JUMIIKO OD:N SIVUT?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja perkele, 19.1.2017.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    Ihmettelly samaa nyt kun eilen iltapäivällä merkkasin kaikki osiot luetuksi ja tänään ne samat oli lukematta sekä haapsalu topikin/ tänääntallilla topikin sepustukset oli kadonnuo_O
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  2. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ja nyt ei hyväksy tunnuksia kunnolla.. ei kirjaudu sisään. ei oo pitkään aikaan myöskään muistanut vaikka on sen klikannut että muista minut.

    tähän pääsin sisään ja kirjautumaan keskustelu puolelle yrittämällä kirjautumaan sisään, mutta tää keskustelu osio ei tunnistanut sitä kirjautumista.

    mutta kun klikkasin itteni v8 marketin puolelle niin siellä olinkin nyt kirjautunut.. ja sieltä kun klikkasi takasin keskusteluun niin nyt olenkin maagisesti jotenkin kirjautunut sisään tännekin.
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Ei, hyvin toimii
     
  4. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Ei jumi mut kännykällä kirjautuneena välil heittää puolen ruudun leveydelle. Ei pitäs cromes olla vika ku muilla sivustoilla ei tee tota. Muutaman päivän häröilly jo.
     

Kerro tästä muillekin!