Varkaita liikkeellä Kouvolassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja red hot 65, 8.9.2018.

  1. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Niin ja jotkut vielä näkee vaivaa ilmoissa peitetyistä kilvistä ja myös pre-paid numeroista ilmoissa, jotkut jopa vinkuu että pre-paideihin en vastaa. Kyllähän nämä kaiken maaliman ilmoittelusivut ja -lehdet on hankinta-kuvastoja tietyssä ilmansuunnassa ja vähemmän rehellisille muillekin. On aivan eri asia myydä tuotetta jostain ranchilta kuin kaupungin/kunnan kerrostalon p-paikalta maahanmuuttajien pemarin tai ravikansan merssun vierestä, pihalla ja maastossa voi olla arvokkaita maataistelukoneita ym. joihin konnat iskee silmänsä, tietty tästäkin on joku neropatti eri mieltä kun nyt tsätissä ollaan...
     
    kuutio ja Nikuzai tykkäävät tästä.
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Prepaid tulee ilman väliviivaa :)
     
    perkele, Jussi289 ja Mokaman tykkäävät tästä.
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Tosta nyt ei voi yhtään tykätä

    Tallilla pyörii päivittäin näitä ympäri kääntyjiä ja tultiin kattelemaan väkeä


    Jos joku huomaa asukin pihalla ja ajaa samantein karkuun, ei se rehellisillä asioilla ollut
    Mut koppalakkeja ei nappaa paskan vertaa ja ite ei ole 24/7 pihalla vahtimassa, siks kamerat on hyvät olla
     
    Rotten tykkää tästä.
  4. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Perhana. Melkeen väittäsin että oon nähny tuon auton kans hinurin lavalla viime viikolla. En vaan saa kuollaksenikaan mieleen että missä kohtaa. Todennäkösesti kuitenkin töistä palatessa klo 16-17 välillä tampere valkeakoski joko motarilla tai 130-tiellä. Mun mielestä tuli vastalle. Väri jäi mieleen ja kun en kerinny kunnolla näkemään niin jäin arvuuttelemaan että oliko camaro.

    Muokataan lisäinfoa sen verran että tosiaan havainto on täytynyt olla joko Torstaina tai perjantaina. Torstaina olin liikkeellä lähempänä viittä ja perjantaina lähempänä neljää.
     
    Muokattu: 12.9.2018
  5. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Vastaan sulle että saat rooli-peli-pisteet, miten muuten jaatte pist-eitä tykkäyksistä?
     
  6. red hot 65

    red hot 65 Gearhead

    Varmaan perjantaina kun se edellisyönä pöllittiin.Vai hinurin kyydissä, on varkailla hyvät lelut.
     
  7. JKF

    JKF Gearhead

    Pelkkää hakuammuntaa, mutta Valkeakosken naapurikunnassa Lempäälässä on auto- ja konevuokraamo joka vuokraa kohtalaisen edullisesti MB 814 kuljetusautoa. Muistaakseni se oli valkoinen punaisilla teksteillä ja aurinkolipalla. Mutta mahtaisko kukaan voro vuokraamosta kalustoa ottaa keikalle.

    Itse en ole facebookissa, mutta siellä on sellainen ryhmä kuin Valkeakoski ajan hermoilla. Vaimo sieltä välillä bongaillu jotain havaintotietoja epämääräisitä hiippareista etc. Jos sinne liittyis ja laittais kyselyä, että olisko kukaan havainnu mitään.
     
  8. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Koetin vielä kaivaa muistin syövereitä ja jotensakkin olis sellanen kuva että tuli motarilla vastaan kiillon mutkan ja ideaparkin välillä ja saatto olla trailerillakin. Tässä vaan rupeaa helposti kuvittelemaankin jo kaikenlaista kun ei ihan tarkkaan muista. Jos näin niin sillon olis ollu siirtymässä kohti seuraavaa piiloa vai millon se oli nähty tikinmaan lähellä?

    Jäi kuitenkin mieleen värinsä johdosta ja mun mielestä keulapeltejä uupu eli sopis sun autoon. Projektiks sen kuitenkin mielsin.
     
  9. bathory

    bathory Gearhead

    Mistä tietää, että soitetaan prepaidista?

    Ko.ryhmään on tuo jaettu. Kuten myös paikallinen autokerho jakoi sivuillaan.
     
    JKF tykkää tästä.
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nykyäänhän sekin perinteistä että touhutaan päivällä ja arkena muutenkin niin, ettei kukaan kiinnitä huomiota.
     
  11. Rotten

    Rotten Gearhead

    Huomio liivit ja vilkkuvalot päällä, mahdollisemman näkyvästi, nii kukaan ei "nää"
     
    eilhik, palontie, Jussi289 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Laitoon justiin ei-niin-paljon-tykkäämälleni Karpoville tykkäyksen ed. prepaid viestistä...

    Ihan vaikka sen takia notta en tykkää sun tyylistä esittää asioita ainakaan enempää.
     
    Pertti K ja isalmela tykkäävät tästä.
  13. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Jaettu on paikallisesti ja kyselty tutuilta ja tuntemattomilta näköhavannoista. Tai edes mutu sellasista. Tää ku on sellanen käpykylä niin ainakin kaikki vähänkään perus primerasta poikkeava autokalusto jää heti mieleen. Oli si lavetilla tai ei. Tai harrastaja tai ei.Tarvii kanssa huomena käydä harrastamassa autosuunnistusta kolmostien varrella kun duuneilta kerkeää. On se kumma että voi hävitä kuin maan nielemänä tuollanen auto.
     
  14. ChevaMan

    ChevaMan 2nd gear

    Siis kannattaa naamakirjassa esim. Valkeakoski, Lempäälä, Akaa ja miksei myös Tampere ryhmissä kysellä havaintoja. Itsekin voisin käydä viikonloppuna hiukan kiertelee pikkutietä valkiakoskissa päin, koska on muutenkin siellä päin käyntiä.
     
  15. bathory

    bathory Gearhead

    Tämän takia itsekin epäilen, että tuo näköhavainto on aivan eri autosta ollut. Kun täällä muuten tiedetään muiden asiat kummiskin :D
     
  16. tammercity

    tammercity Gearhead

    Onhan tuossa tietysti kartan mukaan järveäkin joka puolella, että eivät sitten olisi olleet heittämässä kynittyä raatoa järveen, josta tekniikka repästy irti nopsaa.
    Jos siellä joku käy ajelemassa, niin voisi tietysti olla hyvä katsella mahdolliset upotuspaikatkin läpi, jos sattuisi jotain keltaista sieltä järvestä vilahtamaan.
     
  17. pagi

    pagi Gearhead

    Onkohan tämä jo löytynyt
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  18. red hot 65

    red hot 65 Gearhead

    Ei ole löytynyt,
     
  19. bathory

    bathory Gearhead

    Mikä tän tilanne nykyään on?
     

Kerro tästä muillekin!