Big Wheels 2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 17.7.2019.

  1. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Pistiköhä Xarper pallot savuaan myös tossa Rännibaarin risteyksessä..? Punasten valojen ajan lämmitystä ja vihreillä lähöt..reaktioaika 0.001;)
    Näytti vaan kuski profiilikuvan mieheltä..
     
    xarper tykkää tästä.
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Mikäänhä ei o nii hienoo ko pistää letkassa paskat takanaolevan keulaan/ tuulilasiin... Henkilöihin kantaa ottamatta. Ite oon ollu letkas kaks kertaa, ekan ja vikan; ko alko kumii/kivee ropisee keulaa risteykses totesin et eiköhä tää o nähty
     
    hla ja cdv70 tykkäävät tästä.
  3. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Tuolta Päivän autokuva-ketjusta löytyy todistusaineistoa.:p
     
    miguelo tykkää tästä.
  4. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Ite oon syyllistyny joskus samaan ja vittuuntunu samaan..
    Mulla oikeesti pisti pahasti silmään se valkosen camaron (?) (jossa näky pellin läpi puoli kaasutinta ja 3" putsari) kuminpoltto siinä cruisingreitin alussa.. jos lähtis mopo käsistä niin kaveri autonsa kans ihmisten päälle.. joita oli todella paljon..
     
    Gary Grand, hla, cdv70 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Sen takia onkin parempi polttaa kumia maantienopeuksista.. ;)
     
    Gary Grand ja Inlinee tykkäävät tästä.
  6. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Pitänee viilata vähä nuita meikän mopsien kansia lisää että moinen onnistuu..:p
    Mutta joo, kauden paras tapahtuma, ennätykset tais kaikki paukkua tänään..? :eek:
     
    xarper tykkää tästä.
  7. TEKELE

    TEKELE Gearhead

    Täähän se on jännä yhtälö, kun nämä tietyt (usein vuodesta toiseen samat) tyypit ei halua ymmärtää et takana saattaa olla ajoneuvoja johon ei kaivata yhtään tahallaan aiheutettua kiveniskua maalipintaan saatikka säröä lasiin/valoihin/keulamerkkeihin yms pisteosiin... Vuodesta toiseen on pakko esitellä yleisölle miten kaikki kaivonkantta pienempi tavara tienpinnalta lentää 60+km/h nopeudella yleisön sekaan ja takanatulijan keulaan.

    Jokainen kerta kun joku perseilee tulee lupien saaminen seuraavalle vuodelle vaikeammaksi, nykyään kun kaikkialla missä on ihmisiä on vähintään yhtä monta kameraa niin kaikki autosta roikkumiset, kuminpoltot yms. jää kyllä jonkun muistikortille ja päätyy kyllä luvista päättävien viranomaisten tietoon jonkun kyylän toimesta jos ei muuten.

    Autoporttien määrästä tulevaisuutta ajatellen oli jo joitain ajatuksia ilmoilla, niiden toteuttamiskelpoisuutta täytyy vastuuhenkilöiden arvioida tulevaisuutta varten. Kello taisi olla nyt about 13.50 kun yhtäjaksoinen letka alueelle sisään katkesi ensimmäisen kerran. Kaikki ketkä jaksoivat jonottaa pääsivät kyllä sisään, toki muutama kymmenen autoa joutui varapaikan lisäpaikan varapaikalle joka ei valitettavasti ollut yhtenäisen aidatun alueen sisäpuolella.

    P.S. Jokainen liikenteenohjauksesta merkittäviä puutteita löytävä on tervetullut ensivuonna talkooryhmäämme vahvistamaan ruoka- ja kahvilippua vastaan. Tekemistä kyllä voidaan luvata vähintäänkin 8:30 - 18.30 ;)
     
    hla, cdv70, Inlinee ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Kiitos taas mahtavasta tapahtumasta. Ens vuonna uudelleen. Ei haitannu pillurallin ajo ennen alueelle pääsyä.
     
  9. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Hieno tapahtuma, taas kerran. Muiden kiireiden takia ei oltu mukana cruisingissa (paraatiajossa) toteamassa noita edellä mainittuja tapauksia.
    Esiintyneet ongelmat jonotuksessa ja alueen täyttämisessä ovat kuitenkin niitä "positiivisia" ongelmia. Ne osoittaa että harrastus voi hyvin ja että tapahtumalle on tilausta ja se on suosittu. Moniko valittajista on ollut jonossa pari tuntia päästäkseen ALUEELTA POIS, kuten joskus Johannisbergin lentokentältä Power Meetissä.
    On hyvä, että järjestävä taho jaksaa tehdä ja myös kehittää tapahtumaa. Big Wheels on ollut aina parempi kuin edeltäjänsä, suunta on hyvä. Mitä virastotalon purku ja alueen kaavoitus tuo tullessaan tapahtuma-alueen käytölle, saa nähdä. Toivottavasti tilaa on riittävästi tulevaisuudessa isommallekin porukalle.
    Hyvä tapahtuma.:D
     
    Gary Grand, hartsa69, Inlinee ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    flanagan, esmi, FUKK ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. pagi

    pagi Gearhead

    Oli kyllä hienoa kalustoa paikalla, mahtava päivä kaikenkaikkiaanhartsa69 saanu näköjään valiantin kopattua kuvaan olisiko mahdollista saada kuva jotenkin?
     
  12. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    pagi tykkää tästä.
  13. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Hauskaa oli taas tuskallisesta jonottamisesta huolimatta:cool:Menomatkalla sai vielä antaa virtaa eräälle jenkillä ajaneelle pariskunnalle ja pääs hekin sitte jatkaa matkaa...oli ilo auttaa:)
     
    Jooli tykkää tästä.
  14. TEKELE

    TEKELE Gearhead

    Mukava katsella kuvia tapahtuma-alueelta, tuntuu et ei muista kuin muutaman auton vaikka ruokataukoa lukuunottamatta kaikki meni varmasti muutaman metrin päästä... Monipuolinen kattaus hienoa kalustoa oli kyllä taas paikalla ja ylivoimaisesti suurimmalla osalla porukasta oli riittävästi hyvää mieltä mukana vaikka jonoa kieltämättä oli kuin ilmaisia ämpäreitä oltas jaettu :cool:
     
    Vani76 tykkää tästä.
  15. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    flanagan, hartsa69, chevytb02 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Ei sitten palkoja haisteluelimiin.
    [​IMG]
     
    Muokattu: 22.7.2019
    Mokaman, PetteriT, Gary Grand ja 10 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. pagi

    pagi Gearhead

    Kiitos onnistui
     
    hartsa69 tykkää tästä.
  18. xarper

    xarper Gearhead

    Jotain vikaa autossa siis ilmeisesti?
     
  19. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Mulla yritti nostaa lämpöjä. Laitoin puhallusta isommalle ( kylmää). Liekö se autto, ainaki lämpömittarilukena aleni.
     
  20. Kaktus

    Kaktus 2nd gear

    Paljon oli porukkaa liikenteessä, reilusti enemmän mitä viimevuonna. Paljonkohan lie oli kokonaisuudessaan autoja alueella? Jonottelu vaati meilläkin muutaman jäähdyttelytauon, että pääsi sisälle alueelle. Samoin kruisinki piti jättää kesken ja suunnata kotia kohti. Seuraava toimenpide mahtaa olla jäähdytysjärjestelmän parantaminen. Saa ressittömästi ajella. :D
     

Kerro tästä muillekin!