Puskurin uudelleen kromaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja coupedeville, 5.2.2005.

  1. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    Onko kukaan teettänyt uudelleen kromausta tuolla Raution-niklaamossa Turussa? Oletko tyytyväinen jälkeen ja onko kestänyt ajan hammasta.

    Entä Ruotsissa ja miten saitte homman hoitumaan?
     
  2. Ahto

    Ahto Gearhead

    Minua kiinnostaisi myös, että missä kunnossa noita puskureita kehtaa kromaamoihin lähettää (voiko olla ruostetta takapuolella, kuinka paljon kukkaa/halkeamaa voi olla)? Miten kunto vaikuttaa hintaan? Entä puskurin pinta-ala (omani on aika slim line europuskin)?

    -Ahto
     
  3. jukkanum

    jukkanum 1st gear

    Kromautin vuosia sitten Rautiolla Cadillacin takapuskurin.Hiekkapuhallutin puskurin taustan sanoivat että nopeuttaa heidän työtä.Kyllä siitä ihan hyvä tuli, kova kiire tuntu kyllä olevan.En tiedä miten nykyää olen kuullut että hinnat on ainakin noussut aikalailla,mutta niin on tainnut nousta kaikkialla.
     
  4. KPS

    KPS 3rd gear

    Kysyin Raution niklaamosta viime kesäkuussa tarjouksen isosta amerikkalaisesta takapuskurista. Hintaa arvioivat näkemättä 1300-1500 euroa + alv. Saman vehkeen etupuskurin kromaus maksoi KromiJussilla vuonna -98 1000 euroa veroineen.
     
  5. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    Kysyin hintaa Raution-niklaamosta ja arvioivat hintaa tulevan 800-1000+22%alv

    Hintaan kuuluu

    - Hapotus
    - Vanhan pinnan poisto
    - Kolme hiontaa
    - Kuparointi
    - Kuparin kiilloitus
    - Niklaus
    - Kromaus

    Jonoa on kuulemma 1-1.5kk ja pitenee kevättä kohti mentäessä.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    yksi harrastajatuttu kromauttaa kaikki Oralla Noormarkussa, sano että hinta paljon edullisempi kuin Rautiolla. Laatukin ilmeisesti hyvä kun sinne kaikki aina lähettää.
     
  7. jukkanum

    jukkanum 1st gear

    Tiedätkö tekevätkö pelkkää kromausta vai tekevätkö myös pohjatyöt.Muistelin että eivät ainakaan ennen tehneet pohjia.Olen muistaakseni joskus sinkittänyt joitain osia Oralla.
     
  8. DeS

    DeS Gearhead


    OLI hyvä kromaamo, huhuja toiminnan uudesta aloittamisesta on ollut, kunpa aloittaisivat. Kromiosasto lopetettiin hetkeä ennen koko puljun kaatumista.
     
  9. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    Niin siis toimivia kromaamoja joissa olette kromauttaneet. Entä tuo Ruotsi, mitenköhän sieltä löytäisi hyvän kromaamon, luultavasti hintakin olisi edullisempi kuin täällä ja varmasti laatukin hyvä.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    voiskohan joku tietävä laittaa näitten krommaamojen yhteystietoja ku tarviis rommauttaa motskarin etulokari :wink:
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    motskarin lokasuoja

    terve
    on yksi kromaaja tiedossa ja hyvää tulee ja viikon sisälla on valmis .jos laitat omat yhteystiedot niin hän ottaa yhteyttä :)
     

Kerro tästä muillekin!