Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. samiharju27

    samiharju27 1st gear

    Olisko kellään tarvetta lavakatteelle pitkälavaiseen Ramiin? Mulla on tarpeettomana turkkilevystä tehty avattavilla/lukittavilla kansilla oleva kate siis lavan tasalle tuleva ei koppimalli (jämerää tekoa), jääny tarpeettomaks kun möin oman 2500 dodgen pois?
     
  2. smgt

    smgt 3rd gear

    Se kauppas matala stallisena eikä esittäny vaihtoehtoja. Jälkeenpäin kun kyselin siitä että onkohan se kunnossa ku tuntuu ihan vakiolta niin tuumasi vaan ettei siihen voi vaikuttaa.
     
  3. ReDDot

    ReDDot 2nd gear

    Ääni tälle. Haulla löytyy tästäkin ketjusta keskustelua,
    jäi ainakin itselle jäi ajatus että usan jimiltä saa sen matalan stallin ja varmasti pitävän lukon. Ehkä täällä ei osata huomioida tarpeeksi Cumminsin matalaa vääntöä, bensa kasin perään hyvän turbaanin saa suomestakin.

    Edit: ajatus pätkii
     
  4. exxcevy

    exxcevy 3rd gear

    Mulla on ollu 3gen cumminssin peräs dtt-valmistama kolmelevyinen matalastallinen turbiini ja on toiminu jo yhdeksän vuotta hyvin... koneesta on puserrettu n600hp....kolmosen pakka on ongelma mut nyt saa jo sellaista pakkaa missä on männän pinta-alaa kasvatettu 50% ja etuservoon lisäjousi et se kolmonen menee päälle eikä mieti...
     
    ReDDot tykkää tästä.
  5. smgt

    smgt 3rd gear

    En eppäile etteikö tuo hyvä olis. Saattaahan se kestää hyvin voimaa, mutta stalli ei oo mulle sopiva. Tykkään ajella ramilla ku kippeellä pil**lla. Tällä turbiinilla kun kiihyttää niin kuulostaa ihan skootterilta, kun kierrokset pysyy ihan tasasena eikä vaihteen vaiholla kierrokset tipaha ollenkaa. Lukon kun laittaa päälle niin kierrokset tippuu ja vetää hyvin. Siitä tietää ettei laatikko itessään luista, kun lukko päällä kaikki on yhtä puuta kyllä.
     
  6. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Kas kumma ettei sanomalla saa mitä haluaa? Luulis että firman maine kärsii jos asiakas ei saa mitä tilaa :oops:
     
  7. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Kävi tänään ekan kerran niin, että avatessa Rokkiauton lähetyksen saan todeta osia kadonneen.. jeeppiin tilasin pyöränlaakerin mutterisarjan mutta sain vain pelkästään retainerin eli sen peltiläpyskän jolla mutteri lukitaan x2. Numero täsmää sarjaan siitä huolimatta. Tupakkiaskin kokoiset paketit on avattu ja teipattu kiinni :eek: Laitoin jo palautetta asiasta, mutta varmaan 50 lähetystä ja yleensä Fedexillä no problem, kuinkahan nyt noin..
     
  8. NoSmokeNoPower

    NoSmokeNoPower 2nd gear

    Vois olla sellanen tilanne, että Rokkiauton varastossa avattu paketti ja sieltä otettu ne muut rojut ja lähetetty johonkin ja sit suljettu paketti. Itelle esimerkiksi kerran tuli sieltä termostaatti mikä oli aivan väärä, vaikka oli oikean termostaatin paketissa. Ja kerran tuli jousi-iskaripaketit Nissan Titanii, vaikka tilasin Ranchon ysitonniset Ramii. Vahinkoja sattuu. Uskosin että uudet lähettävät mukisematta
     
  9. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Nopeeta toimintaa, laittoivat puuttuvat osat tulemaan. Olisko joku amatööri laittanu väärin :) Varmaan kuva autto asiaa, näkivät siitä suoraan että oli tuotepaketit avattu ja teipattu

    Onko muuten niin Ramiin tarves vaihtaa ne neljä pulttia joilla etupyörän laakeri on kiinni? Kai nekin ajan kanssa huonoksi menee.. -95
     
  10. Luoppis

    Luoppis 3rd gear

    Itse vaihtaisin ne pultit, eikö ne monesti tule uuden pyörän navan mukana? Voihan tuossa rokkiauton tapauksessa olla myös kyseessä myyjälle palautettu paketti mistä olikin sitten lipastettu tavaraa eikä kukaan tullut tarkastaneeksi, että oliko tavarat vielä tallessa.
     
  11. smgt

    smgt 3rd gear

    Rockautossa on kyllä hyvä palvelu. Mulla tuli talvella ramiin uus laturi ja pakettia avatessa huomasin että kahesta takana olevista m6 pinnapulttien korvakoista toinen oli poikki. Laitoin reklamaation sinne niin kysyvät kuvat tuotteesta ja paketeista. Ulommainen pahvilaatikko oli ehjä, mutta laturin oma oli ryttynen. Rockauto palautti koko summan tilille. Tuli positiivinen kuva firmasta ja luotto kasvo.
     
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    ”Tälläturbiinilla kun kiihyttää niin kuulostaa ihan skootterilta,kun kierrokset pysyy ihan tasasenaeikä vaihteen vaiholla kierrokset tipaha ollenkaa.”

    Ja skuutterit on muuten ihan vitun rasittavia minusta.

    Toinen juttu on se että sait kätevästi ilmaiset varaosat laturi remppaan. Vanhan laturin kuoret kun lasikuulapuhaltaa ja siirtää uudesta siihen sisäosat niin siinähän se. Rikkinäisen korvankin tietysti voi vaikka techno-weldillä juottaa ni siinä on ehjä kuorikko taas.
     
  13. smgt

    smgt 3rd gear

    Minä laitoin sen laturin paikalleen. Hyvin näkyy pysyvän se musta mötikkä kiinni yhelläkin, ei värise eikä tärise. Pitää kesällä sekotella nuita osia, että saa yhen priiman ja toisen varalaturin. Sekin toimi vielä, mutta ankkuri oli aika kulunu.
     
  14. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Jos ei ihan lopussa ni kuluneen kollektorin saa kyllä sorvissa oikaistua jos tavara riittää. Joihinkin saa vaihdettua, denso tai kopion en osaa sanoa. Muutenhan se ei kulu. Muutenkin se kannattaa vaikka olisi kohtuu hyväkin pinnaltaan ni pauttiarallaa 600 hiomapaprulla puhdistaa ennen kasausta. Nii ja ne välit puhdistaa muuten oikosulkeentuu jos tukkeessa.
     
  15. ReDDot

    ReDDot 2nd gear

    Mulle tuli kesällä summitilta skf:n napa, eikä siinä ollu pultteja mukana, oli kyllä teipattu pakkaus...
    hyvin ne pysyy vanhoillakin jos ei uusia todellakaan mukana tule...
     
  16. smgt

    smgt 3rd gear

    Siinä navassa on niin tarkka sovite kauluksessa ettei ne pultit mene miksikään vaikka ajasi 5miljoonaakm. Ainut että jos niitä pulttejä käytetään työkaluna sen navan irrotukseen niin ne voi ottaa koville :D
     
    Joonnaz ja Cumminski tykkäävät tästä.
  17. Joonnaz

    Joonnaz 1st gear

    Nyt ois rami taas liikenteessä, laatikonlaiton jälkeen. Se iso laakerihan sieltä overdrivelta oli paskana. Samalla laittelin uudet hilppeet sisään ja Jn tradingin 3 levynen matalastallinen. On hyvä . Ero ku yöllä ja päivällä th maticin 1 lapaseen, jossa lukko luisti . Stalli sopivan matalalla, toimii. Ois pitäny sillon aikasemmin uskoa että 3 levynen.
     
  18. Ck

    Ck Gearhead

    Ei se 3 levyisyys siihen stalliin vaikuta. Lukon kytkeytymiseen kylläkin. Ja 3 levynen kytkeytyy aina jytymmin joka tapauksessa vaikka olis vakio toosa.
     
  19. Joonnaz

    Joonnaz 1st gear


    Ei tietenkään vaikuta, mutta itse turbiinikin paremman tuntunen omaan käyttöön. Kummatkin tilattu lowstallilla, nyt sattu jn viemään voiton.

    Btw, onko kukaan korjaillu noota vakkarin nappeja? Omadda joutuu nitkuttaa että saa päälle. Tää on tämä 94-97 ratti?
     
  20. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Sama kaiku on askelten omassa vakkarissa -96. Se on se eka vasemmalla josta se päälle/pois laitetaan joka takertelee.
     

Kerro tästä muillekin!