Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Pisti heti silmään kun astuin halliin, ajattelin ekaksi että onko Juha tehnyt pitkää iltaa ja ahkeroinut replikan kasaan sen parin viikon aikana mitä en ollut kerennyt käydä projektikuvia kattelemassa, mut infokyltissä omistaja olikin eri ja sit selvisi vielä että kyseessä on aito peli.

    Oli kyllä todella positiivinen yllätys, en odottanut kun aamulla Lahtea kohti starttasin, että esillä olisi aito SC Rambler ja vieläpä Suomalaisomistuksessa.:odcool:
     
    jariha tykkää tästä.
  2. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Tavailin niitä plakaatteja siinä, et onkos tuossa jotain erikoista vai mikäs tää oikein on kun on "koneen" vieressäkin vielä. Siihen sitten sattu just tulee frendi stadista (Hande) ja piti pikasen oppitunnin aiheesta...
     
    jariha tykkää tästä.
  3. splitti

    splitti 2nd gear

    Oli loistava näyttely. Kiitos järjestäjille!
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Youtubesta löytyy tuollaisen SC Ramblerin esittelyvideoita.
     
  5. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  6. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  7. Malossi

    Malossi 2nd gear

  8. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  9. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Mitäs, raksamessut siirretty samalle viikonlopulle?
     
  10. jknR

    jknR Gearhead

  11. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  12. homer

    homer Double Gearhead

    Voihan tuossa niin käydä että nuo ammattimessut menevät harrastusaiheisten edelle. Tampereella piti olla tällä viikolla konepajamessut ja nekin siirrettiin vielä määräämättömään hetkeen (kesällä niitä tuskin pidetään).
     
  13. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    esmi, jarkko359 ja leivonharri tykkäävät tästä.
  14. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Millonkohan tästä nyt tulisi tietoa, että järjestetäänkö tätä... Alle 2 viikkoa tapahtumaan :eek:
     
  15. Del Monte

    Del Monte Gearhead

    suuresti kyllä ihmettelen jos pidetään, Lahden alueella kuten koko maassa sen verran paljon korona tartuntoja ja tuolla varmasti tulee lisää koska on niin suosittu....

    eli ei kannattaisi ottaa riskiä.
     
  16. JC5IEDM

    JC5IEDM 3rd gear

  17. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Joo sinnehän se tieto sitten ilmaantuikin vihdoin ja viimein...
    No ehkä sitä vois miettiä kuitenkin ace cornerille menoa jos meinaavat päätöscruisingin tuolloin pitää...
     
  18. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Toi päätös on se ainoa oikea päätös eli perua tapahtuma. Kyseisellä ratkaisulla pelastetaan ehkä jonkun henki eikä yksin raha ei saa ohjata meidän toimintaa ja pitää muistaa että ensi tai sitten seuraava vuosi on tulossa. Ok mulla on jo muutama vuosi takana (on koettu hongongilaaset jne) Ei tämä maailma lopu tän vuoden tapahtumien peruuntumiseen mutta elämä voi loppua. Yhden harrastajan korona hautajaisissa tullu käytyä!!!!
     
  19. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Jees, näin tiedottavat:

    Autot ja Viihde 3.-4.10.2020 Lahden Messukeskuksessa perutaan.

    Olemme loppukesän ja viime viikot seuranneet covid-19 virustaudin uudelleen aktivoitumista sekä siitä kertovaa uutisointia. Seurantaa on tehty siitä näkökulmasta, että tapahtumaamme Lahdessa ei tultaisi tältä syksyltä perumaan, vaan sitä muokataan tähän aikaan sopivaksi ja teemme kaikkemme sen eteen, että tapahtuma on kaikille turvallinen osallistua.

    Valitettavasti tilanne on se, että virus on aktivoinut ja tartu…ntojen määrä on lähtenyt maassamme viikoittaiseen kasvuun. Yleinen ilmapiiri on negatiivinen ja kahtiajakautunut ja käytännössä tapahtumien järjestäminen on tehty mahdottomaksi vallitsevan tartuntatautilain pykäliä huomioiden. (Lain tarkoituksena on, jota Aluehallintoviranomaiset noudattavat, ehkäistä tartuntatauteja ja niiden leviämistä sekä niistä ihmisille ja yhteiskunnalle aiheutuvia haittoja.) Turvallisuuteen liittyvät vaatimukset tehdään hyvin tiukoiksi, asiakasmääriä rajoitetaan ja mm. näistä syistä valtaosa erikokoisista yleisötapahtumista on syksyn tullen peruttu kaikkialla maassamme. Kolikon toinen puoli on asia, joka pitäisi voida tässä ajassa huomioida, mutta näin ei ole.

    Olemme analysoineet tilannetta ja joutuneet tekemään meille hyvin vaikean päätöksen siitä, että tapahtumaa ei voida Lahden Messukeskuksessa 3.-4.10.2020 järjestää. Erityisesti juuri Lahden seudulla on todettu erityisen paljon koronavirustartuntoja ja useita satoja ihmisiä on määrätty karanteeniin.

    Olemme pahoillamme tilanteesta heille, jotka ovat nähneet vaivaa ja tehneet suunnittelua osallistumiseen liittyvissä asioissa. Heille, jotka ovat ilmoittaneet yrityksensä, kerhon tai autonsa näyttelyyn ja odottaneet tätä tietoa tuleeko tapahtumaa vaiko ei. Sekä heille, jotka olivat aikeissa vierailla tapahtumassa. Olemme myös pahoillamme kaikille kumppaneille, joiden kanssa olimme suunnitelleet yhteisiä toimia tai esiintyjiä, joiden tulon tapahtumaan olemme joutuneet perumaan. Olemme myös hyvin pahoillamme siitä, että tieto peruutuksesta tulee näin loppumetreillä. Sanotaanko näin, että käänsimme kaikki mahdolliset kivet, mutta lopulta jäi enemmän avoimia kysymyksiä kuin vastauksia, joka kertoo tapahtuma-alan hyvin sumuisesta vuodesta ja näkymistä edelleen.
     
  20. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Malossi tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!