Rattiputkien yhteensopivuus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja toyopet, 1.1.2019.

  1. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Jotenkin tuntuu, että olen kysynyt mutta en löytänyt mistään.
    Kuinkahan suuret merkkikohtaiset erot on noissa rattiputkissa/-pylväissä, kun minulla on tuossa varaosajeepissä jonkun edellisen omistajan jäljiltä melko kötöstys rattisysteemi, jotain voyagerin tms. rattia soviteltu jeepin akseliin hitsaten yms.
    Sitten jossain varastossa on aikanaan freetimecruiserilta ostettu chevyn rattiputki, joka ei mennyt siihen tarkoitukseen, mihin se tuli hankittua.
    Saginawin valmistetta lienee molemmat ja kyllähän ne hyvinkin samalta näyttää?
    Vierekkäin en ole verrannut, pitäisi käydä penkomassa isäukon luona, että missä se chevyn rattiputki oikein on.
     
    Muokattu: 1.1.2019
  2. buick455

    buick455 Gearhead

    En tiedä muista mut amc hornettiin menee ainakin tommonen jeepin rattiputki sekä tehostettu simpukka lähes heittämällä paikoilleen. Eli jostain "sukulais" autosta vois käydä.
     
  3. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Taisi olla hieman pituuseroa ja letukassa poori akselin päässä ja sitten Jeepissä semmoinen lovisovite... Sähköt taitaa olla yhtenevät.

    Kysele Jeeppiläistä vaikka AMC-kerhon sivuilta...
     
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Joo, saahan niitä jeeppiläisiä omiakin. Ajattelin vaan, että jos olisi saanut suht siedettävään kuosiin niillä romuilla, mitkä mahdollisesti löytyy varastosta.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Luulis ettei käytettynä kallis
     
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ei ne varmaan kalliita ole, joo.
    Sen verran asia eteni, että poika kaivoi raadon hangesta ja ajoi pihaan.
    Bensaletku vuotaa tankin ja filtterin väliltä, pakkasproppu vuotaa turbiinikopasta ja tuo rattiputki riekaleina. Niin ja jarrut jumissa. Jarruja meinattiin herkistellä mutta on vähän turhan kylmä jo siihen leikkiin tuossa pihalla.
    https://photos.app.goo.gl/brJB3j7o2FTnkpuu9
     
  7. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Wagoneeriin vaihdoin joskus Skotsdalen rattiosat ku piti saada automaatin karahka kun heitin manuaalin pois ja automaatin tilalle.
     

Kerro tästä muillekin!