Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Monesta paikasta saa mattoja. En tiedä onko nämä ok, kun en ole niitä tilannut: Nämä saattaa olla oikeanpuoleisen ohjauksen matot, mutta lähetä heille sähköpostia, niin kertovat lisää tai katso valikosta LHD: http://www.custom300cshop.co.uk/chrysler300c_custom_interior_exterior.html Pitää olla LHD, eli left hand drive, niin sopii vasemman käden ohjaukselle. RHD on oikean puoleinen ohjaus kuten Englannissa (UK).

    Mutta ebay ja monet muut niitä jalkatilan kuramatoja myyvät.
     
    toyota... tykkää tästä.
  2. toyota...

    toyota... Gearhead

    Nyt kun on ollut jo vähän kylmempiä ja sumuisia aamuja olen ihmetellyt kun kojelaudan sivu suuttimista puhaltaa tosi vähäisesti. Onko ihan normaalia? Kai näissä jokin sisäilman suodatin on, tarvis varmaan vaihtaa...
     
  3. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Joo se on siellä apukuskin puolella konetilassa. Sille on oma luukkunsa siinä peitemuovissa. Tarvisi itsekin vaihtaa se.
     
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Nyt kun tuli ilmastointi puheeksi. Ite on tullut totuttua siihen että automaatti-ilmastoinnin kun laittaa johonkin niin siihen ei tarvi enää ikinä koskea. Mutta tässä tuntuu että saa ruuvata koko ajan johonkin päin. Milloin puhaltaa täysillä koko ajan, välillä ei ollenkaan. Välillä puhaltaa kylmää ja välillä taas kuumaa. Aamulla tuli nyt todettua että puhalluksen nupin kun laittaa HI tai AUTO asentoon, puhallin ei puhu mitään. Mutta nopeudet toimii kun käsin asettaa. Katkaisija rikki, jotain muuta?
     
  5. kmp66

    kmp66 3rd gear

    Moi.

    Olisko täältä apuja. 300C SRT 8 07 ongelmana kaasu, eli sytyttää välillä salaman ja kumminkin testeri sanoo että kaasu ok mutta jossain suuri alipainevuoto? Onko vastaavaa ollut muilla. Koodi P2173

    KP
     
    Muokattu: 29.8.2018
  6. toyota...

    toyota... Gearhead

    Kiillotin sumarit
    [​IMG]
    Ja samalla uus maski
    [​IMG]
     
  7. Bukero

    Bukero Gearhead

    tuo linssien kiillotus jees mutta, öh....tuon maskin vaihdon oisin kyllä malttanut jättää tekemättä.
    tämä toki ihan oma:cool:mp
     
  8. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

  9. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Korjausohje kertoo 1. alipainevuodosta jostakin tiivisteestä imusarjasta lähtien, ja niitä tivareita moottorissa on. 2. MAP sensoriviasta 3. TP sensoriviasta. Voi olla myös sähköjohdoissa/liittimissä vika.

    P2173-HIGH AIRFLOW/VACUUM LEAK DETECTED (SLOW ACCUMULATION)
    Set Condition:
    A large vacuum leak has been detected or both of the TP Sensors have failed based on their position being 2.5 volts and the calculated MAP value is less than the Gas Flow Adaptation value is too high. One trip fault the code will set within 5 seconds. ETC light will flash.
     
  10. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Esisarjan HVAC:eissa oli softaongelma, joka mm. jäädytti kennon. Mutta veikkaisin, että sulla on tuo HVAC menee vaihtoon, ellet potikkaa itse vaihda. HVAC:n vaihdon jälkeen pitäisi tehdä kalibrointi, mutta en nyt tiedä onnistuuko se kotikonstein. Toisaalta jos toimii ilman kalibrointia, niin mitä sitten. Ja kun on ollut akun kenkä irti, niin jonkin kalibroinnin tuo silloinkin tekee.
     
  11. toyota...

    toyota... Gearhead

    Täyty vähän tuunata omaa kun tää kylillä on toinenkin ihan saman värinen... Mitä öljyä jarruihin kuuluu? Vois ne vaihtaa
     
  12. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mjoo, no pitääpä katella mitä sen kans tekis. Kyllähän tuo vielä on toiminut kun käsin laittaa puhalluksen.
    Toissapäivänä vaihtelin takaluukun kaasujousia. Tai yritykseksi jäi. Tilasin paikallisesta uudet pumput, vääräthän ne tähän autoon oli. Takaluukun puoli oli erilainen. Pallonivel oli liian iso uuteen, lievällä väkivallallakin yritin ja totesin ettei se mene. Aukasin toisenkin paketin tarkistaakseni että onko sekin vääränlainen, ja kappas vaan kun se oli jo rikottu. Ilmeisesti jollain muukin oli jo todennut ettei se mene ja palauttanut rikkinäisenä kauppaan :odrealmad: Mitä netistäkin nyt oon kahtellut niin kaikki on sitä vääränmallista. Katsottiin vanhastakin numero ja oli samalla numerolla mitä ne väärät mitä yritin paikalleen. Onkohan noissa sitten se pallonivelkin muuttunut jossain vaiheessa?
     
  13. N1ko

    N1ko 3rd gear

    Mä tilasin rockautosta omaani Monroe 901508 takaluukun pumput. Ne oli ainakin samanlaiset kuin alkuperäiset
     
  14. Petri111

    Petri111 1st gear

    Täyty vähän tuunata omaa kun tää kylillä on toinenkin ihan saman värinen... Mitä öljyä jarruihin kuuluu? Vois ne vaihtaa

    Laita jarrunesteeksi sellaista, jossa on DOT4 hyväksyntä.
     
    Muokattu: 31.8.2018
  15. Petri111

    Petri111 1st gear

    Sedanissa ja farkussa on eri kaasujouset.
     
  16. toyota...

    toyota... Gearhead

    Tänään vaihdoin parit peruutus tutkan anturit, Rupes toimimaan.

    Löystyykö hemeistä termostaatti? Aattelin ku pihalla liki parikymmentä lämmintä ja saa ajella rauhallisesti (80km/h) liki kymmenen kilsaa et lämmöt normaalit... rock autossa näky olevan monen asteen termostaatteja. Ootteko pcv elikkä huohotus venttiiliä vaihdellut ohjekirjan määräämän välein? Onko tarpeellista vai turhaa?
     
  17. MJF

    MJF Double Gearhead

    Juu, farkkuhan se mulla. Uudet oli molemmista päistä samanlaiset jossa sokkalukitus, autossa paikallaan luukunpuolella avoin lenkkipää ilman lukitussokkaa.
     
  18. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    Mulla uusia sumareita 89e pari. Ja farkkujen takaluukkun kaasujousia, niitäkin kahta erimallia, toisessa pallopäät molemmissa, toisessa reikä ja pulttikiinnitys luukunpuolella.
     
  19. toyota...

    toyota... Gearhead

    Jarrulevyjä kattelin eteen. Mikähän alusta Suomessa uutena myydystä Hemi farkussa on? Vähän tuntuu että touring alusta ei tarkoita koria...
     
  20. kalvetinhet

    kalvetinhet Gearhead

    hyviä jarrulevyjä ei enää saa molemmille puolille, sillä ostin viimeiset.
     

Kerro tästä muillekin!