Th400 kuvernööri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja p0ks, 28.7.2019.

  1. p0ks

    p0ks 2nd gear

    Th400 governöörin säätämisestä. Siinä on painot ja jouset molemmin puolin, onko toinen puoli 1-2 vaihto ja toinen 2-3 vaihdon säätö vai jos vaihtaa vaan toiselle puolelle painon ja jousen niin muuttuuko molemmat vaihdot?
    Kyse siis wot vaihdoista.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Eipä se keskipakohässäkkä taida osata vaihteita erotella.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu ei osaa ja ne painot kyllä kannattaa pitää saman painoisina kun se pyörii aika haipakkaa. Jouset saa olla eri jäykkyydellä.
     
  4. p0ks

    p0ks 2nd gear

    Okei, kiitos tiedoista.
    Tuossa b&m setissä taisi olla kaikki painot eripainoisia eli samoja painoja ei ole kahta mutta liekkö saman asian ajaa kun lähimpänä toisiaan olevat heittää..
     

Kerro tästä muillekin!