodesta 2006. Ekat rungon korjaukset vuonna 2013 ja siitä vuosittain noi 30 h hitsaus jumppa vuosittain leimalle.Ei tosin ollut koskaan ruostesuojausta....Hyvin ruostuu(häviää) pellit helmoista levikkeiden ja puskurimuovien alta. Itsellä uusi runko hakusessa tällä hetkellä. Ei vaan tahdo löytyä. Muuten mukava auto ajella. Runko kun menee noissa oikein pahaksi niin saa hakata kuulapäävasaralla reikää rungon kupeeseen.( katso video you tube G2500 Van rebuilt frame) Suomalainen kaveri tekee uuden takarungon ja videossa näkee millaiseksi tuo runko happanee ilman ruostesuojausta.
     
  7. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Miten hemmetti nuo on noin mahdottomia mätänemään?

    Huomenna pitäs käydä yhtä kattomassa ja on tosiaan muovilevikkeillä, mieluummin sitä kyllä kattelis semmosen missä niitä ei ole niin saattas tuurilla säästyä edes yhdeltä mätävaivalta...
     
  8. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Ei tullu kauppoja, runko oli hyvä ja muutenkin ihan siisti peli mutta laatikossa häikkää kun löi tyhjää 3->4 vaihdossa, parkas aika reilustikkin kierroksia ennen kun löyty nelonen...
     
  9. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Muokattu: 8.2.2018
  10. Pierunkuori

    Pierunkuori 3rd gear


    Nuo on niin yksilöitä. Mulla on vm-02 ja ikinä ei ole pohjaa hitsattu. Ei edes runkoa. Kaikki alkuperäistä. Muovit kiertää ympäri pirssin ja ei niiden alla ole mätä ongelmia. Liikaa yleistetään että kaikki on paskoja ku noita on niin paljon semmosia romuja mitä ei ole huollettu yms. Suurinpiirtein bobcatti aina kontissa.
    Rauhassa kattelee niin tulee hyviäkin ja pikkasen ennemmin maksaa enemmän.
     
    MadMike tykkää tästä.
  11. jorkat

    jorkat Gearhead

    suomen tiesuolavesi ui runkopalkkien sisällä

    tuosta kohtaa vähän raottelin runkoa ja kaivelin sisältä ennen hitsailua
    [​IMG]
    tän verran tuli ulos skeidaa pelkästään ruuvimeisselillä kaivelemalla
    [​IMG]
     
  12. jorkat

    jorkat Gearhead

  13. palontie

    palontie Double Gearhead

    Miten sais ohjelmoitua cobra hälyttimen niin ettei ovet pamahda lukkoon auton käydessä?On -00 Vanissa.
     
  14. Raaro

    Raaro 1st gear

    Tervehys. Tätä kohta 30v. kestänyttä vanikuumetta on pikkuhiljaa pakko ruveta lääkitsemään ja olisi tarkoitus käydä vilkaisemassa tätä:
    https://m.nettiauto.com/chevrolet/starcraft/9451203
    Vastahan tuo ois katastettu ja myyjän mukaan vielä huomautuksitta eli ei kai tuo vielä ihan mätä voi olla. Ei täällä kellään sattuis olemaan tietoa/kokemusta tuosta autosta?
    Ois tarkotus ihan käyttöautoksi hommata ku ei perusfarkussa enää tila riitä. On tuota välimatkaa sen verran ettei ihan huvikseen viittis ajella mutta saas nähä..
     
  15. caprice307

    caprice307 Gearhead

  16. Pierunkuori

    Pierunkuori 3rd gear

    Onko kokemuksia vm-03 ylöspäin bensa vaneista 5.3 vortecista esim kellään?
     
  17. J.J.

    J.J. Gearhead

    Työkäytössä tullut ajeltua noilla aikoinaan, ei valittamista. Lujia vehkeitä pitemmän päälle jos vaan huoltaa niinkuin kuuluu. Mieluummin noilla ajeli kuin jollain hiacella työkäytössä, kyyti pikkasen toisenmakuista.

     
  18. Pierunkuori

    Pierunkuori 3rd gear

    Juu 6.5td itelläki tällä hetkellä mut himottanu nuo bensa vanit. Perkeleen siistejä sisältä ja päältä. Totaalinen muodon muutos 02 ja 03 välillä..
     
  19. _WiLLe_

    _WiLLe_ 3rd gear

    MoroMoro

    Vastoin kaikkia varoituksia ja omia ajatuksia taloon tuli -99 6.5td vani. En ole ikinä oikein silläsilmällä näitä katsellut mutta nyt tuli vaihdossa ja ajattelin että menkööt...

    Sitten olisi kysymys; Tuossa rupesin vähän huoltoa tekemään ja aloitin peräöljyistä, Lueskelin että näissä olisi kaikella todennäkösyydellä mahdollisesti heilurilukollinen perä? RPO-lappua ei löydy joten siittä ei apua ja kysyisinkin, mistä tunnistan sen? Sisukalut ovat aivan erinäköiset kuin aikaisemmissa 6.2 vaneissa joista ko.lukko on löytynyt. Yritän laittaa kuvan tähän miltä näyttää

    [​IMG]
    https://aijaa.com/bH1ti4

    Osaako joku kertoa mikä perä tuo on, tai tarkemmin että onko heiluri vai kitkalukko, vai onko lukkoa lainkaa?:oops:
    Öljyn sopivuutta lähinnä mietein kun oli tarkoitus laittaa normi 80-90 gl-5....
     
    Muokattu: 11.5.2018
  20. _WiLLe_

    _WiLLe_ 3rd gear

    Noniin, laitoin nyt nuot tavis öljyt ilman lisäaineita, toivotaa ettei tule palasia.
    Renkaita pyörittelin perse ylhäällä ja eri suuntii renkaat pyöri vaikka teki mitä, en tiedä olisiko sittn pitänyt olla vastusta toisella puolella vai vain reippaampi pyörintäero tms.
    Tielle piirtää kumminkin kahta raitaa että joku lukko siellä on.
    Että edelleen jos joku osaa auttaa niin olisin kiitollinen tiedoista...
     

Kerro tästä muillekin!