Mielipide aamu tv:ssä haastatellun kommentista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja redneck1, 10.12.2018.

  1. hemiari

    hemiari 1st gear

    No nyt tuli helpotusta jos saa riittävästi kannatusta, meinaan että persut sanoi itsensä irti eduskunnan ilmasto paneelista kun kaikki muut oli nostamassa autoilun veroja ja se ei sopinut persuille. hyvä että joku edes yrittää laittaa kapuloita rattaisiin. nyt täytyy minunkin mennä vaaliuurnille vaikken perusta politiikasta. ja muuten kuten aikasemmin jo täällä kuuluti että pitää järjestää mielenilmaisu ennen kevään vaaleja. mutta ei väkivalloin ei siinä kyllä mitään hävitä mutta jos ei mitään tehdä niin hävitää 100/0. mun aspen kyllä tarttaa Alajärveltä etujoukoissa. Ari.
     
  2. mcmies

    mcmies Gearhead

    Niin, kulutushan on tyypillisesti päästötöntä.:poff:

    Olli Rehnistä tulee aina mieleeni kun joku kasasi jonnekin internjettiin sellaista kontra-indikaattoria. Ensin jossain uutisessa Olli Rehn julisti, että aivan varmasti tapahtuu X. Hetken päästä tuli sitten uusi uutinen, jossa tapahtui aina jotain täsmälleen päinvastaista. Näitä uutispareja kertyi aika monta. Missä lie piilossa internjetissä.

    Muoksis: löysinpäs sen:

    http://jhuopainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178767-rehn-jos-ei-veikkaa-ei-voi-voittaa
     
    talonmiehen vapaapäivä tykkää tästä.
  3. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    en ole jaksanut kattoa uutista enkä asiasta mitään tajua enkä paneutua asiaan mutta mun mielestäni maassa jonka säästämisaste on jotain negatiivista ja julkinen puoli velkaantuu edelleen lisää, on vastuutonta käskeä ketäänkuluttamaan lisää.
     
    valpas tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!