Onko Motoparkkin elokuun (2019) kisoihin tulossa pro tiimien (eritoten Nitro pyörien) testaajia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Rami_Vaan, 28.7.2019.

  1. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Herje, artsiracing, three hundred ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Herje, artsiracing, three hundred ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Oli hienoa päästä Motoparkkiin katsomaan lajitteluja. Mahtavaa nähdä, että rata oli kunnossa.... Monet tiimit ajoi ennätyksiä...

    Olisi muuten hienoa jos myös sunnuntaina pääsisivät nipamopot testaamaan... Olisi mahtavaa saada Suomeen toinen rata jolla on ajettu 5 sec aika nipamopoilla... Radan suhteen se saattaisi olla mahdollista...

    Huom. Tietääkseni vain USAssa on enemmän kuin 1 rata jossa on ajettu nipamopoilla alle 6 sec aikoja.
     
    Muokattu: 11.8.2019
  4. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Unohdin yllä mainita sen, että....

    Kyllä on Jaska sanojensa mukainen mies... Ilmoitti tulevansa Motoparkkiin ajamaan uuden prätkäluokkien rataennätyksen... Ja niin hän teki sen jo ekalla yrityksellä... 6.253 s (koska nopeus oli vain 306 km/h, niin hän ajoi kaasu päällä vain noin 300+ metriä... Mikäköhän oli nopeus 660 jalan kohdalla? ... Onko kukaan nähnyt aikakorttia? )...

    Vanhakin enkka oli hänen nimissä... Muistaakseni (korjatkaa jos muistan väärin) 6.337 s vuodelta 2012.
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Tais olla joku 340kmh, kaasuvaijeri katkesi ja rullas loppuun.
     
    jknR, Rami_Vaan, Herje ja 1 muu tykkäävät tästä.
  6. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    tukkijulli, Herje, Mika.V ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. renezz

    renezz 1st gear

  8. homer

    homer Double Gearhead

    Motopark yllätti oikein positiivisesti. Palvelut olivat hyvät (mm. oikeaa ruokaa tarjolla, eikä hinnatkaan olleet pahoja) ja itse kisat menivät lauantaina todella jouhevasti. Pitokin taisi uudella pinnalla olla ihan kohtuullinen. Yleisöäkin oli enemmän lauantaina kuin osasin arvella. Ensi kesänä uudestaan.
     
    Rami_Vaan tykkää tästä.
  9. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Harmi juttu... Onko muuta tietoa (esim. 660 aika tai 1000 aika)... Että pääsee arvuuttelemaan olisiko ollut teoreettinen mahdollisuus 5 sec aikaan...
     
  10. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Nyt sai Motoparkissa aika moni asia kehuja niin tiimeiltä kuin katsojiltakin.
    Ensimmäisenä tietenkin uusittu rata ja hyvin tehty preppaus, mutta myös yleinen tunnelma, ja se ettei joka paikassa rahastettu. Radan uuden yrittäjän myötä on myös useita pikkuasioita selvästi huomioitu.

    Ensi kesäksi vielä paikallinen mainonta näkyvämmäksi, niin yleisökin löytää paikan taas uudestaan.
    Jatkuvasti on saanut kuulla satunnaisesti lajia seuraavilta että "Ai oliko siellä kisat, harmi kun en tiennyt" tai jopa "Eikö siellä ole enää kisoja ollenkaan?"
     
    supo, -31, Mika.V ja 1 muu tykkäävät tästä.
  11. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Juu, myös etelän veteliltä kuullut pelkkää positiivista palautetta Motoparkista. Näkeeet pikkuhiljaa on halua viedä asioita ja viihtyvyyttä eteenpäin ja siinä myös onnistuttu. Hieno homma, katsojan kannalta paikka on ihan eriluokkaa Kauhavaan verrattuna.
     
    supo, tito ja artsiracing tykkäävät tästä.
  12. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Hieno homma kun motopark alkaa kukoistamaan jälleen.
     
    supo tykkää tästä.
  13. -31

    -31 Gearhead

    En tiedä mikä oli, mutta ilmapiiri todellakin oli mahtava, ainakin näin katsojan näkökulmasta. Uusi ratapinta ja aika hyvä osallistujamäärä, siitä kai se aikalailla muodostui. Ja niinku Artsi mainitsi, paikallinen mainostaminen kuntoon,nyt ei mainoksia näy missään.
     
    supo tykkää tästä.
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Motoparkista sai sitä kuuluisaa rallimakkaraa!Olosuhteet parantuneet pikku hiljaa uuden omistajan toimesta ja nyt kun rata sai uuden pinnan sekä Anssi Pinolan joukkoin loistavaan ajokuntoon johon pystyi ajamaan uusia ennätyksiä sekä ajattaminen hyvää tasoa kaikkinensa hieno kisa kisajärjestäjältä.Toivotaan että jatkossakin saadaan Motoparkkiin useampi kisa kuin tähän asti ja kunnon mainostuksella sekä paikalla oikeata kisatunnelmaa kaikkinensa niin hyvä tulee!
     
    tukkijulli ja Herje tykkäävät tästä.
  15. pile

    pile Gearhead

    Motoparkkiin oli kiva tulla taas. Uus rata ja auto saatiin pelaamaan niin kuin kuuluu teki meille sen mitä odotetiinkin. Muutenkin kaikki oli paremmin kuin ennen . Wceetkin oli saaneet oviin lukot. ( olkoon tuo kevennys) Sähkö riitti ainakin meille ,kuumaa vettä tuli aina kun sitä tarvittiin. Ravintolat pelas hienosti. Ja ennen kaikkea rata oli hyvässä kunnossa ja ajattaminen pelas kaikin puolin hyvin. Siitä kiitos kaikille fhran toimitsijoille ja taivaan isälle kun piti sää jumalankin meidän puolella niin että sade tuli vasta kun oltiin jo kotimatkalla. Kiitos ja kumarrus kaikille.
     
    tukkijulli, supo, MIAMIDRAGRACING ja 1 muu tykkäävät tästä.
  16. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Laitanpa tähän myös kevennyksenä yhden ensikertalaisen kommentteja:
    Naisystäväni piipahti Perjantaina ensimmäistä kertaa elämässään Motoparkissa ja yleensäkkään kiihdytyskisoissa, ja esittelin hänelle lajia ja autoja junnudragstereista doorslammereihin.
    Huomio kiinnittyi hyvin erilaisiin ja näyttäviin kilpureihin, ja kun katseltiin muutamia lähtöjä lähtöalueen takaa niin katuautojenkin lähdöt saivat hänet ihmettelemään kun "tuokin hävisi kuin pieru saharaan."
    Sitten kun oli nähty yksi Top Doorslammeri ja pari prätkää jotka paukuttivat lähtövaloissa kuin olisi ammuttu, niin kysymys kuului: "Kuinka paljon täällä kuolee ihmisiä?!"
     
    tukkijulli, Rotten, supo ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. gm dealer

    gm dealer Gearhead

    Ettei nyt menis pelkäksi kehumiseksi niin pistämpä myös omn kommentin.
    Näyttötaulut sekoilivat välillä/oik.puolen nopeuksia ei näkynyt olenkaan.
    Kuulutukset ei kuulunut jos et ollut aivan kaiteen vieressä.No tämähän on tuttua 80,90,2000,2010 luvuilta.Lisäksi näyttötaulut olivat aivan liian alhaalle asennettu.
    Vaikka vintage on nyt kovassa huudossa niin kannattaisko äänentoistoon /näyttöihin edes pikkasen panostaa?Tietysti jos jokainen hortoilis radiokuulokkeet päässä niin pysyis ainakin ajoista/loppunopeuksista perillä.
    Itselle kisat ovat myös sosiaalinentapahtuma jossa voi tuttujen kanssa välillä vaihtaa kuulumisia ja komentoida kalustoa/suorituksia.
    Nämä puutteet/arvostelut taitaa mennä kyllä Fhra:lle luulisin?Aluetta on kyllä siivottu ja siistitty uuden omistajan toimesta siitä kiitos heille.
    Nämä havainnot siis lauantailta.
     
    Herje ja supo tykkäävät tästä.
  18. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Toi kuulutushomma tai sen kuuluminen on aina ollut ja tulee olemaan helvatan haasteellinen kun noilla suorituspaikoilla tuppaa tuulemaan aika paljon yleensä!
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Oikeassa olet eli ollaan niin täpinöissään uudesta pinnasta ja että siinä pystyi ajamaan kautta linjan uutta ennätystä ja muutenkin peruskisa meni kaikkiaan järjestelyineen aivan mainiosti niin jäi hieman ns varjoon näyttötaulut ja muut pienet puutteet.Tosiaan muutama tuli kuulutuksesta kysymään mikä siinä maksaa ettei saa parempaa jne.Sanoin että se on parasta mitä tällä hetkellä järjestäjä pystyy kun en muuta keksinyt.Toivotaan että homma paranee jatkossa sillä tosiaan Motoparkissa omistaja laittanut paikkoja parempaan kuosiin jne.
     
  20. Tomas C5

    Tomas C5 3rd gear

    Sama tuuli se on esim. RalliCrossissa.
    Mutta siellä kuuluu.
    Ja kuuluu Traktori Pullingissakin.
    Ja näissä lajeissa on myös selostajat suorituspaikalla.
     

Kerro tästä muillekin!