Small Block Chevrolet Cylinder Head and Block Accessory Hole Dimensions

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja TimeMachine69, 28.4.2019.

  1. TimeMachine69

    TimeMachine69 2nd gear

    Ha, haa. Brodix lähetti sittenkin mitat kun mankusin lisää.
    [​IMG]

    Tosta pitäisi nyt osata laskea. Jep, jep. Periaatteessa jos vähän aikaa ihmettelee niin ehkä se siitä vai saisko Miguelos tosta samanlaisen hienon kuvan kun aikaisemminkin?
     
  2. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Laita toi pähkinä youtuben ukkelille This old tony. Taatusti tulee dataa.
     
  3. Jos tämmöistä kolmiota tarkoitat:

    [​IMG]

    Mielestäni muunsin tuumat milleiksi ja piirsinkin oikein, mutta tuo yksi sivu on hiukan enemmän kuin se toisessa lähteessä ollut 4 3/16". Ero on noin 2 kymppiä, joilla ei reiän kanssa ole merkitystä. Mietin vain, mistä sekin johtuu..
     
  4. TimeMachine69

    TimeMachine69 2nd gear

    Kiitos Miguelos!

    Mulla olisi mennyt aika kauan ton laskemiseen, matikkaa (trigonomiaa) käytellyt viimeksi melkein 30 vuotta sitten.

    Sinun saamasi mitat:
    a) 7,70076
    b) 10,68745
    c) 12,43003

    Mittaustulokset:
    a) 7,75cm
    b) 10,6cm
    c) 12,5cm

    Ja aikaisempi netistä löytynyt tieto b-sivulle:
    b) 10,63625
    eroa 0,5mm

    Kyl mä lähden noilla sun mitoilla liikkeelle. Perhana jos kehtais käytellä vähän sirkkeliä vaikka onkin pyhäpäivä. Tommonen kolmio pitäis leikellä ja porata siihen noi reiät. Saas nähdä jos mä olen loppujen lopuksi ihan kujalla ja alipainepumpun hihnapyörä on syylarissa kiinni.

    Jenkki palstalla sanoivat, että noita CNC-koneen mittoja ei voi käyttää. En kyllä yhtään ymmärrä miksi ei.

    Ei, kyl mä annan sirkkelin laulaa, täytyyhän se nyt perhana nähdä tuleeko siitä yhtään mitään.
     
  5. Kyllä sä siinä onnistut. Ei kiinnikkeet ole ihan niin tarkkoja. Muistat tuon vaan, ettei se ole suorakulmainen kolmio, vaikka aika lähellä onkin. Jos käsipelissä teet, niin eiköhän noi harpin kanssa kohdilleen riittävällä tarkkuudella.

    Tuohon jenkkikommenttiin en osaa myöskään sanoa. Ehkä ne tarkoitti, että reiät on koordinaatteina eikä niitä voi suoraan käyttää. Mutta niistä voi laskea käsin tai cadin avulla ne etäisyydet.
     
  6. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Joskus takavuosina kun etsin puhelinluettelosta jotain 3M:n numeroa, niin törmäsin firmaan nimeltä Kolme Reikää Oy, ja ihmettelin että mikähän mahtaa olla kyseisen puljun toimiala.
    Asiaa ei tullut silloin selvitettyä, mutta tämän keskustelun myötä oivalsin että todennäköisesti silloinkin on ihmetelty että missä kohtaa ne pikkulohkoletukan kannen päässä olevat reijät oikein mahtaa olla, ja asian tutkimiseksi oli perustettu oikein osakeyhtiö.
     
    Pertti K, PauliR, Vezques ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Veikkaisin että tuottosampi osakeyhtiö olisi, joka ottais pahvimallin kynällä rapsuttaen ja niistä mitottais kuvan. Ei mitää pahaa, vähän vittuilua vaan, hyvä että tehdään tarkasti, mutta turha tarkkuus on teknistä tietämättömyyttä...
     
    artsiracing tykkää tästä.
  8. stana

    stana 3rd gear

    Noilla koordinaateilla helpompi mitoittaa kuin tuolla kulmahässäkällä, siirtelee vaan kahdesta suunnasta suorakulmaa..
     
  9. Mites tässä kävi? Onnistuiko kiinnikeen malli?
     
  10. TimeMachine69

    TimeMachine69 2nd gear

    Ajattelin laittaa kuvan lopputuotteesta kunhan valmistuu. Puumallin tehtyäni tuli (mielestäni) parempi idea ja aika pitkällä ollaan sen kanssa. Uupuu vielä 15x13mm 6mm rosterilevy ja sit just sopivan pituiset 3/8" pultit. En tiedä saanko rosterilevyä näppeihini viikonlopuksi.

    Kun ratkaisu vaihtui ei mittatarkkuudella ole ihan yhtä suurta merkitystä.
     
  11. TimeMachine69

    TimeMachine69 2nd gear

    Vacuumpumpun kiinnitys kanteen ja hihnojen linjaus alkaa olemaan maalissa. Tämän tapainen viritelmä (toi levy on kiinni niillä kolmella pultilla kannessa):
    [​IMG]

    Kiitoksia kaikille jeesistä. Tässähän ei tarvittu loppujen lopuksi mitään super-hyper -tarkkoja mittoja kun (onneksi) kiinnitysidea vaihtui lennossa. Aikataulusyistä tota kiinnityslevyä ei hipistellä tässä vaiheessa enempää.

    No, (käsittääkseni) ne tarkat mitat pelkääjän kannen apulaitteiden kiinnityspisteille on nyt kirjattu tähän viestiketjuun.
     
    Pertti K tykkää tästä.
  12. On sulla hieno konehuone..:)
     

Kerro tästä muillekin!