-66 Mercury STW:n kolmas penkki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja maka, 11.5.2019.

  1. maka

    maka Gearhead

    Mercury Commuter stw 1966 tarttis kolmatta penkkiä tavaratilaan, elikkäs jos jollekkin olisi jäänyt tarvittavat osat ylimääräiseksi niin olisin kiinnostunut! Tuon mallin penkissä matkustetaan selkä menosuuntaan.

    Marko 050-5244805
     
  2. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Sitä tavaratilan penkkiä ei saa katsastettua enää, eli laillisesti siinä ei saa istua. Laittaa tummennetut ikkunat niin ei näy ulos :).
     
  3. Kylmit

    Kylmit 2nd gear

    Eikö 3. rivi enää onnistu vaikka samassa mallisarjassa olisi ollut 3. rivi optiona?
     
  4. maka

    maka Gearhead

    Vieläkin olisi kolmas penkki hakusessa. Eikö kukaan ole keventänyt voorttiaan tuon vertaa? Ilmeisesti ainakin Country sedanissa ja Fairlane squire wagonissa on samanlainen penkki, eli selkä menosuuntaan. Muutama hyvä kuvakin riittäisi ensalkuun...
     

Kerro tästä muillekin!