Joko on autot liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja AAnnikAA, 7.3.2006.

  1. jjjkkk

    jjjkkk 3rd gear

    Käyn ihan just kaivaa mun rivinelosen esille. Alkoi mennä hermo, koska en edes tiedä mun takalasien huurteenpoistokykyä. Kohta on koko jyväskylä näyttelemäs ei-ruostuneita autojaan täällä. Pakko ottaa nopea ankeus-ajo tähän väliin et rauhotun tästä ahdistuksesta.
     
    Pertti K ja xarper tykkäävät tästä.
  2. urho3

    urho3 Gearhead

    Miks mun autot ei huurru,käytti ilmastointia tai ei?
     
    xarper tykkää tästä.
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Selvästi jotain vikaa.
     
    jjjkkk tykkää tästä.
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Paljon olen minäkin tällä foorumilla jenkkejä ja niiden laatua haukkunut enkä tähtilippulaseja omista.

    Huippuhyvä huurteenpoisto ja huurteenpoisto on eri asia. Tässä taas vängätään siitä, että autot huurtuu ja huurteenpoisto surkeaa. Ei varmaan kukaan väitä että hakkais jonkum saab 9000 takaovien ja takaikkunan puhaltimilla + webastolla (vähän outo esimerkki mutta yks parhaista huurteenpoistoista).


    Lämmön vähyys monet uudet dieselit huurruttaa, ei se kylmä ilma pakkasella lasia pidä auki vaikka olis 12 suutinta ja puhallinnopeus 50m/s
     
    xarper tykkää tästä.
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Enpä mä ole vielä koskaan omia hitsauskorjauksiani joutunut korjailemaan, lähinnä sillä ”joka toinen vuosi” tarkoitin sitä että kun tommosesta vanhasta huussista yhden paikan korjaa ja pari talvea ajelee saa taas korjata seuraavan.

    Miten sun mielestä tommosen vanhan paskan huurteenpoisto voi toimia mitenkään tyydyttävästi kun ainoa puhallus tulee tuulilasille kahdesta 10cm leveästä räppänästä? Sivulaseille ei tule mitään puhallusta saatika takapenkille niin että sinnekin osaan matkustamoa tulis lämmintä ilmaa, ja takalasin lämppäriä ei luonnollisestikaan ole. Se on sula mahdottomuus että ikkunat vois aueta huurteesta yhtä nopeasti kuin vaikkapa 90-lukulaisessa mistä nuo kaikki löytyy.
     
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Riippuu miten ilma kiertää kajuutassa ja miten kuivaa se ilma on. Ilmastoidussa ne lasit ei alun alkaenkaan mene huuruun missään vaiheessa.
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Monessa vanhemmassa htr asento jo aika lehmänhönkä mutta silti pysyy lasit auki. Mun 81 cutlassissakaan ei ollut venttejä kuin ikkunalle ja keskelle. Lasit pysy auki.


    Eukon camry talvisin puhaltaa tuulilasille ja jaloille, aivan minimaalinen puhallus tulee koelaudan päistä, sama pickupissa ja bonnevillessa. Kaikissa pysyy auki lasit pakkasellakin ilman ilmastointia eikä se monessa laitteessa edes pakkasen puolella lähde päälle.
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Hattuhylly tai takapenkin osasto mistä monessa taitaa ilma kiertää, ongelma niin ei ilma kierräkkään.

    W124 mesessä ei ole läpivirtausta mikä on yleinen monessa autossa, siinä huomaa jos puhallin ei toimi. Läpivirtaavissa voi pärjätä maantiellä vaikka puhallin ois sökö.
     
  9. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    pakkaskeleillä yleisesti on kuivaa ilma eli jos saa vaan ilmaa autoon sisään ei mitään huuruongelmia sen kummemmin synny. Muutenkin puhe oli enemmän sadekelistä millon ilmankosteus on suurempi ongelma. Siihen kosteuteen auttaa kylmäkone.
     
    xarper tykkää tästä.
  10. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Ei
     
    Pertti K tykkää tästä.
  11. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Reilu 30 vuotta sitten nuorena pojan kolliaisena seurasin "silmä tarkkana " vanhempia jenkkiharrastajia ja huomasin ,että silloin oli intohimoa ja asennetta tähän harrastushommaan.Ja sille tielle olen lähtenyt itsekin.Intohimo ajamiseen,intohimo reissaamiseen,intohimo rakenteluun ja remppaan.Ja tuo asenne.Se puuttuu aika monelta.Jossakin asioissa pitää olla niin sanottuja periaatteen miehiä.Tänä päivänä kylläkin harvinaista herkkua.Tänä päivänä voitaisiin puhua ns. KERMAPERSENÖSSÖISTÄ.Ei ole intohimoa ,eikä asennetta koko hommaan.
     
    Muokattu: 23.3.2019
    ramtouch, Karpov, Desoto57 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

  13. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Kaikille nössöille!Ja sanat voi jokainen itse "kääntää" vaikka tähän autoharrastukseen.Ei muuta NÖSSÖT kuin autot "silkkipeiton" alle talliin ja turpa kiinni:D.
     
    Muokattu: 23.3.2019
    Camino'79 tykkää tästä.
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tässä, rakkaat harrastajatoverit, näette malliesimerkin miten pysytään otsikon aiheessa eikä lähdetä rönsyilemään.
     
    Custom_Rod, jariha, redneck1 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  15. max

    max Double Gearhead

    Kohta on taas rahvas ja köyhälistö suu ammollaan kateudesta,kun pääsee Chevroletilla kurvaamaan pitkin kylän raittia.
    Kyllä se luo määrätynlaista ylemmyyden tuntoa verrattuna moukkaan,joka tuulipukuun sonnustautuneena vetää päätä kumaraan Avensiksessa.
     
    Custom_Rod, Make.S, ak72 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Piti kirjoittaa suolassa:D
     
  17. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Jospa alettaisiin tämän pahasti huuruun menevän keskustelun siirtäminen takaisin alkuperäiseen kysymykseen.:D
    Joko on autot liikenteessä?
    Ja nyt tarkoitetaan vuotta 2019 ja niitä varsinaisia kesä autoja ettei uudelleen kenenkään tarvitse alkaa näsäviisastelemaan.:poff:
     
  18. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Jakka saan blazerin diagnosoitua/korjattua ni vähän kyllä meinasin sakun voimalla alottaa käppyrän esiinkaivamisen vielä tänävkloppuna o_O

    Jos vaikka ehtis ne lasit liimaamaan uusiks ennen hrrs reissua ni ei sit huuruunnu :poff:
     
    wilburi ja xarper tykkäävät tästä.
  19. urho3

    urho3 Gearhead

    Kyllä jos on oikein intohimo johonkin asiaan niin ei sitä jouda netissä muita kyttäämään ja valistamaan,ellei se intohimo ole se kyttäily ja valistus.
     
    Pertti K ja redneck1 tykkäävät tästä.
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Juu ac auttaa kosteella. Ymmärsin, et talviajon huuruuntumisesta oli enempi kyse ja bowtien kuvakin oli pakkaskelistä ei sateelta.
     

Kerro tästä muillekin!