Hiirituhoja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja sämpy, 25.11.2018.

  1. multsi

    multsi 2nd gear

    Kissa on kiva, mutta jos auton haluaa suojata, niin hankkisin kyllä ihan loukut ja myrkyt sitä varten. Youtubessa eräällä jätkällä oma kanava ja testannut varmaan pari sataa hiirenpyydystä. Tähän mennessä kaikki testatut karkottimet ja hajustimet ovat olleet ihan yhtä tyhjän kanssa. Metsähiiri hyppää metrin maasta vaivatta ja kiipeävät kyllä joka paikkaa, missä ruokaa haistavat.

    Tässä vielä "karkotin"

     
  2. heh heh©

    heh heh© Gearhead

    Mulla on kanssa muutama eletroninen karkoitin, kukin erilaisia, mutta ei tommoista.
    Ne on verkkovirtaan kytkettäviä. Ei niillä mitään virkaa ole, tai no on, niistä lähtee niin hyvät soundit että hiiret tanssii ripaskaa niiden ympärillä:rotfl:
    Mähän en eläimiä tapa, joten olen ottanut elävänä ansalla kiinni ja vienyt kilometrin päähän kaverin pihaan. Ruokkikoon niitäkin kun hän ruokkii kaikkia muitakin luonnoneläimiä:rotfl:.

    Kerro ihmeessä sitten oliko noista hyötyä!!!
     
    faffeli tykkää tästä.
  3. north

    north Gearhead

  4. jariha

    jariha Double Gearhead

    täytyykin hakea tollasia muutama, viimetalvena dartista söi joku rotta penkit ja hattuhyllyn:mad: auto säilössä lämpimässä tallissa viimeset 10vuotta sitä ennen kylmässä hallissa ja ei tuhoja aiemmin?
     
  5. multsi

    multsi 2nd gear

    Perustuuko käsitys toiminnasta johonkin muuhun kuin uskomukseen? Se että hiiriä ei silmissä näy, ei tarkoita, että ne tuosta välttämättä piittaisivat.

    Arvosteluissa kommentit toimivuudesta ovat aika fifti-fifti.
     
  6. peto

    peto Gearhead

    Mökillä hiiri teki pesän tuollaisen elektronisen häätäjän alle. Ehkä se oli kuuro yksilö
     
    multsi tykkää tästä.
  7. Luoppis

    Luoppis 3rd gear

    Hiiri pääsee jo lyijykynän mentävästä reiästä läpi. Eli joku isompi vedenpoistoreikä helmassakin voi jo riittää tai mikä tahansa pikku rako mitä autoissa on vähän siellä sun täällä. Ja sen mitä hiiri ei voi kiivetä se voi loikata, myös pystysuoraan. Noi menee vaikka minne ja jos kotona rapisee niin välillä ihan kellon tarkasti tuntuu vipeltävän ne määrätyt reitit.
     
  8. multsi

    multsi 2nd gear

    Lopullinen ratkaisu jyrsijäkysymykseen

     
  9. esu79

    esu79 Gearhead

    10 hiirtä tuvan allas kaapista loukulla kuukauteen jo saatu.
     
  10. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    jep, taitavat halutessaan mennä jopa oven ja korin välistä vaikka ois ihan ehjä tiivistekin, ainakin jos oven istuvuus ei viimeisen päälle tiukka ole.
     
  11. juko7

    juko7 Double Gearhead

    En tiedä karkottavatko nuo karkottimet hiiriä, mutta meidän koira alkaa vinkua ja ravistella päätään kun karkottimen käynnistää. Joten ainakin koirankarkotukseen se olisi käyttökelpoinen.
     
  12. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Veneessä piti ihmetellä yks kesän helteellä, kun etukajuutan kattoverhoilusta valuu jotain tahmeeta. Sottas sen verran, et pakko avata. Siellä oli pussillinen Fazerin parhaita jemmattuna kaarien väliin. Ihmettelinkin syksyllä, et miks pentteriin on jätetty tyhjä karkkipussi... Dominokeksejä oli kaapissa lenkkarit täynnä ja söpö pesä laatikossa rouvan kalsarien seassa.
     
  13. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Nyt oli työpaikan kahviautomaattiin tehny hiiri pesän sinne johonkin missä papuja on :odeek:
    Kauankohan sitä kahvia tuli juotua missä hiiren scheisset seassa, hyi saa***a!
     
  14. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Ja sitten alko kaapista röyhyämään sikarinsavu?:cool:

    Viime- ja toissasyksynä noita siimahäntiä oli enemmän. Toissa talvena vetivät naamaansa orapihlaja-aidan ja ison koivuangervopenkin, ja autotallissa loukut napsahteli tämän tästä. Yksi hukuttautui kastelukannuunkin. Tänä vuonna ollut hiljaisempaa.

    Autoihin nuo on hyviä löytämään sisään. 60-luvun Lanciat on ilmeisesti liian tiiviitä, kun navetassa päältä päin papanoiden peitossa olleen Flaminian sisältä ei löytynyt ensimmäistäkään terveistä.
     
  15. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Sellaisen olen kuullut, että radion kun jättää päälle, niin hiiret ei mielellään tule. Jos pistää Mikko Alataloa loopilla soimaan, niin ei tule ketään muitakaan.
     
    pulttirengas, Tseitsei2, Jussi289 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  16. -tl-

    -tl- Gearhead

Kerro tästä muillekin!