Päivän projekti kuva. (Nurtsileikkurista lentokoneeseen)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja lojo80, 26.2.2017.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    Purkaudu mihin vaan,paitsi Minuun..
     
    mikkis83 ja Rotten tykkäävät tästä.
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Se ei oo "alin", kulku viä irtojakkaralla, 2 rappua. Mutta joo, on se tosta kulkupäästä kapea. Kyllä siinä jalat pitää, jos on tarvis. Mut ku 99,7% ajasta mä istun tuolla yksin jalat yläritsillä, niin ei haittaa. Tuo piti tehä noin, että sai pesupaikan kiviseinän puolelle, niin ovi siirty lauteen kohdalle.
     
    mikaa7146, palontie ja Rotten tykkäävät tästä.
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Edelliseen selkeytystä...Kun löysin yhden luonnoskuvankin. Mökkifirmahan oli laittanu ulko-oven ja saunan oven linjaan suoraan kiukaalle ja piirtäny vielä pesuhuoneeseen kaikki seinät puurakenteena. Kun ihmettelin, niin ehdottivat suihkukaappia ulkoseinän puolelle... Ämpäripesuille oikeen toimiva. Tulee se suihkukin sit joskus. No, eipä ne osannu tota piippuakaan asemoida omiin rakenteisiinsa mitenkään järkevästi, jäi ihan ite keksittäväksi senkin paikka ja toteutus et etäisyydet puihin riitti. Tulikin melko poikkeava.
    Minä sit luonnostelin alaseinän kokonaan harkoista ja muotoilin suoran väliseinän uusiksi, myös harkoista laattapinnalle. Aika pitkälti luonnoskuvan mukaan menin, ja tuli oikeesti hyvä.
    [​IMG]

    [​IMG]
    https://photos.app.goo.gl/A5Vu3koxj16Qx9XUA
     
    Muokattu: 6.7.2019
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ei näy kuva.
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Tuo Google tuntuu olevan kovin satunnainen, saako linkitettyä. Laitoin linkin...
     
    palontie tykkää tästä.
  6. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Tääkin kävi mielessä, jos olis askarrellut vanhasta työnnettävästä lingosta semmosen häkkyrän keulalle, mutta tulis niin etupainoinen. Taakse jos tekee pikkulingon, niin voip olla että keulii ja kulkupuoli muuttuu kyseenalaiseks kun se joutuu menemään siellä hangessa. Siihen leikkuupöydän kohdalle kun sais vaikka jonkun harjasysteemin tms. ni ois hyvä.
     
  7. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Kuskin paino tasoittaa. Varsinkin, jos sitä vielä kasvattaa. Se onkin jo hyvässä vauhdissa, muuten projekti on aloittamiseen ruppeemista vaille valmis,
     
  8. A.Naali

    A.Naali 3rd gear

    Tää tarviikin muistaa, jos emäntä alkaa muistuttamaan kesällä tulleista kiloista.
    Lumilinko projektia aloittelen...:D
     
    mikkis83, Naketti, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
  9. Naketti

    Naketti 3rd gear

    maverick999 tykkää tästä.
  10. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Aura eteen, ei ihan maahan kiinni että jaksaa hyvin vetää, loput lumet pyörivällä harjalla. Kiitotietä puhdistellaan teräsharjoilla mut eiköhän pihakäyttöön riittäis muovikin.
     
    Naketti tykkää tästä.
  11. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Juu tämän tiedän kyllä, kun tuossa paikallisella asemalla olen töissä, niin niitä saanut ihmetellä ihan tarpeeks. :poff:
    Juolahti vaan imuriin, että mikskäs ei sama toimis kutistettunakin :lol:
     
    maverick999 tykkää tästä.
  12. A.J.

    A.J. Gearhead

    Takaspoikan mallailua uuteen kanteen
    [​IMG]
     
    Jooli tykkää tästä.
  13. stana

    stana 3rd gear

    Eilen buelliin vaihdoin takakepin ja siina kun etukiinnike vaihtuu iskarin pituuden mukaan niin se meni vaihtoon, olihan tuo jo aikakin avata. Toinen kiinnitys pultti poikki, oli lohkoon jättänyt jälkeä kun oli pyrkinyt lowrideriksi. Vähän tuli mietittyä että joskus jopa vauhdikkaasti menty.. https://aijaa.com/7MiZCg
     
  14. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Nyt ei lopu virta ihan heti, vaikka joutuisi sahaamaan pidempäänkin.
    [​IMG]
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  15. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Mulla on samanlainen Partneri.. Tein tohon taakse(sulla vetokoukku) akkutelineen 100Ah akulle, kun näytti tuo kolo turhan pieneltä.:rotfl: Nyt pitää rengaskin paremmin.:rotfl:
     
  16. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Telinettä mallailin minäkin ensin, mutta sitten huomasin, että tuolla penkin allahan on tilaa vaikka kuinka. Ei tarvinnut pilata Partnerin linjakkaita muotoja.
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  17. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Aloitin jo viime kesänä tämän projektin ja pitäisi saada tehtyä loppuun. Tynnyri on työreissulta ruotsista, puulevy kaatopaikalta vanhasta pöydästä ja kyltti on kaverin tulostama pu-levylle. Nyt pitäisi jollain pinnoittaa kaiken yli että kestää ulkona. Kirkasta lakkaa, mitä lakkaa? Kirkasta epoksia? Millä tulisi hyvä ja kestävä?

    [​IMG]
     
    onoff road, ImpJay, mikkis83 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Halpa se ei ole mutta 8mm karkaistu lasi hiotulla reunalla. Alle muutama silikonitassu.
    Tehtiin parvekkeen pöytä vanhasta poljettavan ompelukoneen valurautajalkaisesta pöydästä: se koneelle tarkoitettuun syvennykseen parempi pohja ja sinne luonnonkiviä ja keramiikkaa, kanneksi 60 x 80 cm lasi pyöristetyillä nurkilla ja reunat hiottuina.... lasin hinta yli 90€ .... onneksi se kone oli "perintöä"
     
    impala-63 ja palontie tykkäävät tästä.
  19. mikkis83, esmi ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  20. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Lasia en haluaisi kun tarkoitus olisi tehdä säänkestävä että sen voi jättää sateeseenkin. Enkä tykkää lasin kilinästä kun siihen laittaa vaikka kylmän olusen. Terassin pöydässä on meinaan lasilevy päällä.

    Kirkasta epoksi valua tai muuta autolakkaa haaveilin.

     
    4d sedan, Jooli ja Bluestone tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!