Stratus-95 ajonesto temppuilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja buick-62, 23.4.2014.

  1. ossa250

    ossa250 Gearhead

    Faijan Chrysler Vision-94 sekoili mittaristo merkivalot, puhalin ei toiminut niin vika oli virtalukon pohja. Voisko virtalukon pohja olla sulla kans ?
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  2. miksu99

    miksu99 1st gear

    Täytyy kattoa. Virtalukko vaikuttas kyllä olevan ihan ehjä. Ite mietin että voisko joku rele olla rikki?
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jos et ole tutkinut, niin ehjyydestä ei ole mitään takeita. Joku sähköhän sieltä puuttuu, ja virtalukonpohja on aika hyvä ehdokas.
     
  4. guru

    guru Gearhead

    täällähän oli juttua tosta 1 gen neonin ajoneston ohituksesta

    pointti oli viedä piuha virtalukolta startti releelle
     
  5. miksu99

    miksu99 1st gear

    Mietin vaa et onko sille enään tarvetta jos ajonesto on ohitettu vaihtamalla ECU boksi?
     
  6. Cad62

    Cad62 1st gear

    Meillä on -95 sratus 2.5 siinä ei ole ajonestoa.mutta viime keväänä se sammu pihaan eikä käynnistynyt.kaikki anturit oli ok.mutta virranjakajan sisällä oleva nokkaakselin asento tunnistimen kautta puolalle menevä piiri oli poikki,itse asento tunnistin oli ok.ehkä voisit kokeilla toista jakajaa.onnea vian hakuun
     
  7. miksu99

    miksu99 1st gear

    Pari kk sitten sain ton stratuksen ajonesto selviteltyä. Jos jollakin tulee rockwellin kanssa ongelmia ja haluaa koko järjestelmästä vaan eroo. Boksi vaan pois ja johot vetää uusiks ohitte. Sit ecun vaihtaa/ohjelmoi uusiks ilman ajonestoa. Toimi ainakin omassa saksan tuonti vm. -95 Stratuksessa. Ei ollut loppupeleissä kovin paha homma.
     
    Gary Grand, cdv70 ja chevytb02 tykkäävät tästä.
  8. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Hienoa kun kerroit miten homman saa hoidettua jotta kun joku painii saman ongelman kanssa niin onpi ratkaisu juttuun, mii laik :)
     
    miksu99 tykkää tästä.
  9. miksu99

    miksu99 1st gear

    Nii ja jos porukka tarttee tarkempaa ohjetta asian suhteen saa laitta yksityisviestiä tai täällä kysellä. Sen verran kauan tuli ongelman kanssa painittua että tuli tutuksi.
     
    Gary Grand, cdv70 ja chevytb02 tykkäävät tästä.
  10. cdv70

    cdv70 Double Gearhead


    Tää tuntuu hyvältä, että tullaan kertomaan jälkikäteen ongelman ratkenneen. Ja vielä luvataan antaa neuvoja niitä tarvitseville. Iso ylävitonen siitä.
     
    miksu99 ja chevytb02 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!