Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. Bukero

    Bukero Gearhead

    ...täytyy laittaa siihen kuminhuulen alle sitä dot5 silikonilitkua, sen ei pitäs imeä kosteutta;)
     
    Custom_Rod tykkää tästä.
  2. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Palaan vanhaan pissapojan ongelmaan. Nesteiden tuleminen tuulilasille oli ongelma. Pitkään siinä meni, ja aloin jo epäillä onko pumppu vialla vai mitä, ellei peräti se sulakeraria siellä konehuoneessa.

    Mutta ensin meni viiksi vaihtoon, tosin sellainen oli jo hyllyssä. Sen jälkeen ajovalojen pesurit alkoivat toimia. Tosin vika on voinut olla siinä rattiputkessa olevassa sähköliittimessä, sillä kun liittimen kunnolla kiinnitin, loppui kuskin turvatyynyn merkkivalon palaminen mittaristossa. Nyt airbagin ohmit on siinä 3,4, kun valo syttyy 5 ohmin vastuksen ylitettyäään. Tuli samalla korjattua tuokin vika.

    Lopulta Appcar oli hyväksi avuksi, koska sen avulla näki modulien tapahtumat. Näki mm. sen, että viikseä oli painettu, eli tieto meni eteenpäin. Lopulta testasin moottorin laittamalla 12 volttia suoraan pumpulle. Hyvin toimi ja aina "pesun" jälkeen kuului imuääni konepellin luota, nissä suuttimet on. Tilasin Rockautosta letkuston ja samalla myös halvan pumpun. Kas kummaan, että pumpun vaihdon jälkeen pesuri taas toimii kuten kuuluukin.

    Jännä juttu, että pesurin pumppu toimi kun annoin sille sähköä suoraan akusta, mutta ei muutoin toiminut.

    Ai niin. Joskus aiemmin olin tilannut Kiinasta pissapojan suuttimet, mutta ne antoivat vettä vain juovamallisesti kuin vesihanasta, ei viuhkan lailla, mitä alkuperäiset. Mutta marmorilta saa Moppeosia, joskin niissä on tuo hintakerroin kohdillaan. Olisiko ollut jotain 35 euroa kappale.
     
  3. toyota...

    toyota... Gearhead

    Hyvin sopii hemppaan takasatulaan eteen tarkoitettu brittien rst mäntä tiiviste paketti.
    [​IMG]

    [​IMG]
    Sen mitä tönärillä sai mitattua, niin ei ollut halkasijassa eroa, mutta uudet männät liikkui käsin eestaas, kun vanhat vaati isoja pihtejä ja nitkutusta. Olis ollu hyvä laittaa samalla uudet levyt/palat. Mitähän olis hyvät? Raypestos?
     
  4. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Tilasin rysleriin vetokoukun puolasta. Siinä ei tule kuin koukkuun kiinnitettävä yleismallinen johtosarja mukana pistokkeella. Osaisko joku sanoa mikä on oikea varaosanumero sille johtosarjalle joka tungetaan orggis valojen väliin? Tämä on 2005 vuosimalli. Ebaystä löytyy jotain sarjoja, mutta ne on jenkkipistokkeelle.
     
  5. toyota...

    toyota... Gearhead

    Välillä tekisi mieli rääkätä/kuunnella kasia, ja vakio putkella nää vaan vähän kuiskuttaa, mölyputki oli toisinaan liikaa :D ajattelin ratkaisuksi sähköiset läpät putkiin katin jälkeen. Mitähän katsurit tuumaa? Välillä katsellut peltisarjoja mitä myynnissä, mut lieneekö niistä mitään iloo, niitäkin näkyy olevan lyhyitä ja pitkiä... Ja kattit tarvis vissiin säilyttää..
     
    isalmela tykkää tästä.
  6. Dimmu300C

    Dimmu300C 1st gear

    Olisi jakopään remppa lähiaikoina, olisiko kellään kokemuksia/vinkkejä että ei tulisi yllätyksiä?
     
  7. Bukero

    Bukero Gearhead

    joo pitkien peltisatsien kanssa menee katti homma vaikeeks.
     
  8. toyota...

    toyota... Gearhead

  9. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Eikös näissä ole se perinteinen komposiittimäntä ratkaisu jonka tuntee jopa mersumiehet omalla kohdalla meni satulat uusiksi mäntien "turpoamis" ilmiön johdosta W211,stä.
     
  10. jusi99

    jusi99 Gearhead

    Abs pumpun vaihto. Auto ei lähde edes käymään kun sähköpistoke kiinni. Kun ottaa irti lähtee käymään. Käytetty osa samalla varaosa numerolla saman vuotisesta autosta samalla moottorilla. Appcar löytyy, sama vikakoodi, ei löydä abs pumppua??
     
  11. Bukero

    Bukero Gearhead

    jos hiilet lopussa nii ne voi vaihtaa... mutta ei mulla ihan noin ”vakavasti” oireillut.
     
  12. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Itselläkin tuo edessä.
    Olisko hihnapyörän ulosvetäjä mitä tarvitset? Ainakin 3.5 tarvii omanlaisen ulosvetäjän. Ebaystä löytyy.
     
  13. Dimmu300C

    Dimmu300C 1st gear

    Voi olla, itselläni on 3L diesel että vähän varmaan erovaisuutta...
     
  14. Bukero

    Bukero Gearhead

    tosiaan eri maailma, siinä mersussa sitä kettinkiä on noin 3 meetriä.
    liität sen uuden ketjun liittimellä vanhaan ja vedät... eli pyörität konesta kiekan verran ja avot, jakopää remppa tehty.:p
     
  15. MJF

    MJF Double Gearhead

    Ootko ite vaihtanut? Vajaan tonnin hinta-arvio ketjun vaihdosta ei ole vielä innostanut viemään korjaamolle :D
     
  16. juupa1

    juupa1 1st gear

    Miten onko kokemuksia Appcar tai witech testereistä?
    Tuohon tärinä ongelmaan joka omassa CRD:ssä ilmeni n 65-70km/h nopeuksissa syyksi paljastui kardaadin ristikko. Mersun ristikko vaihdettiin tilalle ja tasapainotettiin nii. Tärinät lakkasi. Pieni välys oli ristikossa,mutta kaikki näimmä tuntuu.
     
  17. Bukero

    Bukero Gearhead

    osat on laajaajineen/ohjureineen hommattu crd:hen enää pitäis vaan houkutella itsensä tuo homma tekemään. eihän se oo kun mekaanista asennustyötä:D..
    talviautoksi sitten, eeihän tässoo vielä mitään kii...
     
  18. Bukero

    Bukero Gearhead

    mutta ovat kuulemma oikeesti silleen vetämällä noihin mersunkoneisiin ketjuja päivitelleet
     
  19. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Tein tuon. Ylläri oli se hihnapyörä. Ei ollut ulosvedintä, mutta ratkaisin asian parilla terävällä lattaruuvarilla joita apuna käyttäen kampesin hihnapyörän pois. Ei ole kireällä varsinaisesti, mutta tilaa todella vähän.
    Ennakkoa kannattaa ottaa nokille (ainakin edestäpäin oikeanpuoleiselle), koska kun laukaisee kiristimen, lähtee löysät vesipumpun hihnapyörältä pois. Mulla oli useamman kerran toinen nokka hampaan pielessä. Kannattanee muuten se vesipumppu vaihtaa samalla.
    Muuten homma käy kyllä kuin kahvin juonti.
     
  20. softail

    softail Gearhead

    Just viime viikolla omaan 3,5 koneeseen tehtiin jakopääremppa...hihnapaketti, vesipumppu ja dampperi...oli kuulemma niin perskeleen tiukas että ei uskaltanu vetää sitä kun olis hajonnu...no nyt voi hihnahuolet taas hetkeksi unohtaa.
     

Kerro tästä muillekin!