th400 ei vaihda isompaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja lincci, 14.9.2007.

  1. lincci

    lincci Gearhead

    Kaverilla on -65 pontiacissa orkkis th400 vaihteisto.ollut huittisissa korjauksessa ja sen jälkeen toimi hetken normaalisti mutta alkoi pian hukkaamaan isompia vaihteita.nyt ei toimi kuin pakki ja ykkönen.korjaaja ei löytänyt vikaa toisellakaan kertaa.alipainemodulaattori vaihdettu ja letku tarkistettu.yritetty säätää modulaattoria.joskus voi sattumalta mennä kakkonen kun oikein repelee. missä voi olla vielä vika?
     
  2. capriceman

    capriceman Gearhead

    tsekkaa keskipakoventtiili, loodan perästä, jos takeltelee niin ei toimi kuin noin ...
     
  3. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Kirjoitan tähän vanhan topicin jatkoksi, kun ongelma on sama. Viime kesänä toimi ihan jees. Talven aikana asennettu TransGo:n shiftkitti. Poraukset sun muut suoritettiin maltillisilla reijillä. Nyt kulkee hyvin taaksepäin, mutta D:llä "luistaa" jonnekin 2500rpm. tienoille ennen kuin lähtee, mutta ei vaihda sitten suurempaa. Modulaattori B&M. Ei vuoda öljyä sisäänsä. Säädelty ees sun taas, mutta ei vaikutusta. Kick-Down Lokar. Turbiini vakio.
    Tuota "keskipakoventtiiliä" (mikä se sitten onkin ömeriikaksi) en ole tutkinut, mutta arvannen, mitä palikkaa tarkoitetaan.
    Laatikko Caddyn 500cid perässä.
    Mikä mahtaa mättää? Huomenna kokeilen myös vakiolla modulaattorilla.
     
    Muokattu: 26.4.2019
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mitähän mahdat tarkoittaa tolla "luistamisella" ?
     
  5. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Ei ole vetoa ennen about noita kierroksia. Tuntuu, kuin huutaisi vapaalla.
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Taitaa tiivisteet männissä falskata, varsinkin forward pakassa. Keskipakosäädin on aika usein syyllinen jos ei löydy kuin ykkönen ja pakki.
     
    Camino'79 ja Seevu tykkäävät tästä.
  7. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    1-2 valve jumitti valvebodyssa.
     
  8. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Nyt kun laatikko muuten pelaa kivasti, niin heräsi kysymys modulaattorista; onko B&M modulaattori jotenkin parempi, kuin tuo alkuperäinen? Tarkemmat säädöt tms? Paikoillaan alkuperäinen, mutta testilenkkien jälkeen hiukan napakampaa vaihtoa toivoisi. B&M on tuossa tallilla, mutta maksaako (pientä) vaivaa vaihtaa?
     
  9. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Ei oo vaihteistoguruja paikalla?
     
  10. Custom_Rod

    Custom_Rod Gearhead

    ei ole, koska the gurun ego ei kestä väärässä olemista... sry
     
    Seevu tykkää tästä.
  11. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

  12. Ck

    Ck Gearhead

    Vaikka sen transgon kitin ruuvaa täysille niin ei 400 kovaksi muutu. Se on aika hyvin suunniteltu, kestää antaa kenkää ja vaihtaa sivistyneesti
     
    Seevu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!