Kauhava. LSK Businesspark ja muutakin.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja enzo, 28.3.2018.

  1. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Taas Big Black Cock, BBC aka Aulis ulisee omaa surkeuttaan
     
    Source ja nalle71 tykkäävät tästä.
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

    Eikö Auliksella oo ikinä muuta heittää kun noita kommunisti kortteja pöytään?

    Tai sitten ylistät mikä on aito Hot Rod. Ja kukaan muu ei niitä osaa rakentaa... :confused:
     
    chevy 2, Inlinee ja nalle71 tykkäävät tästä.
  3. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Ei ole ei ja kaikenhuippuhan on se, että niissä sen tekeleissä ei ole mitään omaa ideaa ainoastaan muualta kopioituja
     
    Source tykkää tästä.
  4. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Tuu! Aulis tontille!
     
  5. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Livenä oli ihan kiva turista Auliksen kanssa viime viikonloppuna sen minkä kerkes. Et ei se ny ihan kauhee peikko oo.

    Ihan hienoo et on vaihtoehtosia suorituspaikkoja, nyt vaikuttais siltä et se tarvis paikallisaktiivien tekoja et niin tapahtuis motoparkissakin. Voi olla et oon käsittänyt väärin mut käsittääkseni näin ei ole juurikaan ollut viime aikoina. Omaa kisaa ja kadunimiehen päivää vaan järjestämään.

    Ja upeeta et kun seinä näytti nousevan pystyyn Alastaron osalta, löytyi nopeasti tekijät ja paikka uudelle. En oo kauheesti "poliittisesti" selvillä tilanteesta, mut tavallaan olis harmi et koko laji SM tasolla keskittyis yhteen paikkaan. Mut kai toikin selviää et kuinka pahasti tohon projektiin on hirttäydytty, nythän on ollut muuallakin ratakaavailuja.
     
    MadMike tykkää tästä.
  6. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Miten niin?
     
  7. Dually65

    Dually65 1st gear

  8. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Äläkää ny sitä Aulista rupia tervaamahan, jonsei tykkää niin sitte ei tykkää kaikilla mielipiteensä.
    Aulis alootti skabat ku osti meiltä 55:sen ja molin silloon viä moperi ikäänen. Olis ollu joskus kiva tiätää mihinkä se 396 hävis siältä keulilta.
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Sovitaanko Aulis että menet sinne Mietaan Jussin hiihtokouluun opettelemaan hiihtoa ja ennen kaikkea mitä sauvoilla tehdään kun hiihdetää Seinäjoen keskuspuistossa sillä ne ei ole siihen tarkoitettu mitä niillä teit joku aika sitten.Luulen että Motoparkissa on kisoja edelleen ja todella hienoa että saatiin Alastaron jälkeen uusi paikka missä voi ajaa jatkossa isoa kisaa eli Kauhavalla.Mutta lopetan tähän sillä viikon päästä ollaan kumit rutussa Kauhavalla missä ei Aulis varmasti aja!Ps.Aulis tietää kaiken kaikesta ja siksi on myös aina oikeassa!Mulla ei ole Mossea enää mutta BMW 1997 1.8 katkenneella pakoputkella tällä hetkellä!
     
    Muokattu: 4.8.2018
    artsiracing, Source ja nalle71 tykkäävät tästä.
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Hienoa että Kauhava sai ympäristöluvan ja hienoa työtä tehneille iso kiitos että homma jatkuu!
     
    Cumminski ja jknR tykkäävät tästä.
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Tässä tapauksessa sitä saa mitä tilaa!
     
    lordC ja nalle71 tykkäävät tästä.
  12. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Mitäs täs ny oikeen on tullu tilattua joku Suupohjan sanomatko.
     
    MadMike tykkää tästä.
  13. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Supo sä oot samanmoonen ku Aulis teitä ei voi eroottaa.
     
    MadMike tykkää tästä.
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Nämä mielipiteet ei ole se syy vaan miehen tekoset niin myyntirintamalla kuin muut teot joita tavan mies ei tee!Nm.olisi ollut lyhyt drag race ura jos ei siirtynyt muualta ottamaan osia/esim.takavanteita sekä slicksejä sillä mies ei saanutkaan toimitettua kun erehdyin tiedustelemaan muualta esim.AFR kansia chevyn pikkulohkoon....Ps.tiedän etten ole ollut ainut joka pettynyt tämän kauppiaan tyyliin maksavaa asiakasta kohtaan.Hei,jatketaanko tuosta Kauhavan hienosta ratahommasta taas sillä hieno projekti jolla ensi viikolla vedetään kumit rullalle kilpureista ja toivotaan että katsomot täynnä yleisöä!
     
    artsiracing ja lordC tykkäävät tästä.
  15. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Täält on ainakin tulossa yks inkkari jolla on kuulemma kanootti hukassa, vai miten se meni.. ja yks toinenkin, sillä vasta onkin kanootit hukassa :eek::D
     
    Herje tykkää tästä.
  16. pile

    pile Gearhead

    Tää vuosi alkoi hiukan surullisissa merkeissä kun oli tierossa että Alastarossa ajot loppuu tään suven jäkeen . Sitten kun julkaistiin hiukan myöhemmin että Kauhavalle tulee kansainväliset arvot täyttävä areena. Aika paljon tuli innostuneita viestiä ,mutta seassa oli myös niitä jotka kaivaa kaikesta hyvästä ne negatiiviset asiat esiin ja korostavat niitä. Epäilys oli suurta ,tokkopa koskaan ajetaan. Nyt on ympäristöluvat kunnossa ja rata on viimeisiä silauksia vaille ottaa käyttöön. Ensi viikonloppuna olisikin ekat karkelot. Nyt vaan kaikkien pitää muistaa , kohdehan ei ole valmis. Eli rakentaminen jatkuu ensitalven aikana ja ensi kesänä meillä on uljas areena pystyssä. Itse kiitän ja kumarran kaikkia jotka ovat tähän projektiin osallistuneet jollain tapaa. Edelleen Suomalaiset eli me tarvitsemme suodituspaikkoja lisää joten jokainen ratahanke tarvitsee myös niin harrastajien kuin alueeelisten yrittäjien panostuksen.Niin Motopark,Jurva, kuin eteläsuomen projektitkin. Kaikkea hyvää kaikille projekteille. Mutta nyt on tulos Kauhavan esikaste ja siitä myös iloitkaamme.
     
    atobee, Catiska, Cumminski ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Just näin Pile. Onneksi on aikaa ja mahdollisuuksia hieroa toiminnot kuntoon että Natikat 2019 sujuisi hyvin.
    Ja mun mielestä kaikkien on tärkeä muistaa että epäonnistuminenkin voi olla onnistumista jos virheistä oppii ja muuttaa toimintaansa sen mukaan.
     
  18. kontra

    kontra Gearhead

    Ajatus on tulla perjantaina paikalle kuvaamaan ensi vuoden Drag Race-kalenteriin kuvia ja yöpyä alueella pe-la välinen yö.
    Lentohotelli on varattu täyteen... Vaihtoehto B on ottaa asuntovaunu mukaan. Osaako kukaan kertoa miten yöpyminen olisi mahdollista rata-alueen ja/tai varikkoalueen tuntumassa?
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Ota Ari yhteys fyyran toimistoon sillä jotain että varikon viereen tulisi leirintää?
     
    kontra ja Cumminski tykkäävät tästä.
  20. MadMike

    MadMike Gearhead

    Soon Maailman Napa :)
     
    Jukka 63 ja Cumminski tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!