Chevrolet astron käynti propleema?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Ruma_juzzi, 7.9.2018.

  1. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Antoiko edes sen 12? Entäs suutin kuvio?
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Kokeilitko siltaamista? Eli käytät kunnes sammuu, siltaat ja kokeilet lähteekö paremmin käyntiin? Bensapaineet on tietty yks, eli pumppu saa virrat kun laittaa virrat, mutta jos öljypaine anturi ei jatka virran antamista, niin pumppu ei lähde päälle. Kuuntele pyöriikö pumppu, siis kun käy. Astrossa on myös tulipellissä yksinäinen piuha, mistä saa virtaa annettua pumpulle, olettaen että öljykello, niin myös aldl pistokkeesta. Tästäkin on tietty monia topiceja jo aiheesta.....
     
  3. Ruma_juzzi

    Ruma_juzzi 1st gear

    Joo antoi sen 12 koodin. Vielä en oo kerinnyt kokkeilla tota siltaamista ja tosiaan ku astro sammuu nii pumppu kyllä pyörii sen hetken ennen ku lopettaa toiminnan.
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Eli pumppu pyörii sammumis hetkellä? Silloin se ei ole öljykellosta kiinni.... suutinkuvio olis hyvä kattoa kans, et kuin paljon ne kusee, jos kusee. Sinänsä epäilen anturia, kun ei se noin nopee pitäs lämmetä, ellei sit ole monta vikaa? Paljonko kulutus suurin pirtein oli kun toimi?
     
  5. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Voihan se tietty olla bensapumppu tai ihan vaan paskaa linjoissa. Millon suodatin vaihdettu? Meinaan, kun laittaa virrat, se nostaa paineet, mutta jos heikon pumpun tai paskan takia ei tuotto riitä kulutukseen, paineet laskee... ja kun laskee tarpeeks, auto sammuu... kun se stumppaa, niin koita primeroida se, eli käytä pumppua, siitä aldl pistokkeesta annat virtaa pari sekkaa, ja kokeile käynnistyykö normaalisti? https://www.google.fi/search?client.........0....1.FLKLGjJ-DRg#imgrc=RhcZdmPnspaPEM:
     
  6. Ruma_juzzi

    Ruma_juzzi 1st gear

    No kulutusta en oo hirveesti seuraillut mut aika paljon se vie. Käynnistyy kyllä vois sanoa et tosi herkästi. Avainta käännät ja heti käyntiin. Ei koskaan oo tarvinnu hinkuttaa et lähtee. Nyttenki lähtee yhtä hyvin käyntiin.
     
  7. Ruma_juzzi

    Ruma_juzzi 1st gear

    Nonii.... Siltasin sen lämpöanturin ja joo eipä taija olla vika siinä. Suuttimien kuvio hyvä näin aluksi mut sitten kuvio alkaa hiipumaan ja sitten alkaa räkimään. Ennen ku Alko räkimään nii kaasua kun anto nii pikkusen Paukku kaasuttimessa. Kokeilin heti uudestaan käyntiin ni ei meinannut lähtiä vasta ku kaasua anto.
     
  8. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Eli paska pumppu tai paskaa linjoissa? Onko suodatinta vaihdettu milloin? Kokeilitko primerioida kun stumppas?
     
  9. Ruma_juzzi

    Ruma_juzzi 1st gear

    Tossa on semmonen malli ettei voi testata pumppua. Pitää ruveta ottaa tankki irti ja suodatin vaihtoon kattoo sitte miten käypi.
     
  10. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Miten se nyt oli, lähteekö se sammuttuaan heti käyntiin ja käy sen ~minuutin ja sitten taas sammuu vai sammuttuaan ei meinaa enää lähteä ennenkuin jonkun ajan päästä?

    Jos se samantien lähtee, niin sitten kyllä vahva veikkaus öljynpaineanturille. Rele antaa aikansa virtaa ohi paineanturin.

    Jos taas ei lähde heti uudelleen käyntiin, vika lienee kuitenkin pumpussa tai jotain töhnää putkissa.

    Tietysti tankissa on riittävästi bensaa? Mittarihan voi näyttää mitä tahansa.
     
  11. Ruma_juzzi

    Ruma_juzzi 1st gear

    Ei lähe samantien käyntiin. Pitää hetki odottaa että lähtee. Se tosiaan käy hyvin sen hetken ja suuttimien kuvioita kattoo nii alkaa räkimään.
     
  12. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Eli bensan paine tippuu, syystä tai toisesta.
     
  13. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Minkä koppanen astro?
     
  14. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    [​IMG] tosta test leadista saa syötettyä myös pumpulle virtaa, jos 1 koppanen....
     
  15. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    [​IMG] kuva ei ole astrosta, mutta piuha on tuon näköinen, ja ei siellä muita ylimääräisiä pitäs olla.
     
  16. Ruma_juzzi

    Ruma_juzzi 1st gear

    Ihan ykköskoppanen astro. Sen verran nyt värkännyt et otin tankin irti ja pumppua siinä irrottelin ja iraallaan testasin sitä nii pumppu kyllä toimii hyvin. Astiaan bensaa ni ampu hyvillä paineilla naamaa kohti suodatinta en vielä oo irrottanut.
     
  17. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Bensanpaineensäätimen jousi poikki!
     
  18. Ruma_juzzi

    Ruma_juzzi 1st gear

    Onkohan tuo jousi sitten missä???
     
  19. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    TBI:n sisällä.
     
  20. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Nyt kun pumppu irti, niin ammu paineella (jos mahdollista) linjat puhtaiks, pumppuun päin, tbi ei kestä painetta, bensapaineen kalvo hajoaa, eli sieltä päästä myös putki irti ennen puhallusta, tuskin niin isoa paskaa että putki tukkiutuu, mutta varalta. Ja jos paskaa, niin osta tbi:n korjaus sarja ja putsaa tbi/suuttimet myös.
     

Kerro tästä muillekin!