rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. atobee

    atobee Gearhead

    "...Vai liittyykö tämä kesäkuulla tulleeseen lisätulliin 25%?..."

    Koskeeko tuo lisätulli autonosia?
     
  2. tha022

    tha022 Gearhead

    Ja niin on uusi syyläri matkalla warranty replacement.
    Rockauton kanssa meni noin 30h selventää tilanne. Aikaero viivästytti tietysti.
    Suamen posti ei vaan ole reakoinut mitenkään vielä reklamaatioon
     
  3. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    ”Komission asetuksella 2018/886 on otettu käyttöön lisätullit tietyille Yhdysvalloista peräisin oleville tavaroille”. Listassa näköjään mainitaan mm: ”rauta ja teräs, rauta- ja terästavarat”.

    Noissa tilaamissani osissa näkyy kyllä alkuperämaa rockauton ilmoittamana joten niitä ei ole valmistettu usassa. Tullin mukaan kauppakamarin tai muu luotettava asiakirja käy niinku todisteeksi. Ehkä....

    Mitä tulee siihen tilaukseeni niin minä vanha puusilmä en katsonut ja tilaukseni on jyvitetty niin että pikkupaketti tulee fedexillä tullit maksettuna ja isompi sitten postipakettina, perkele. Eli siis jos olisin maksanut 8 euroa enemmän kuljetuksesta niin olis voinu sille isommalle paketille valita prepay vaihtoehdon tullit maksettuna ennakkoon. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.
     
  4. atobee

    atobee Gearhead

    Tuskin toi lause kattaa rautaisia osia mitä jenkeistä toimitetaan kuten itsekkin totesit, kyseessä pelkkä materiaali (terästulli).

    Eihän tossa ole mitään ongelmaa, tullaat itse paketin netissä kun tulee Tulliin. No proplems.
     
  5. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    No, luulen että kaikki rauta ja terästavarat jotka on tuotettu usassa. On niistä tullilla lista mutten jaksa niitä numerosarjoja katella kun ei ole nimikkeitä niille suoraan.

    Oli niin tai näin niin rockautolla on kirjautumisen jälkeen tilausnumerolla avautuva commercial invoice jossa näkyy country of origin shipperin allekirjoituksella varustettuna. Joku varmaan kesäkuun lopun jälkeen on tilaillu rauta ja teräsosia jotka tulleetkin jo kotijo ja tietää kertoa totuuden asiasta?
     
  6. xarper

    xarper Gearhead

    Onhan tuolta tullu jarrusylinteriä, laakereita yms viimeaikoina eikä mitään ylimääräsiä kuluja kyllä.
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mulla tuli osia viimeks edellispäivänä eikä mitään.
     
  8. speedy

    speedy Double Gearhead

    Tänään tuli rokkipaketti portaille, näin fedexin homma toimi taas vaivattomasti. Ja sellasta harvinaista, että kaikki Oldsin moottorinosat made in usa .
     
    Muokattu: 6.8.2018
  9. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Sunnuntai-iltana tilasin, arvioitu saapumisaika keskiviikkona 18.00 mennessä. FedEx.
    Tavarat perillä kello 14.30
     
    Muokattu: 8.8.2018
  10. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Paketti saapunut tulliin 9.46 tänään, tullattu just äsken. Tilattu viime perjantaina.. Saa nähä kauanko postilta menee kyytiä paketti Helsingistä Petäjävedelle.:odroll:

    Homma meni muuten kivasti, mutta eikös perhana ollu toinen jarrusatula vaihtunut tulemaan eri varastolta ja tottakai eri rahdilla.. Eka osa USPS ja tää yks satula Fedexillä. Näkyy olevan Kölnissä.

    Olipa muuten ylläri, kun Imperialin Budd-jarrujen satuloita sai 107,75€ hinnalla kipale ja tuossa on jo panttikin!?!:eek::cool: Halpaa kuin saippua. Viime vuonna hinta oli 175€/kpl niin jäi ostamatta..:confused:
     
  11. Turnn

    Turnn Gearhead

    Ei RockAutokaan kuitenkaan täyellinen.Kattelin että Buick 350:een rullajakopää setti 12,43e!! Varaosanumero valmistajan nettisivun hakuun ,ja SBC:n osahan se.
     
    isalmela tykkää tästä.
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos tietää että rinnakkaismalleja löytyy autoista niin kannattaa tsekata. Cadillac myös omaa monesti lisähintaa vaikka jonkun perus letukan osa käviskin.

    Ennen sieltä näky hyvin nihin mikäkin käy mutta se ominaisuus on poissa ainakin kännyversiossa (esim iskaria katot niin näytti autot mihin sama käy)
     
  13. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    ^^^ Mulla lähti pari FedExin pakettia tulemaan koto-Suomea kohden viime torstaina. Viikonlopun seikkailivat Tennesseen kautta Kölniin, mutta tänään saapui aamusta kans Vantaalle ja tullattu joku hetki sitten. Katotaan saavatko alle viikossa paketin Rockauton varastolta mun kotiportaille.

    Yks paketeista näköjään meni USPS:lle ja noh, se näkyy nähteneen vasta eilen Chicagosta kohti Jevrooppaa...

    -JJ-
     
  14. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Eilen kokeeksi taas hieroin. Kun kolme tavaraa, ja alkuun kaikki eri varastoissa. Öp-kytkin, dieselin pa-suodin ja letukan ö-filsu. Ei päässy tuntipalkoillle, mutta olikin koe. Lopputulemana kaikki samassa varastossa, hinta alle alvirajan ja rahti 15,50. Koko läjä rahteineen täällä sen yhden filsun hinnalla.
     
    xarper ja isalmela tykkäävät tästä.
  15. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Itse itselleni vastaten, tuli tuota kippulaa eräämpikin kappale ja joutui puljaamaan varastojen kanssa. Lopulta sain puristettua nämä 3:een pakettiin ja lopulliset kulut tulleineen näyttäis olevan aika pyöreät 200€...noh verrattuna Suomen n. 450 jevroon tossa on silti ihan jees alennus.

    -JJ-
     
    fudge85 ja xarper tykkäävät tästä.
  16. f34

    f34 Double Gearhead

    Tilasin Buickiin termarin, kallistuksen vakaajan puslat ja yhdystangot.
    Kokeilemalla sai hinnan alle alvirajan, on se niin halpaa...
    1.8 tilasin ja 8.8 paketti oli ilmestynyt autokatokseen.
    Toki halpuus perustui siihen, että paketeissa luki Made in Indian.
    Saatanan kalpeanaamat, käyttävät inkkareita halpatyövoimana. Pitäis Tex Willerin puuttua asiaan.
     
    Muokattu: 9.8.2018
    jarona ja fudge85 tykkäävät tästä.
  17. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Tulin vasta äsken vilkaisseeksi RockAuton sivuilta 'commercial invoicen', jossa on listattu nimikkeiden alkuperämaat.

    Aika vähissä on "United States" tossa listassa. Valtaosa Meksikosta, jokunen kippula Kiinasta. Fel-Pron venakopan tiivisteet oli Portugalista ja AC Delcon termari Israelista.

    -JJ-
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Sydän oli ennen joku tae made in usasta. Ei enää. No samapa tuo.
     
  19. xarper

    xarper Gearhead

    Taas on matkahuollolla joku vitun kesäesa töissä, seurannassa lukee että yritetty toimittaa mutta ei mitään merkkejä tästä missään, ei osaa jättää lappuja eikä soittaa...
     
  20. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Joo, Rockauton sivujen mukaan toi sydän tarkoittaa "yleisimmin ko. sovellukseen ostettua" osaa.

    Btw, ihan mielenkiinnosta, onkohan joku jo kokeillut tuota KYBin rebatea. Muistelen, että joku täällä OD:lla kyseli tuosta, mutta hommasiko ko. nimimerkki kenties noita iskareita ja saiko siitä Suomeen asti sitä Rebate Visa-korttia?

    Jäi vaan kiehtomaan, kun omaan autoon katselin, että rebate huomioiden iskarikierroksen saisi Suomeen, postikuluineen ja alveineen n. 75 euroon.

    -JJ-
     
    fudge85 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!