Missä on nuoret harrastajat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Otto, 28.12.2003.

  1. zuinula

    zuinula Gearhead

    Tais olla ruåttalinen :confused:
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kukin tyylillään mutta jos jo 17-18vuotiaana ilman mitään remppakokemuksia tarvis olla tallit pelit vehkeet ja harrasteena charger niin....
     
    jjjkkk tykkää tästä.
  3. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Näyttää aika moni pipopääjangsteri ajavan tyyriillä bemarilla tai lexuksella, noinniinku senpuoleen kalliinpuoleinen projekti charger saattaa tuntua liian "hitaalta projektilta".

    Itte ihmetelly, et en ehkä kuiteskaan laittas rahoja kiinni uudehkoon bemmiin tai rikkaitten tojotaan, ku niitten arvo putoo vuosittain. Raudassa on raha kiinni jos 50/70 luvun ameriikkalaisia ajatellaan.

    Oon taas varmana ymmärtäny tai ainaski luullu väärin, luulenma.
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    90-luvun nuorella ei ole samanlaista kosketuspintaa 50-60-70 -lukujen autoihin kuin niillä, jotka kuolasivat niitä vähiä, joita täällä oli ennen kuin käytettyjen tuonti alkoi.

    Jos ei ihan uusista autoista ole kyse, vaan jostakin 10 vuotta ja vanhemmista isoista saksanpeleistä, niin onhan ne oivaa rakennusmateriaalia. Autot on halpoja ja turbovehkeistä saa sitä voimaakin aika helposti (yli tarpeen, sen verran hullunkurisissa paikoissa noita näkyy ulosajetun!).

    Ja aika harvaksi on käyneet joukot, jotka ajaa näillä bensakrematorioilla päivittäisajot. Ei tuu joka aamu työmatkalla vastaan ainuttakaan.
     
    always bb tykkää tästä.
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Tai kosketuspintaa ylipäätään amerikanautoihin. Esim. itte en muista että olis kellään tuttavapiirissä ollu amerikkalaista autoa eikä sellasia edes nähny missään liikenteessä hirveemmin, yhdellä puoltutulla oli joku iso foortti. Uudet oli jotain neoneja tai jotain vastaavia jotka nyt ei kiinnostanu ketään eikä niistä edes aatellu että olisi jotain amerikkalaisia. Kaikkea muuta perus volvosta tai volkkarista harvinaisempiin alffaroomeoon tai porsseen oli.
     
  6. jariha

    jariha Double Gearhead

    kyllä se -79 cordoba ois kelvannu aikanaan(-96) vaikka ei silloin kunnon jenkki ollukkaan? (sanoin ooppeli/gm miehet) nythän ei noi ooppelimiehet meinaa päästä tpin rynkytyksistä eroon:D
     
    FuryIII '71 tykkää tästä.
  7. Latvis

    Latvis 2nd gear

    onse saatana kumma, ettei tämmöisten vanhempien harrastajien kommenttien jälkeen ole kilometrien jono harrastamaan jenkkiautoja ja autoja yleensä...
     
    Pertti K ja redneck1 tykkäävät tästä.
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mistäs toi vanha harrastaja titteli nyt tuli?


    Nykyään on netti ja kaikki, kyllä ne jotka kiinnostuu löytää jenkit ja niiden pariin päätyy. Ei tarvi enää kädestä pitäen viedä tallille porukkaa eikä niistä kumminkaan kiinnostu kaikki siltikään.


    Ja sitten se kauan tiedossa ollut asia: tiellä ei kalustoa näy
     
    sdfsd tykkää tästä.
  9. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Mistäs se nuoriso nää löytäis, jos ei kadulta
    Tapahtumiin ei osaa kukaan tulla kuin vahingossa, jos ei ole jo suuntautunut sairaasti..
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  10. Latvis

    Latvis 2nd gear

    Ainakin näytät esiintyvän täällä niinkuin kaikki olisi jo alalta nähty ja tehty?

    Sitten kun joku nuori, joka ei vaikutta kirjoitustensa perusteella olevan mikään "vajakki" yrittää ottaa kontaktia, niin suhtautumisesi häneen näyttää olevan sellainen, että pidät häntä vajakkina.

    Rohkenen väittää, että vittuilemalla tähän harrastajaporukkaan ei lisäystä ole luvassa. Vai onko sillä tarkoitus karsia "väärin harrastavat" pois?

    Tuosta olen kanssasi ehdottoman samaa mieltä, tiellä ei kalustoa näy.
     
    redneck1 tykkää tästä.
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Niimpä eli edelleen parasta on kun niillä autoilla ajetaan
    Joopajoo, rednekin topiceista ja viesteistä voi olla montaa mieltä. Autokommentin heitin kun suu kävi, perusautot ja kirput haukuttiin vaikka omaa autoa ei edes ole :wc:


    Ahdasmieliseksi harrastajaksi ei kannata heti nuorena ryhtyä. Jos oman ikäsiä harrastelijoita ei ole tai koko kylällä ei ole amerikkalaista autoa niin sitähän voi itse olla se ensimmäinen....


    Kotona soi iskelmä ja toyotaa oli aina. Ei se estänyt mua. Aika näyttää muutenkin ketä mikäkin kiinnostaa, joku voi alottaa jenkillä ja vaihtaa vuoden päästä tojotaan tai päinvastoin.
     
    Pertti K, Gary Grand ja Rotten tykkäävät tästä.
  12. Smirkelimies

    Smirkelimies 3rd gear

    Siskon kolmesta aikuistuvasta tyttärestä vain yksi on hankkimassa ajokortin. Asuvat pääkaupunkiseudulla. Aikoinaan Savossa käytännössä kaikki kävi autokoulun. Liekö tämä yleinen trendi? Olen ymmärtänyt että esim. Harrikan kysyntäkäyrätkin on alaspäin kun nouseva polvi vaan e-urheilee.
     
  13. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Omalla jälkikasvulla sama juttu. Ei ne täällä kaupungissa autoa juuri tarvitse. Muutamaan opiskelumuuttoon ovat pyytäneet kuskausavuksi. Muuten ovat oppineet kulkemaan julkisilla, jalan tai fillareilla.
     
  14. tammercity

    tammercity Gearhead

    Hommaa sen auton ja harrastelee aikansa yksinään, niin kyllä sitä seuraa/kavereita sitten alkaa ilmaantumaan ihan itsestään.
    En sitä minäkään ketään tuntenut, kun firebirdin hommasin muistaakseni 19 vuotiaana.
    Kyllä sitä porukkaa sitten aikanaan kerääntyy auton ympärille ihmettelemään ja "kaveripiiri" laajenee ihan itsestään.
     
    Karpov tykkää tästä.
  15. tammercity

    tammercity Gearhead

    Joo, no onhan siellä niitä, jotka haluaa kyytejä baarin eteen ja "rehvakkaasti" sitten jenkistä pihalle ja baariin juomaan.
    Tarvii vaan osata poimia niitä hyviä tyyppejä paskan seasta.
     
  16. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Vain nuorena on varaa olla ahdasmielinen. Kokemuksen myötä maailman kuva avartuu.

    Itsekin juuri tuossa iässä olin sitä mieltä, että "en ikinä aja millään prkleen riisikupilla", "mersut on erektiohäiriöisille" tai "kaikki muovipuskuriautot on hanurista" tai "kaikki uusi musiikki paskaa" tai "verkkareita ei kuulu käyttää yleisellä paikalla, jos ei urheile".

    Mutta niin ne karisee, "ensirakkaus" autojen suhteen olikin paapan vanha Datsuni; sen aikaisella budjetilla ei orggiskuntoisia klassikkojenkkejä osteltu (ei ostella muuten vieläkään).
    Okei, toi verkkarijuttu pätee vieläkin.
     
  17. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    [​IMG]
     
    Pertti K, Gary Grand, Commodåren ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Sanotaan nyt näin: Kaikki vanha musiikki ei ole automaattisesti hyvää, kaikki jenkkiautot ei ole tilavia tai laadukkaita, kaikki nuoriso ei olekaan pilalla.
     
    Pertti K ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  19. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Sitä isommalla syyllä painotan sitä että voi olla hyvä olla sekin ovi auki että lähtee ulkomaille.
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  20. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Niitten ystävien ei tartte olla vältsiste jenkkiharrastajia, olin aikanaan ainut jenkkiautoilia porukassani mutta muita autoharrastajia oli ja todella hyviä kavereita olivat.
     

Kerro tästä muillekin!