Elektroninen osien päällystäminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja No H2O, 13.1.2005.

  1. No H2O

    No H2O Gearhead

    No niin nyt kun nuo pikku nippelit ja palikat on saatu tuolla sitruunahapolla taikka elektrolyysillä puhtaaksi niin muistaako kukaan tai onko kellään tallessa noita pellepelottomien sivuja tai periaatekuvauksia osien sähköisestä pinnoittamisesta? Jossain tunenki-forumissa joku muistaakseni esitteli kotonaan "elaksoituja" nippeleitä? :odroll:

    Meinaan nyt jotain lukkojen ja muiden hankalasti muuten maalattavien osien pinnoitusta ihan kotikonstein, niklaamohan noille oikea paikka olisi mutta noin ajatuksena ainakin kiinnostaisi. Muistini mukaan näitä on tehty ja noista on ollutkin juttua netissä jonkin verran...

    Mikäli kukaan tunnustaa tietävänsä jotain noista jutuista niin kiitollisena ottaisin vinkit vastaan tulevaisuuden mopoprojektiani varten 8)
     
  2. timuli

    timuli Gearhead

  3. GM-67

    GM-67 Gearhead

    Eipä hirveän vaikealta vaikuttanut tuo koti eloksointikaan, pitää vaan olla varovainen happojen kanssa. Ilmeisestikkin tässäkin hommassa pohjien teko tärkeää. Onko kellään tietoa enemmän noista pohjien tekemisestä?

    Onko muuten tietoa mitä niklaamossa maksaisi osien eloksointi?
    Meneekö ajan hinnalla vai kappaleittain vai ...
    Onko suosituksia hyvistä niklaamoista, olisi senverran isoa palikkaa menossa, ei viitsisi kotona viritellä altaita :lol:
     
  4. Sumu

    Sumu Gearhead

    Uusimmassa Mobilistissä taisi olla hyvä juttu noista elektrolyyseistä ja hapoista.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    miten tuo itse cromaus sitten toimii?? sama periaate?

    mutta mitä siinä on luovuttaja aineet? kupari alle nikkeli päälle??
    mistäs puhdasta nikkeliä sitten vois kysellä?
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    On ollut täällä niin monta kertaa esillä. Ei kannata yrittää itse, varsinkin kun taitotaso on tuota luokkaa. Mitä tarkoittaa luovuttaja-aine?
     

Kerro tästä muillekin!