ACS 2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 30.1.2019.

  1. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tämä pysäköinti on muuten yksi vaikeimmista asioista autolla liikkuvalle ihmiselle....
    Ei saisi maksaa. Pitää päästä ovesta autolla sisään ja muut vieköön romunsa pois mun tieltä..
    Kävin tänä vuonna harrastepelilläni näyttelyssä. Mukana broidin yläasteikäiset pojat. Piffasin sällit näyttelyyn ja ajoin harrasteparkkiin. Näkeehän nuoriso muutaman auton lisää. Hyväksyin sen että parkki maksaa jotain, mutta todennäköisesti kukaan ei auton kylkiä naarmuta ja kaipa joku mun kikkarettakin katseli.
    Oli mukava yllätys kun Fyyra maksoikin mun parkin. Kiitos!
     
    vivve ja Mikkis tykkäävät tästä.
  2. lordC

    lordC Gearhead

    Kannattaa vilkasta toi Europarkin sivusto.
    Meiän vani oli harrasteparkissa ja rekkari löyty sieltä.
    Maksoin pois, vielä kun oli aikaa ennen 48h täyttymistä.
     
  3. valpas

    valpas Gearhead

    Ei tartte kuvillaan hävetä yhtään. Hienoja kuvakulmia!
     
    cdv70 tykkää tästä.
  4. valpas

    valpas Gearhead

    Hienoja kuvia kaikilla!
    Semmonen vähän häiritsee autojen kuvissa, kun valoja on katossa satoja, ja jokainen näkyy omana pisteenä maalipinnalla. Pitäs olla joku valkonen kangas katossa, tai valot pitäis tulla jotenkin epäsuorasti, niin näyttäs autot paremmalta minun mielestäni. Lahtaushallissa pisteet on vielä häiritsevämpiä. Muutama kirkas valopiste pitäisi olla, jotta heijjastuksia tulee, mutta sata on liikaa.
     
  5. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    [QUOTE="jariha, post: 3569688, member: 51398".............ja toi ameriikan rauta ei pijä paikkaansa koska ei meijän romu oo siellä ollu?? siellä on kuulema joku paksukuono ollu pari lehtee sitten? saisko linkkejä;)[/QUOTE]

    Tommonen siellä oli.
    Klikkaa kuvaa. Pääset albumiin. Nuolella kuvan vieressä voit selata kuvia. Edellinen kuva myös samasta autosta.
    [​IMG]
     
  6. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Jaa, miksi? Kesäisissä cruisingeissa on vielä vallan paljon katsottavaa... ACSn voin tulevaisuudessakin unohtaa, pystyn harrastamaan vallan hyvin ilmankin.
     
    kapa73 tykkää tästä.
  7. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Powered by SAAB tosiaan ja riittävästi on löylyä... Samoin kuin muissakin MustionWelhon Mosseissa.
     
  8. chevy-kane

    chevy-kane 2nd gear

    Parkkifirma käy kuvat läpi ja maksu tulee kaikista muista kilvistä paitsi puuhakilvistä. Myös moottoripyörät luetaan koska järjestelmä osaa ottaa myös takaa kuvan. Harrasteparkki on tosiaan ilmainen ja rekisterinumerot kerättiin käsin koska parkkifirman nettiohjelma ei tunnistanut kuin murto osan kilvistä. Joka päivältä rek.numero listat on toimitettu parkkifirmalle. Asian toimimattomuudesta on informoitu parkkifirmaa, mutta nehän on vain arkisin paikalla. Joten selvitys tapahtuu ensi viikolla. Hienosti oli kalustoa paikalla ja koko viikonlopun aikana kävi n. 950 ajoneuvoa harrasteparkissa. Alueelle mahtuu yhtäaikaisesti alle 200 autoa, joten kaikki ei valitettavasti päässeet parkkiin. Isoja autoja jouduttiin ajattamaan hiekkaparkkiin koska niitä on mahdoton saada mahtumaan kun parkkialue alkaa olla täysi. Toivottavasti kaikille jäi hommasta hyvä mieli. Näyttely ainakin oli omasta mielestä todella hieno, ja nähtävää oli moneen makuun.
     
    faffeli, Mikkis, rb ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Näköjään 1940 Plymouth on ollut näytillä myös.
    Siitä vertailemaan detaljeja sen 1941 valkoisen kustomin suhteen...
    [​IMG]
    Onko tästä tarkempaa tietoa, mitä pitää sisällään?
    Pyörät on hieman eri paria vuosimalliin verraten.
     
  10. debner

    debner Gearhead

  11. VSOP

    VSOP Gearhead

    No hitsi, ellen olisi lukenut näitä viestejä, niin olisi jäänyt tsekkaamatta lauantaisen reissun osalta harrasteauton rekkari ja maksettua vaan sunnuntainen käyttis. Hahaa, siellä oli "ilmaisesta harrasteparkista" 12 egeä myös maksettavaa.... ei sitten ihan toiminut..
     
  12. z 900

    z 900 Gearhead

    Hienoja on autot..
    Mutta kyllä tuo GT-40 on hienoin koskaan tehty urheiluauto...
    Ei luukkulamppuja,oikea ankanpyrstöperä,ja sopivan linjakas muotoilu.
     
  13. supo

    supo Double Gearhead

    Hyviä kuvia kaikilla!Oliko myös porukkaa paikanpäällä,miltä vaikutti?Ei ollut virallisessa tiedotteessa mainintaa kävijämäärällä niin kuin viime vuonna.
     
  14. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Fyyralaiset keräsivät perjantaiaamuna käsipelillä rekisterinumeroita harrasteparkin suulla. Näin menetellen rekisteri voi näkyä europarkin systemissä, kunnes käsilistan saalis on näpytelty - maksuiksi. Erikoista on, jos fyyran pitää maksaa noista täyttä yksikköhintaa, kun kuitenkin ostivat tukussa koko kentän. Ja jos sieltä sattuisikin tulemaan 12€+5€ lasku perään, niin tulkoon. Mitään lippulappua en portilla saanut, harrasteparkkiin mut suorastaan ohjattiin ja rekisterinumeroa portilla kovin tutkittiin. Jos vekotin ei ollut ilmaisparkin väärti, niin sitten se ei ollut.
     
  15. chevy-kane

    chevy-kane 2nd gear

    Viimevuonna oli parempi systeemi kun annettiin parkkilippu jolla pääsi alueelta pois. Harrasteparkkia hoiti myös tänävuonna autoharrastaja kerhot. Näyttää tulleen lasku myös jos on olemassa parkkifirman sovellus puhelimessa, vaikka parkkifirman toimittamaan sovellukseen on rekisterinumero menyt läpi.
     
  16. ata

    ata Gearhead

    Kävin tarkastamassa sieltä europark-sivuilta ja ainakaan oman harrasteauton rekisteritunnuksella ei sieltä löytynyt mitään, olin sillä lauantaina sekä sunnuntaina harrasteparkissa. Musta lyhyt kilpi.

    Hassua, että joku kuvittelee noista kuvista saavansa korvikkeen autojen itse näkemiselle... iteselleni kuvat ovat ihan eri asia, muistikuvia, taidettakin, ja joskus niistä näkee mitä oli jäänyt huomaamatta itse. Omat kuvat ovat vielä tulossa, kun en ole vielä käynyt niitä itsekään läpi.

    Ja jos tuolla ei mitään mielenkiintoista nähnyt, niin ehkä vain katsojaa ei autot (enää?) kiinnosta. Tai sitten voisi ainakin kertoa, että mitä siellä pitäisi olla, että kiinnostaisi. Sitten voisi toki olla, että muita ei kiinnostaisikaan se yhden ihmisen mielen mukainen kattaus ja toisekseen aika paljon vaikuttaa ylipäätään se, millaisia autoja näyttelyyn on tarjolla. Ei täällä voi mitään Riddler award-tyyppistä kilpailua järjestää, missä joka vuosi isolla rahalla tehdään varta vasten super-näyttelyautoja Amerikan mallin mukaan. Ja silti täälläkin nähdään Riddler-autojen tasoisia autoja. Olen itse käynyt myös USA:n isoissa näyttelyissä, mm. Detroitin näyttelyssä (jossa ne Riddler-autot palkitaan) ja aika lailla vastaavanlaisia ne näyttelyt ovat. Amerikassa vain tarjontaa on enemmän, sanaten autoihin käytettyä rahaa ja teetettyä työtä ammattilaisfirmoissa.
     
    jknR tykkää tästä.
  17. ata

    ata Gearhead

    Niin joo se pitää mainita, että ruotsalaisten näyttelyautojen häipyminen näyttelystä kesken kaiken tuli ihan puun takaa ja jäi sitten osa niistä autoista kuvaamatta ja kunnolla näkemättäkin, kun ei siihen ollut osannut varautua. Tuo ei mielestäni ole hyväksyttävää, kun tänäänkään ei ole mikään työpäivä, että heidän pitäisi olla jo kotona heti. Sama touhu häiritsee myös Lahden näyttelyssä, mistä ruotsalaiset lähtevät ja jäljelle jää puolityhjä halli, kun moni vetonaula on poistunut paikalta.

    Joko pitää ilmoittaa selkeästi, että osa autoista poistuu tunteja ennen näyttelyn päättymistä tai sitten ne ei poistu. Laivan lähteminen ei ole hyvä syy, niitä laivoja menee sen liian aikaisin menevän jälkeenkin.
     
    Liimis ja Marklin tykkäävät tästä.
  18. homer

    homer Double Gearhead

  19. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    chevy-kane tykkää tästä.
  20. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!