Chevrolet Alero

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja automaatti, 26.8.2004.

  1. Markokou....

    Markokou.... 2nd gear

    Eka etuveto ja kone poikittain täs talossa.Kattoinpa viteon ton imusarjan tiivisteitten vaihdosta,onpa savotta jos joutuis tekeen :eek: No eipä noihin ilmusarjan pultteihinkaan ihan heti käsiksi pääse:confused:
     
  2. jus57

    jus57 Gearhead

    Itseasiassa niihin pultteihin (sisempiin)pääsee aika helpolla käsiksi.
    Mitään ei tarvitse purkaa edestä,varmaan juutuupist löytyy video siihenkin.
     
  3. Markokou....

    Markokou.... 2nd gear

    Croc kirjotti 2009 sähköpeileistä,mutta ei kommentoinu että saiko kuntoon ja missä vika.Olisko kellään tietoo mistä kannattas vikaa ettiä,kun ei kumpikaan peili toimi.Sulakkeen katoin ja kaikki muut sähkö namikat ovessa tomii,jotta ei kai se johdossa vika voi olla siellä saranna puolella o_O Enpä pääse autoo nyt tutkiin,kun emäntä tykkää sillä kurvailla:D
     
  4. jus57

    jus57 Gearhead

    Olisko kokemusta tai hyviä veikkauksia kun Aleron tankkaa niin käynti menee sekasin ja tyhjäkäynti häviää sekä kun tankki alle puolessa niin tyhjäkäynti kylmänäkin hiukan heiluvaa?
    Eikä toimi ollenkaan kuin 98e.llä mitään muita litkuja turha tarjota.
    Eikä tietenkään mitään vikakoodia.Onko kukaan putsannut näistä tankkia ja siellä pumpussa olevaa esisuodatinta?
     
  5. signet

    signet Gearhead

    Mulla on alero purussa jos joku jotakin osia tarvii...
     
    Jörkka tykkää tästä.
  6. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Jos bensasuodatin on vaihdettu, veikkaisin väsynyttä bensapumppua...
     
  7. jus57

    jus57 Gearhead

    Bensasuodatin on vielä pelkääjän penkillä kun en päässy montulle ja tasaselle ei oikeen onnistunu.
    Minkähän verran toi pumppu kestää siis kilometrejä?

    Noniin ,tankki putsattu ja linjafilsu vaihdettu ni johan on toiminu jo monta päivää,käyntikin keveni kertoi emäntä.
    Jotain mustaa mönjää löytyi kannun pohjalta johon vanhat bensat tyhjennettiin...
     
    Muokattu: 7.4.2017
  8. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Tervehdys,saako näihin uusia kaukosäätimiä suomesta,ajonesto ei meinaa lähteä pois päältä vanhalla säätimellä,paristo vaihdettu ja koteloa paikkailtu mutta ei auta.Pystyykö toisen auton säätimen ohjelmoimaan omaan autoon?
     
  9. mawe

    mawe Gearhead

    Moro. Alero 2001 3.4. Jotkut väittää että nää menee Re85llä, onko kellään tietoa? Cruise ei toimi mutta jos vasemmankäden peukulla pitää cruisen nappia pohjassa ja samalla painaa oikealta alinta nappia niin cruise valo syttyy mittaristoon ja yläoikealla napilla voi lisätä nopeutta ja cruise"toimii" mutta vain jos jaksaa pitää vasenta nappia pohjassa... Mistä pitäis lähteä etsimään vikaa?
     
  10. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    E85:
    Väitän (ja tiedän) kahden Aleron kokemuksella, että menee plussan puolella olevilla keleillä n. 70-75% e85 seoksella ilman ongelmia ja perstuntumalla lämpimillä keleillä kulkupuoli on jopa parempi kuin 95e. Kylmemmässä tai rajummalla seoksella moottorin vikavalo syttyy n. 300m kylmästä liikkeellelähdön jälkeen (hetkellinen laiha seos). Ärsyttävä puoli tässä on, että vikavalo ei sammu itsestään, vaan pitää kuitata testerillä.
    Muutossarjalla menis varmasti ympäri vuoden puhtaalla e85:lla, mutta siitä ei oo toistaseks kokemuksia...

    Cruise: sen vasemman napin kuuluis lukittua painettaessa ala-asentoon ja vapautua seuraavalla painalluksella. Nykyisessä omassa oli sama ongelma (pieni muovikynsi poikki). Ratkaisin asian lukitsella katkaisijan pysyvästi ala-asentoon, koska ehjää painonappia ei siihen hätään löytyny...
     
  11. gomopar

    gomopar Gearhead

    Sama vaiva cruise napin kanssa. Mulla sen edellinen omistaja jumitti pohjaan kiilaamalla paperitollolla ja oon sen antanu olla. Rockautosta löytyisi napit. Muistaskseni 70 jotain dollaria.
     
  12. mawe

    mawe Gearhead

    Jo tuli ryppy rakkauteen Aleron kanssa. Tänään piti lähteä liikenteeseen, mutta auto ei käynnistynyt. Ilmanimuputkeen kun lorauttaa vähän bensaa niin käy pari sekunttia ja sammuu kuin seinään. Välillä saattaa käydä muutaman sekunnin ilman bensan lorauttelua.
    Muuten vaikuttaa käynnistyksenesto-vialta mutta security-valo sammuu normaalisti. Onko jollain ideoita mistä ja miten lähteä etsimään vikaa? Bensapumpun ääni kuuluu kun kääntää virrat päälle.
     
  13. mawe

    mawe Gearhead

    Ei vaan herää. Bensapumpun relettä oon vaihdellut, sulakkeet käyty läpi. Hyppylangalla releenohitus, pumppu surraa kokoajan (onko normaalia?) Toissapäivänä ajoin pihaan ja sammutin normaalisti ja eilen ei sitten käynnistynyt, eikä mitään oireita aiemmin. Minähän vittu tähän nyt tuli...
     
  14. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    En tiedä onko tästä mitään hyötyä, mutta väittävät varashälyttimen sulkevan ruiskut ja vika on melkeen aina virtalukossa tai avaimessa.
    http://www.bergerweb.net/grandamsecurityfix.htm

    Edit.
    Ootko koittanut resetoida hälyä, videossa näytetään miten se tehdään
     
    Muokattu: 24.9.2018
  15. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Ei päde euroopan versioon (Chevrolet) ainakaan kaikilta osin, koska siinä hallitaan ajonestoa kaukosäätimellä ja usa-versiossa (Oldsmobile) on ajonestolle "siru" avaimessa.
     
    Muokattu: 24.9.2018
  16. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Oukkei, aina oppii uutta :oops:
     
  17. jus57

    jus57 Gearhead

    Ainakin meillä toimi ja metro auton tuoma laite!
    Kokeile ei maksa mitään....
     
  18. mawe

    mawe Gearhead

    Niin se vika selvis: bensapumppu. Vaihdoin käyntikuntoisesta varaosa-autosta tankin pumppuineen ja taas toimii.
     
    chevytb02 tykkää tästä.
  19. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Hyvä että sait elävien kirjoihin.
     
  20. mawe

    mawe Gearhead

    Uutta kysymystä. Minkälainen savotta on lohkolämppärin asennus 3.4 koneiseen? Käsittääkseni tulee hantin puolelle koneen taakse mutta kuinka helppo tai vaikea päästä asentamaan, alta vai pyöräkotelon kautta jne. auto ei ole täällä eikä nyt ole kuvia auton alta tms. mistä vois itse katsoa...
     

Kerro tästä muillekin!