Pesuaine pumppualtaaseen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja jusssi, 6.6.2019.

  1. jusssi

    jusssi Gearhead

    Tuli tilattua semmonen halpis 60 l osienpesuallas pumpulla. Mikä olisi napee aine tuohon käyttöön? Joku Liuotteeton veteen sekoitettava?
     
  2. BloodyPray

    BloodyPray 1st gear

    Polttoöljyä itse käytänyt
     
  3. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Kaveri käytti bensaa, kunnes se posahti silmille. Noi emäksiset aineetkin kyllä toimii.. pitää vaan saada äkkiä kuivaksi, ettei ruostu
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Vesisotkut ei toimi. Siihen on ihan sellastakin liuotinta, joka ei isommin haise, eikä haihdu. Ei ole ns. hinnat alkaen tuote, vaan silti kannattava. Mun pönikkä vaan ei ole alkuperäinen, niin en voi kattoo merkkiä.
    Sit se, missä se aine varastoituu ja miten, vaikuttaa kanssa. Veteen liukenematonta liuotinta voi hyödyntää pitämällä se siinä varastoastiassa vesipatjan päällä, jos vaan pumpun imupaikka sallii. Sillon kaikki murut vajoo sinne veteen ja pesuaine on aina puhdasta.
     
    Mikkis ja caprice305 tykkäävät tästä.
  5. VooDoo

    VooDoo Gearhead

Kerro tästä muillekin!