Cruising musiikkia.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja redneck1, 1.3.2019.

  1. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Tää on kova

     
  2. zuinula

    zuinula Gearhead

    Mutta tää onkin kovempi;)

     
  3. emil knievel

    emil knievel 2nd gear

    Tää ON kovin:

     
  4. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Uskomatonta että trolli vedättää OD porukkaa näinkin tehokkaasti!
     
  5. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    https://darwinawards.com/
     
  6. redneck1

    redneck1 Gearhead

     
    zuinula tykkää tästä.
  7. hantta

    hantta Double Gearhead

     
    redneck1 tykkää tästä.
  8. hantta

    hantta Double Gearhead

     
    redneck1 tykkää tästä.
  9. hantta

    hantta Double Gearhead

    Yleensä kaikki American graffitti- musiikki on hyvää risteilymusaa, itselläni oli 2x tupla-albumia, jotka myin syksyllä pois, kuten kaikki levyni ;)
     
  10. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ja tarkennuksena, At the hop.in laulaa leffassa Flash Cadillac, and the continental kids :)
     
    redneck1 tykkää tästä.
  11. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    tossa at the hop videossa harmittaa kun tuo pää laulaja tekee samaa tanssi/askel liikettä mutta on ns. väärällä jalalla kuin muut.

    itse kuuntelen hyvin laidasta laitaan erilaisia musiikkeja kuten aina ..ihan sen hetkisen tunnelman mukaan.

    mutta jos pitäisi jotain autoilu musiikkia ottaa mukaan.. niin luultavasti mukaan eksyisi parhaimpia bändeiltä: ac/dc, dire straits, metallica, zz top. (joo olen klisee hahah)

    acdc tyyppiset kappaleet silloinkun väsyttää tai vituttaa ja haluaa ajella vähän agressiivisemmin ja direstraits kun haluaa ajella hiljakseen jonnekkin. ja zz topilta voi valita haluaaka chillailla ja cruisailla bluessilla vai hittikappaleiden potkiessa perseeseen. :D
     
  12. hantta

    hantta Double Gearhead

    Pidän myös reippaasta rockista, Ac/ dc, Hurriganes, ZZ Top, mutta aikoinaan cruisaillessani pidin huolta, että Dodgessa soi vain 50 luvun doowop ja rockabilly :)
     
  13. hantta

    hantta Double Gearhead

    Tuo jalkatyöskentely ei haittaa cruisaillessa ;)
     
  14. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

  15. Redneck61

    Redneck61 Gearhead

    Meikäläinen tykkää ajella Fordin 4x4 pick upilla ja musiikkina soi Travis Tritt, Charlie Daniels Band, Confederate Railroad, Alan Jackson, Jamie Johnson, Billy Joe Shaver, Marty Stuart. Onko yhtään tuttua jenkki auto miehille ?
     
    PilsnerBil tykkää tästä.
  16. hantta

    hantta Double Gearhead

     
    redneck1 tykkää tästä.
  17. hantta

    hantta Double Gearhead

     
    redneck1 tykkää tästä.
  18. hantta

    hantta Double Gearhead

  19. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Juuri tämän takia kannattaa postaukseen pelkän linkin lisäksi kirjoittaa myös artisti ja kappale, juutube-linkit on vanhenevaa sorttia. Kts. "Musavideoita, joissa on jenkkejä"
     
  20. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Hmmm... "Cruising musiikkia"...

    Kruisailua on niin kovin monenlaista... ...ja musiikkia on niin monenlaista. Huomaan näin yhtäkkiä, etten ole varsinaisesti kruisaillut vuosiin, sanan useassakaan merkityksessä.

    Cruising = Parking, eli näitä settejä, joita järkätään Heurekan parkkiksella/Malmin lentoasemalla jne. Niin näissäkin olen ollut lähinnä yleisönä, viimeksi varsinaisesti osallistunut harrasteautolla varmaan vv. 2013, eli jo kuusi vuotta sitten! Mitäs musaa? No Wängä-Dängää tietenkin! Se soundtrack joka kuuluu ja kuluu joka vuosi Forssan picknickissä. Myöskin aika monet biisit yllä mainittuna. Amerikkalaista, suurille ikäluokille pyhää rockenrollia, tehty pää-asiassa ennen Beatlesiä. Buddy Holly, Little Richard jne. Ajoittainen Hurriganes.

    Cruising = p*lluralli, eli auto täynnä kavereita ajellaan pikkukylän keskustaa päämäärättömästi ympäri (vaihtoehtoisesti kahta terassia ja huoltoasemaa kiertäen), takapenkillä olutta ruskeista pulloista, huudellaan outouksia kuten esimerkiksi: *nitkun-nitkun*<veivaa ikkunan auki>"RIVOUS!" tai "OISPA MULLAKIN MOPO ÄNNÄRRRRÄÄÄ!" tai "HEI! Missä täällä on keskusta?" "Paljoks sun mummo työntää kuulaa?!" ...jossain vaiheessa joku idiootti näyttää ikkunasta persettä. Näistä alkaakin olla jo pidempään, viimeisin varsinainen pillurallikierros tuli ajettua/oltua kyydissä varmaan joskus vv. 2009. Tällöin tietenkin pitää kuunnella kuljettajan huolella Anttilan alehyllystä valikoimia CD-levyjä. Muutamia esimerkkejä, kun tuli mieleen:
    - Terhon Corollassa soi Eurodance, pelkistä takakajareista, ilman bassotoistoa. Bum-digi-däng-RESSURRECZÖÖN!.
    - Henkan Saapissa kuunneltiin sivistyneesti Laura Branigania (Creatures of the night!)
    - Antin Impalassa soi trance tai house
    - Paten Corsassa ganstaräppi
    - Kun erehdyksissäni heivasin nännimankan ja laitoin cd-soittimen, niin datsunissa soi mm. Queens of the Stoneage, ZZ-top, Fat Boy Slim, Prodigy (RIP), hurriganes (taas) ja yllättäen Jope Ruonansuu ja Forssasta

    Nykyään kehätiellä töihin/töistä jonottaessa tulee kuunneltua Radio Nostalgiaa, Golden Classicsia (silloin kun sattui kuulumaan), Finestiä (parhaat eurodancet ja mainokset). Mobyn CD jäi vaihtajaan jumiin, niin ei ole tarvinnut levyjä kuunnella. Nostalgia on päässyt yllättämään monipuolisuudellaan, mietin, että se olis just niitä kuluneimpia kuuskytluvun "helmiä", Kirkaa ja muita mestareita, mutta sieltähän tulee kaikkea hassua!

    Sitten vielä ne ajelut, kun taitetaan pikkutien mutkaan nälkäisellä ajolinjalla. Lepsämän tie Nurmijärvellä ja silloin soi 22 Pistepirkko.
     
    Marklin ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!