Camry ja sähköikkunoiden virta kabut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Karpov, 2.12.2018.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kuvan mukaan joo mutta kuvan alkuperä epävarma. Toki voihan sen kytkimen kannen purkaa ja kattoa mihin se sinisen nasta virtansa syöttää.


    Kun tämä vanha kytkin toimi ennen niin ihmettelisin mihin se olisi hajonnut, kun ei ollut kiinni silloin kun kiinalainen vei sähköt.
     
  2. 0rs0n

    0rs0n Gearhead


    Itse en voi olla samaa mieltä...... 2 omistaneena -97. Ja pari vanhempaa :mad:
     
  3. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Maadoitus katkes omasta camrysta aikoinaan. Ja sit hävis virta Taistelin noitten kans Vedin virran akulta. Ja maadoituksen uusiks sai. Toimimaan. Mut en muista enään tarkasti. Kahteen niitä laittelin. Siitä on jo aikaa

    Tosiaan käytä jotain muuta ku piipparia osaa valehdella
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mikäs niissä nyt niin vastusti?
     
  5. 0rs0n

    0rs0n Gearhead


    Enemmänki mitä niissä ei ollu

    Niissä oli vaikka mitä vikoja :mad:

    Sähkö vikoja. Kone vikoja....no eikä ollu ajettavuus mikään hyvä. Tosin kaikki tykkää mistä tykkää. Mulle ei ollu tehty nuo kamppeet
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kuulostaa että oot saanut valmiiksi paskan. Ajettavuus ja koneviat ei oikeen neloskoneisiin istu.
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nyt on molemmin puolin kickpaneleissa oviin menevissä sinisissä johdoissa 12v.


    Kuskin oven säätimestä aukeaa apparin ikkuna sekä takaikkunat. Apparin ikkuna toimii myäs omasta napistaan. Takaikkunat eivät aukea omista napeistaan.


    Kaikissa muissa kytkimissä oli kolmas nasta +12v paitsi kuskin lasin kytkin. Siinähän on se yhdellä painalluksella ylös tai alas toiminto mikä nyt varmaan sotkee mun suunnitelmia? Eli siinä taitaa olla eri käskytyssysteemi.

    Koitin hyppyjohdolla +12v antaa myös tämän kytkimen kolmanteeb nastaan mutta sillon sytty ledivalo vaan. Myös nastoissa se sytty mutta sammui kun kytkintä siirsi.
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Yhdistin hyppylangalla sinisen virtajohdon viereisen terminaalin ja nyt toimii myös kuskin lasi. Jopa tällä näpäytyksellä ylös/alas.


    Tämä toimii nyt vaan virrat päällä mutta väliäkös sillä.


    Oisko integratio releessä jotkn paskana kun se siellä napsu kun johtoja yhdistin. Eli sieltä uupu varmaan ton spessumman ohjaus
     
  9. hantta

    hantta Double Gearhead

    Minun ropposissa on aina toimineet vain virrat päällä ;)
     
  10. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Eiköhän se niin kuulu ollakin. Se integration rele vaan antaa ovi avattuna käyttää ikkunaa ilman virtojakin. Siis oikein toimiessaan.
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    joo meinasin vaan kun omilla johdoilla nyt muut ikkunat pelaa koska vaan koska akulta jatkuva 12v

    kuuluu juu, mutta on siinä ero koska tosiaan edellämainitusti toimii muut. Alunperinhän toki vain virrat päällä. Muistaakseni vielä ihan syttyvirrat ettei pelkkä acc riitä.
     

Kerro tästä muillekin!