Nostin kokemuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 3964, 1.6.2019.

  1. 3964

    3964 3rd gear

    Taas kerran on hyde nostin p..kana.

    Onko joku nostin merkki/malli jotka kestäisi edes hieman kierroksia.

    Kyseessä 351 4v cleveland yli hydelaahuri ja yli 6000rpm ei tarkoitus toistaiseksi pyörittää.

    Ja ei ole toistaiseksi säädettävää venttiili koneistoa.
     
  2. Hemibee

    Hemibee Gearhead

    Ite kokeilin Fordin 429:sissä kolmet eri hydraulinostajat. Kaikki nakutti. Just laitoin uuden nokan ja kovat nostajat. Nyt olen tyytyväinen.

    Naapuri vaikuttaa kans olevan aika valmis hydraulirullanostajien kanssa. Sillä on Chevyn pikkulohko. On ostanu uusia nostajia nakuttavien tilalle ja sama meininki jatkunu.
     
  3. 3964

    3964 3rd gear

    Juu,pakko nämä hyde kärsät on unohtaa hermot näissä menee.
     
  4. grantorino

    grantorino Gearhead

    Laita Keith Black nokka-akseli ja nostajat, niillä mulla ainakin toimii, tosin 5500rpm jälkeen mittari menee punaiselle.
     
  5. niclas

    niclas Gearhead

    Voiko hydynostajat aiheuttaa tällaisen ongelman, eli kylmänä kun käynnistän sbm koneen, niin menee varmaan 3 sekuntia, kunnes öp nousee hirveän nostaja rapinan kera? Paineet kylmänä nousee kyllä sitten sinne 65 psiin nurkille.
     
  6. 3964

    3964 3rd gear

    Voi.
     
  7. niclas

    niclas Gearhead

    Kävin juuri ajelemassa kuumaksi mosan ja nyppäsin kopan auki... Muutamat nostajat antoi sormilla painamalla myöten... Kolmisen vuotta vanhat Compit, taitaa olla kiinaa. Pitäisiköhän vaihtaa mekaaniseen nenään..
     

Kerro tästä muillekin!