TF 727

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Savis, 14.7.2019.

  1. Savis

    Savis Gearhead

    Onko hankala vaihtaa tf 727 laatikkon manuaali toiminto takaisin automaatiksi? Automaattikoneisto on minulla, kun oli alunperin automaati, joka vaihdettiin manuaaliksi.
    Poikani on sitä mieltä, että jenkissä täytyy olla automaatti. Täytynee toteuttaa tuo jälkeläisen toive.
    Aikanaan tuo vaihdon teki alan mies.
    Nyt syyhyäisi sormet, josko tuon saisi tehtyä omakätisesti? Neuvot olisi tervettuleita ja suotavia.
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Manuaalimuutos on tehty muokkaamalla vaihteiston venttiilikoneistoa eli ”aivot”. Koska muutoksessa tehdään metallintyöstöjä, helpointa on vaihtaa toinen venttiilikoneisto muokatun tilalle.
     
  3. Hai

    Hai Double Gearhead

    Lisäksi tarvitaan kick down vivusto, jos se on otettu manuaalimuutoksessa pois.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kun se on "ite" muutettu manuaalitoimiseksi niin takaisin muutto automaatiksi onnistuu. Yleensä kuvernöörille menevä öölikanava tulpataan ja kuvernoorille menevä öööli ohjataan suoraan vaihtoventtiileille. Pitää siis poistaa se tulppa ja tilkitä yksi reikä koneistosta.
     
  5. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Joskus myös koko shift governorin kamat on poistettu, ite en oo tukkinu mitään öljykanavia. Eli riippuen siitä onks se governor paikallaan
     
  6. Savis

    Savis Gearhead

    On vaihdettu. Kävi kovin helposti.
     

Kerro tästä muillekin!