Ilmalämpöpumppu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Deltapete, 2.11.2011.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    Tänään tein panasonicista tiedustelua Kajaanissa,kaikki myivät ei oota,nyt selvitellään mistä ne saa hankittua ja mihin hintaan ja mihin hintaan asennus
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Sit huutelua jos jollain od:laisella on luvat asentaa pumppua. Emännän broidi olis tarvinnut, en tiedä asensko jo, mutta äkkiä sillä muutaman satasen tienaa. Gigantti kuulemma pyys 600 asennuksesta, en tiedä mitä muut.
     
  3. palontie

    palontie Double Gearhead

    Täällä pyörii vähän vajaassa 600e asennus.k-rauta ei myy pumppuja jos ei oo esittää valtuttettua asentajaa joka sen asentaa:odeek:
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Jaa se on niin tarkkaa? No mutta asentajat ilmottautukaa, josko täältä sais apua tähänkin ongelmaan?
     
  5. musta pässi

    musta pässi Gearhead


    Sepä olikin hyvä kikka vähentää puhallusta. Vuoto siirty toiseen kulmaan....

    Laitoin nyt vielä kokkeeks ykköselle, mut se on kuin lehmän henkäys.
     
  6. urho3

    urho3 Gearhead

    Onkos se pumppu joskus pelannut oikein että sitä vettä on tullut sieltä putkesta? Vai onko uusi värkki?
     
  7. urho3

    urho3 Gearhead

    Odota muuten joku puoli tuntia jos se vesi rupeis tulee sieltä kondenssivesiputkesta.
     
  8. Aslak

    Aslak Gearhead

    Jos ei ihan akuutti kiire ole niin saattaapi parin kuukauden päästä löytyä reilusti alle tuon 600e. Just perjantaina juttelin yhen asentajan kans ni tinkaajille on kuulemma pakko lyödä jo luuria korvaan kun ei vaan ehdi jutella että saa edes valmiiksi sovitut asennettua... Meinasi että jostain syystä on tänä kesänä ollut vähän hoppua :D
     
    Jussi289, Bukero ja palontie tykkäävät tästä.
  9. urho3

    urho3 Gearhead

    Eipä tuolla nyt niin hääviä ole helteessä asennella ja pitää muistaa myös takuu asennukselle.
     
    palontie tykkää tästä.
  10. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Kyä se on tullu kondenssivesi aina putkea pitkin ulos. Olisko kerran aiemmin tullu kerran liraus viime kesänä taikka toissa yhden ainoan kerran. Kone on vajaa kymmenen vuotta ollu. Nyt se siis edelleen tulee ulos ja lisäksi tippuu silloin tällöin kulmasta ämpäriin. Nopeemmalla toisesta ja nopeutta vähentämällä sitten siitä toisesta ulkokulmasta. Se on putsattu pari kertaa, viimeeksi tänä keväänä otin kuoret irti. Jos olisin ennustaja niin olisin tsekannu huolella sen kaukalon. Ne ei se aikaa paljon vie jos ottaa kun sitä aikaa joskus siihen on.
     
  11. A.Naali

    A.Naali 3rd gear

    Itse ainakin joutunut joskus letkun päästä imaisemaan(ilpin kondenssivesiletkun) Että on alkanut vedet tulemaan oikeaa reittiä.
     
  12. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Onneksi itse ostin OD:n kautta muutama vuosi sitten käytetyn pyörillä seisovan ilmastointilaitteen, joka toimii kun unelma edelleen.:D Eikä tänne kerrostalon vuokra-asuntoon mitään ilpiä edes saisi asentaakaan. 16 asteiseksi kämpän saa halutessaan. Mulla asetus 21 astetta.
     
  13. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Arvioisin kylmän kämpän vaativan kuumia naisia!:p
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  14. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Kyllä niitä silloin tällöin baarista mukaan lähtee.;) Enemmän on kyllä jatkoja ollut tuossa mun "saluunaVanissa".:cool: (Olen siis sinkku, ja harrastan irtosuhteita). Vakiintua en enää halua. Mun mielestä elämä on hauskempaa näin.:D
     
  15. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Järkimies!:D
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  16. 0132

    0132 Gearhead

    Soitinpa tänään paikalliselle ilppi-asentajalle tuosta tiputtelusta. Neuvoi että suihkepullolla vettä kennoihin ja sitten imurilla letkun päästä imemään. Jonkin aikaa näyttikin että tiputtelu loppui, mutta sieltä se perkele alkoi uudestaan. Rohkaistuin sitten ja purin kuoren irti tuosta, niin sieltähän se vika heti löytyikin. Kondenssivesiletkun ja -altaan liitos oli pikkuisen heikohkosti kiinni, niin sieltä välistähän se tihutteli kotelon muoveihin, joita pitkin valui vesi seinälle. Sellainen stefan tapainen siinä letkun päässä on minkä pitäisi tiivistyä altaasta lähtevän muoviputken nysän ympärille. Toivottavasti tuo nyt oli oikeasti se vika. Sen verran vittuimanen operaatio oli purkaa kuoret irti ettei haluttais tehdä uudestaan.
     
    Pertti K tykkää tästä.
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Nyt voikin olla ihan hyvä iskurepliikki "Mullon kämpillä 21°C".
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  18. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Tohon lisäät vielä, "mennäänkö nostaa lämpöjä" niin illallinen yhdelle on varmistettu :D
     
    Pertti K tykkää tästä.
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    Lievää hintakartellia Kajaanissa noitten pumppujen asennushinnoissa,samoin helvetin nihkeitä rupeemaan asentamaan pumppua joka ei oo niitten kautta hankittu,toiset jopa kieltäytyy.Saa nähdä siirränkö hankinnan loppu syksylle,voi olla hinnat alemmat ja asennus helpompaa,nyt on kiirettä
     
  20. valpas

    valpas Gearhead

    Jospa taas ottas Ultimatelta riskillä, ja asentas ite.
     

Kerro tästä muillekin!