Chervolet Trans Sport molemmat puhaltimet mykkiä ???Auttakaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Borno, 17.9.2018.

  1. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Osassa sulakkeissa on ton sivun kaavion mukaan jatkuva jännite, eli ei. Ne mitkä katkeaa avaimesta kyllä. Konehuoneen sulakkeet tuskin tulee lukolta.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Virtalukonpohja tai joku pääsulake/fusible link.
     
  3. Borno

    Borno 1st gear

    /fusible link ?? selvennätkö tyhmälle ?
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Vastaa "pääsulaketta" vuosmalleissa ennen varsinaisen pääsulakkeen käyttööntuloa. On sähkönjakelupisteestä lähtevässä johdossa pätkä sulakejohtoa. Sitä en osaa arvata, onko siinä sulla vielä niitä.
     
  5. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Eipä taida tuon ikäisessä enää olla fusible link:ä.

    Mitäs jos ottaisi sulakkeet pois ja sitten mittaisi mitä on jännite "tulopuolella"?
     
  6. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Luulis aika heikosti minkään toimivan, jos pääsulake heikossa hapessa? Sulakkeilta taaksepäin, tai akulta eteenpäin askel kerrallaan mittaa, että missä jännite tippuu..... ja just sulakkeet irti, eikö siellä jotain häiriötä voi esiintyä, ja näyttää sen 0.5v vaikka jännitteetön?
     
  7. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Senpä takia siellä yllä on "tai"...
    Virtalukolla käy helposti kolmekin eri plussan haaraa, joista vaan yksi saattaa puuttua. Niissä on yleensä omat pääsulakkeensa ja kaikkea muuta puuttuvaa ei välttämättä huomaa.
     
  8. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Joo mutta eikö pääsulakkeissa ole yleensä enempi kuin 1 toiminto takana, eli jonkun muunkin pitäisi olla pimeänä, ja osa noista ei tule virtalukolta. En siis väittele, vaan yritän antaa/kehittää ideoita.
     
  9. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Juu, siksi laitoin "kaikkea muuta puuttuvaa ei välttämättä huomaa".
    Esim. -96 gemssu pikapissa yhden haaran katkominen virtalukolla hävitti vain helposti huomattavista puhaltimen ja lämppärin säätimet. ABS pumpun hiljentymistä ei heti huomannu, kun valo ei syttyny heti.
     
    caprice305 tykkää tästä.
  10. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Onko tää edistynyt?
     

Kerro tästä muillekin!