Honda Monkey

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja WBBC, 25.4.2018.

  1. urho3

    urho3 Gearhead

    Sitä mä mietin et ei tuo nyt mikään älyttömän kallis oo.
     
  2. Acelius

    Acelius Gearhead

    Oi itellä oli penskana honda monkey. Kiva sillä oli ajella ku sai suoraan tankata automaatista bensaa tankkiin. Vakio mopo oli ja isä sen uutena mulle osti <3.

    Kaverilla oli suzuki pv joka oli hieman viritetty. Tasesella pätkällä se meni aina miusta ohi mut sit ku ylämäki tuli nii jännästi se sukisuki hyyty ja manki nii taseseen jakso vetää mäen ku mäen ylös. Oli kyl ihana mopo. Jouduin sen sit myymään ku piti saada rahat kasaan ajokorttia varten ja nytten miulla onkin vähä isompi honda ;)
     
    wilburi tykkää tästä.
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    No jos kevaria oisin laittamassa, niin oikeesti toi ois todella vakavassa harkinnassa, sehän on jo oikeen moottoripyörän kokoinen

    Silloin se ois ollu hullu jossois ollu vaan pitkällä swingillä ja 12" renkailla :poff:
     
  4. urho3

    urho3 Gearhead

    Tilasin eilen monkeyn,jää nähtäväksi tuleeko se heinäkuussa. Ajan eduskuntatalon eteen ja pyllistän sipilälle ja lindströmille.
     
    mikke88, stana, Nikuzai ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Joop. Sukisuki-miehet haisi joka paikassa palaneelle öljylle, apinapojilla ei tätä katkua ollut. Paras ois ollu minun mielestä Hondan kone PV:n rungossa. PV:hän oli lyhenne sanoista Paska Vehe.
     
    Acelius tykkää tästä.
  6. moscowiz

    moscowiz Gearhead

    Kappas, eksyin tutulle ameriikanautofoorumille kun googlailin Monkeytä. Myin syksyllä Econolinen ja ostin tilalle uuden Monkeyn. On kyllä hauska peli. Eikä nuo vakuutuksetkaan niin pahat ole, liikenne + osakasko 182€/v Folksamilta. Työmatkakulkineena säästääkin sitten enemmän, lupaavat kulutukseksi jopa 1,5 litraa sataselle, mulla on pyörinyt kahden molemmin puolin. Johtunee lyhyehköstä työmatkasta ja kylmästä kelistä. Tää uus manki on hyvä ajaa, poislukien paskat alkuperäisasennusrenkaat (V-Rubber) jotka täristää. Huiput 90kg kuskin alla on myötätuuleen noin 95, vastatuuleen 85.....jos heittäytyy tankille makaamaan, pääsee yli sataa. Ei tuolla motarilla hauskaa ole, pienemmillä teillä kyllä naurattaa. Laadukkaan oloinen peli vaikka Thaimaassa onkin tehty.
     
    Aslak, urho3, rb ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. urho3

    urho3 Gearhead

    Otitko minkävärisenä? Tilasin jo keväällä banana yellow värisen mutta en oo vielä saanu. Mustana ois saanu heti. En ois kyllä kerennyt paljon kesällä ajelee mutta ois kiva ollu kokeilla. Odotellaan nyt tämä talvi.
     
  8. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Näin tollasen Ison mankin just vähän aikaa sitten Vuosaaren sataman huoltiksella.
     
  9. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Kyllä te PV:n haukkujat ootte ihan kujalla. :poff::D
    Ainakin meilläpäin 90-luvun alussa yksikään Monkey ei pärjännyt PV:ille.
    Kovin Manki kulki 90km/h.:p Muut Mankit jopa paljon vähemmän. Vaikka oli NIIN viriviri.;)
     
    Karpov tykkää tästä.
  10. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    No, ei se kulkeminen ollut ainoa syy monelle Monkeyn valintaan.
    Miellyttävämpi soundi ja se, ettei vaatteet haissut kaksitahtipakokaasulle, painoi vaakakupissa enemmän.
     
  11. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    En tykänny pv:stä silloin aikoinaan enkä nytkään. Sen virittäminen oli liian helppoa, ei mitään haasteita. Menivät mistä aita matalin eli 80cc kamat tilaukseen. Ajoin 65cc kamoilla kovempaa -73 solifer speedillä ku kaveri just niillä 80cc pv:llä.

    Kovin monkey meni poliisin tutkaan meillä päin 110. Niin että paperit löytyy. Daxin 72cc kamoilla ja viilattu loppuun. Kovin pv oli 80RM
    kamoilla joka oli motocross mekaanikon viilaama. Sille mitattu 110 ylämäessä yhdellä kädellä ku kuskin sormet silpoutu ja meni ommeltavaksi. Tiijä paljon olis sitte tasasella kahdella kädellä. Monkeyta oli itellä pari, oikein tykkäsin. Hyvät soundit, 32mm suoralla putkella ku ajeli 2:30 kotijo.
     
  12. moscowiz

    moscowiz Gearhead

    Mulla kävi tuuri ja ostin 300km ajetun keltaisen käytettynä. Sininen on minusta hienoin, mutta sitä ei tuoda käsittääkseni eurooppaan lainkaan. Manki on mulla vieläkin kauppa/työmatkakulkineena käytössä silloin kun ei sada, ei raaski vielä mankia liata....
     
  13. urho3

    urho3 Gearhead

    Hyvä juttu, vähän ollu kahden vaiheilla mitä teen kun siitä ei oo kuulunut mitään,itekkin arvelin et halpa mopo ajella töihin ja kauppaan. Paljonko tankilla pääsee? Onko joku huoltoväli ja tiedätkö takuusta?
     
  14. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mä olin vuonna 96 Vietnamissa muutaman viikon.
    Vuokrattiin muistaakseni juuri kuvan mukainen 1969 vuosimallin Honda.
    Kysyin että minkä kokoinen kone tässä on, niin poika nimeltään Tin, sanoi että 90cc.

    Ihan mukavasti se kulki, ja muistan silloin ajatelleeni, että tämän moottorin, kun olisi saanut lapsuuden ajan Monkeyn runkoon, niin olisin ollut kaveriporukan Kingi...

    [​IMG]
     
  15. rb

    rb Double Gearhead

    Hondan Super-Cub on maailman eniten valmistettu moottoripyörä. Sitä oli tehty uskomattomat 87 miljoonaa kappaletta maaliskuuhun 2014 mennessä.

    [​IMG]
     
  16. ramman

    ramman Double Gearhead

    no nyt kyllä taitaa vähän aika kullata muistot :odroll::D tai sitten on ollut kyllä peeveessä pikkusen jotain vialla :rotfl:
     
  17. ramman

    ramman Double Gearhead

    Viime kesänä pyöri tollanen uusi keltanen iso "manki" täällä meilläkin päin. vähän ku ois pienempi toi työmatka niin tollasenhan vois ostaa kesätyömatkakulkineeksi
     
  18. passerby

    passerby Gearhead

    Helsingis Malmin Pre-cruisessa tämmösellä joku suhaili kesällä muutamana kertana, keltasella.
     
  19. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Joo, tuollainen se oli Vietnamissa. Ja niitä oli paljon
     

Kerro tästä muillekin!