ACS 2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 30.1.2019.

  1. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Hienoa että uudet tuulet puhaltelee ja Fyyran edustajakin kommentoi tapahtumia täällä marginaalipalstalla.

    Parkkihässäkkä oli tosiaan pesreestä eikä maksaminen paikanpäällä onnistunut, vaan seuraavana aamuna liityin parkkijengiin ja maksoin.

    Eipä ollu fyyran vika vaan oikea aito molopäiden tekemä suomalainen uusi hieno järjestelmä joka kovasti muistuttaa sitä kuuluisaa venäläistä perseensuristinta, niinkuin yleensäkin nämä uudistukset nykypäivänä tuppaavat muistuttamaan.
     
    mikaa7146 ja rb tykkäävät tästä.
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Tällä kertaa näyttelyssä oli mielestäni ihan oikeita näyttelyautojakin.
    Oikein hyvä.

    Noita somisteita olisi mukava nähdä enemmänkin, junakeula-lato oli todella hieno kokonaisuus samaten se latolöytö -dodge.
    Onhan niissä kova vaiva tehdä, ei se ihan hetkessä tule ja vaatii paljon valmistelua mutta kyllähän se sitten näyttää hyvältäkin.
     
    miguelo ja -JJH- tykkäävät tästä.
  3. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Ei ole fyyran vika, eikä tällä palstalla mesoominen hetkauta JevroParkkia - mutta sanonpa silti ääneen; en voi välttyä ihmettelemästä, että millaiset TietoTunatorin jakojäännökset ton EuroParkin systeemin on tonne messukeskukseen väsännyt. Tai varmaan sama poppoo, kun on viritellyt sitä miljardi-luokan Apotti-systeemiä (ja jonka virolaiset teki 5 miljoonalla)...

    "ei pysty lukemaan mustia kilpiä", "virheitä systeemissä ja pitää manuaalisesti syöttää" tjsp. ... siis anteeksi mitä? Millainen kehitysmaa tämä Suomi oikein on vai onko tämä(kin) ryss...suomittu (paree vaihtaa jo verbiä, kun tuntuu että ryssät alkaa jo osata ja Suomi-poika paskoo pystyyn) ostamalla joitain Anttilan alahyllyn vehkeitä lukemaan kilpiä? Kai nyt joku speksausvaiheessa hoksasi surffata Traficomin sivuille tsekkaamaan, millaisia kilpiä Suomessa voi eteen tulla?Tuntuu aika käsittämättömälle, että esmes Ruotsissa pystytään jopa "ruuhkamaksut" suht luotettavasti perimään ja jumalavita, säällä kuin säällä, kilpien lukemisen kautta - mutta mites täällä? Ehei, kato kun on 20C ulkona lämmintä, sininen taivas ja arskakin jyrisee taivaalla, niin Designed in Finland -systeemi on polvillaan kuin Jenna Jameson kuuluisuutensa huipulla.

    Ja jos joku miettii, että siellä se -JJH- nillittää 12 euron takia, niin ei ... Mikkis ystävällisesti pisti jevroja tulemaan, mutta ei tämä koskaan ollut kuitenkaan siitä rahasta kiinni, olen mä rahaa paskemminkin polttanut. Kyse on vain ja ainoastaan periaatteesta ja perfektionistisen luonteen omaavan insinöörin ajatusmaailmasta, jossa asiat joko tehdään kunnolla tai ei tehdä lainkaan.

    -JJ-
     
  4. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Ihailin tuota junakeula-latoa myös pitkään ja hartaasti - tekijöille iso peukku!

    -JJ-
     
  5. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  6. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Miss Hot Rod '19 videota

     
  7. jariha

    jariha Double Gearhead

    Tommonen siellä oli.
    Klikkaa kuvaa. Pääset albumiin. Nuolella kuvan vieressä voit selata kuvia. Edellinen kuva myös samasta autosta.
    [​IMG][/QUOTE]

    niin tää on mun... ei oo estelty lehdissä jos joku niin luulee:D
     
  8. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Messuhallista poistumisten sulosointuja :D

     
    440Mag tykkää tästä.
  9. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Lauantai-iltapäivällä parkkialueella

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    miguelo ja 12345678910 tykkäävät tästä.
  10. markow

    markow 2nd gear

    chevy-kane tykkää tästä.
  11. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Gulf GT:t
     
    pe-le tykkää tästä.
  12. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Tuliko tosta skylarkista yhtään huutoja?
     
  13. ata

    ata Gearhead

  14. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Tää oli kyllä hauska tapaus tämä ilmainen harrasteparkki. Kysyin FHRAlta näyttelyn jälkeen, että milloin hoidatte tuon maksun kun näytti , että auto oli europarkin sivuilla maksamattomana. Sain kuulle, et ne näpytellään kohta. Noh perjantaina tuli laskuEuroparkista. Ttu....Pitäkää tunkkinne. Kiitos, että hoiditte asian kuntoon.....

    Oli sellainen ilmainen harrasteparkki...
     
    esmi tykkää tästä.
  15. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Tampereella on hoidettu nämä hienosti,0,00 euroa päivä.Eipä ole valituksia kuulunut.
     
    always bb tykkää tästä.
  16. cdv70

    cdv70 Double Gearhead


    Harva kai kuitenkaan vie autoa Pirkkahallin parkkipaikalle, jos on stadin näyttelyyn menossa.;)
     
    rb, jariha, esmi ja 1 muu tykkäävät tästä.
  17. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Varmaankin tarkoituksella tuollainen asenne.Tampereella näyttelyssä autolla kävijät tietävät mitä pysäköinti maksaa.Tuo pysäköinti pitäisi saada maksuttomaksi rahaa tuoville vieraailijoille .Olin kerran kutsuttuna eräälle osastolle ja olipa poistuessa vahdin kanssa pitkä juttutuokio maksusta.Enkä maksanut.Sanoin henkilön nimen ja käskin selvittää kuka maksaa.Ei ole tullut laskua vielä
     
    kuula ja esmi tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!