Dough Nash 4+1

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja 3964, 21.9.2018.

  1. 3964

    3964 3rd gear

    Onko täällä kyseisen vaihteiston tietäjiä?

    Tarviisin laakerit ja synkat kyseiseen laatikkoon ns. Rebuid kit.

    Onko mahdollisesti Richmond Gear 5speed osat sopivia vai mistä noita löytää.
     
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  3. 3964

    3964 3rd gear

  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    No höh :oops:
     
  5. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Aukion nostalgiavallussahan on dough nash, mutta oliko vain 4vaihteinen? Mutta kuitenkin hänhä joutu osia siihen metsästelee ja näköjää kuntoon on tullut. Ja sit tietäsköhän manuaalin nimeen vannova ainakin Real Streettiä ajava Hermunen mistä osia vois löytyä (en tiedä mitä vaihteistoja autoissa on/on ollut)? Herrat kyllä varmaan itsekkin vastaavat tähän, jos huomaavat aiheen ja jotain vastattavaa on...
     
  6. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Moaprin A833;n lakrui ja rattait aika pitkälti... Mul kesti ku Libertyle tehtiin facepleitatut kytkennät, lafka ei oo ihan ripeimmästä päästä. Hermusel ja vissiin Patshijewillakin on räjäytyskuvat osanumeroineen. Mut kyl noit huolto-osii saa, ei oo ongelma. Mist muistuki mieleen, tarvii yks shimmilakru teettaa Padelle...
     
  7. 3964

    3964 3rd gear

    Jos jostain löytyiskin räjäytyskuva osanumeroilla niin helpottaisi paljon osa hankintaa,kyllähän nykymaailmasta tavaraa löytyy kun vaan tietää mitä on vailla.

    Sinällään laatikko on kuitenkin ehjä joten pelkät lakrut riittää mutta samallahan tuonne nuo syncrot heittää kun auki käyttää.

    Katu ajeluissa tuota tuskin rikki saakaan jollain BF goodrichillä.
     

Kerro tästä muillekin!