Forssan Pick-Nick 5.8.2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 27.7.2018.

  1. Jugi1995

    Jugi1995 2nd gear

    Carpenter, Jape105, Ford 15M ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    SJ, Carpenter ja Jape105 tykkäävät tästä.
  3. Ford 15M

    Ford 15M 2nd gear

    Hieno tapahtuma ja komeeta pirssiä... jäi varsinkin silmiini kummittelemaan kaviouralle parkkeeratte kauhtunut Rebel THE MACHINE.
     
  4. SJ

    SJ Gearhead

    fordgranada tykkää tästä.
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    SJ ja cdv70 tykkäävät tästä.
  6. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Marklin tykkää tästä.
  7. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Kyllä oli kivaa vaikka jalat ovat kävelystä muusina ja silti ei ihan kaikkia autoja kerenny nähdä. Positiivinen ongelma sinänsä:DCanon oli piiiiiitkästä aikaa mukana ja kuvailin hetken kun huomasin ettei kortti riitä joten heivasin kameran ja aloin vaan nautiskelee hienoista autoista:D

    Kerkesihän kotiin tullessa nukkua 1½ t ennen kuin rekan rattiin ja takasi:confused:mutta todella paljon ois menettäny jos ei ois lähteny.
     
    ImpJay tykkää tästä.
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tulihan se täälläkin käytyä, vaikka aamulla jo kertaalleen päätin jättää väliin kun kurkkasin ikkunasta ulos ja pistin päätä syvemmälle tyynyyn.

    Puolen päivän aikaan on todella syvältä tulla Pick Nick:n...sisälle pääsee kyllä helposti, mutta yritäpä löytää parkkipaikka alueelta :odeek:
    Joku keltaliivinen vain tuumailee että : "Saattaapa siellä jossain olla paikkoja tai sitten ei...ei muuta kun kokeilemaan"...ihmisiä kaikki autojen välit täynnä ja outoja keilaviritelmiä vaikkei näy edes pehmeätä...en tiedä kuka siellä varailee paikkoja, vai mistä oli kyse ?

    Onneksi löytyi tuttu kaveri, joka oli juuri lähdössä ja sain oikein reilun kokoisen paikan, joten kiitos Sami :odcool:

    Rompetorin jätin suosiolla väliin tällä kertaa, T-paita oli taas yllätys MUSTA :odconfused:, joten sekin jäi ostamatta...puhdasta säästöä kaikki siis.

    Paljon oli taas hienoa kalustoa laidasta laitaan, vaikkei nyt mitään kauhean sykähdyttävää osunutkaan eteen...tosin sitä on vain niin paljon nähtävää ettei sitä kerkiä kaikkea sulattamaan ja paljon jää siksi huomaamattakin.

    Auliksen rodi oli pahuksen tyylikäs ja siitä paljon kuulleena oli hieno nähdä se livenä, puhumattakaan kuunnella ukon juttuja...on se huima "seppä" :odbiggrin:
     
  9. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Instagramissa @korppusahateam löytyy kuvia. . .
     
  10. Kiitos "sport truck" ja järjestäjät. On se pirun hieno tapahtuma. cruising on kyllä mukava päästellä läpi (90km) komeissa maisemissa ja ihmisten kannustaessa reitin varrella.

    A
     
  11. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Itse tulin kanssa 12 aikaan paikalle ja löysin kuin löysinkin vain tarpeeksi tilaa kankealle Kenwortille:)
     
  12. zebulus

    zebulus 2nd gear

  13. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  14. buickadi

    buickadi Gearhead

  15. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  16. 1320

    1320 Gearhead

    Vähän tulee viiveellä, mut jos joku vielä jaksaa katsella kuvia Forssasta niin tuolta löytyy kanssa: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2018/Forssa+PickNick+5.8.2018/

    Hauska oli käydä PickNickissä kun viimevuonna ei päässyt paikalle. Porukkaa oli hyvin paikalla, ja hienoa kalustoakin riitti. Swappialueelta löytyi jopa pitkään metsästetty lasikuituinen Pikkukakkosen takaluukku, eli onnistunut reissu kaikinpuolin. :pinup:

    Ehkä eniten jäi mieleen tämä alkuvuodesta maahantullut AMC Rebel The Machine. Erittäin hieno laite jo noinkin, mutta tuohan suorastaan huutaisi sellaista viimeisenpäälle entisöintiä.:odwink:
    [​IMG]

    Toinen mikä jäi mulla mieleen oli kiiltävänmusta Dodge Coronet jonka bongasin arvostelujonossa. Tuosta ei paljoa Mopari parane.
    [​IMG]

    Ja noiden lisäksi vielä nurmikolla ollut Studebaker rivistö jäi mieleen, erittäin hienoja korimalleja joita ei jokapäivä näy.:odcool:

    Ensivuonna uudestaan.
     
  17. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Viime vuonna pääsin jopa Forssan Lehden etusivulle, mutta tänä vuonna ei kukaan ole ikuistanut. Tosin ihan ymmärrettävästä syystä.:D Nyt oli alla liian neutraali vehje.

    Ja olihan se todella halju vehje ympärillä olevien hienojen autojen lomassa.:oops: Sanoin sen kaverillekin, kun autolle päin käveltiin.:)

    Upea sää, ja täys miehitys. Ainoan pienen vesikuuron ajan istuin itse bajamajassa, joten en sitäkään nähnyt. Ainoastaan kuulin.:p
     

Kerro tästä muillekin!