5.7DX kestävyys ja 6.2D osat??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jere.kroger, 15.2.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    >Matkanopeus on noin 100 km/ tunnissa, ei tuo 80km/h! Että semmoista!

    Mun vuoden 1981 Delta88 5,7 kuluttaakin 102 km/h matkanopeudella alle 6l ja tulee olemaan maailman ainoa V8 moottori, joka kuluttaa alle 6l, miettikääpä sitä. Että semmoista.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest


    ....Ja mun -81 Skottari 5,7d vie näköjään nastarenkailla talvikelillä 14 l ja ihan saman koko ajan. Ketähän tässä nyt pitäis uskoo?
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Joo ja buickki vie yli sallitun nopeuksissa sellaista 14l/100 myös. Menee se kyllä 100 matkanopeudessakin siihen alle 7 litran mutta siis 80km/h myös alle 6. Mutta pitää olla aika lailla ennakoivaa ajotyyliä. Ei onnistu joka paikassa Suomessa edes, kun on sitä muutakin liikennettä. Rauhallisella tiellä. Ehkä nuo jenkkilän highwayt on sitten asia erikseen. Kiihdyttelyä nimittäin noihin kulutuksiin ei juuri kärsi laskea.

    Semmoinen 5½ vuoden keskikulutus on siinä 10.5l/100km. Mutta sillä ei ole väliä, kun autoa tarvitaan niin se vie mitä vie. Uutta pikkudieselhärveliä ei ole varaa ostaa, niin ajellaan noilla. Tosin bensavehkeeseen voisin siirtyä pikkuhiljaa.
     
  4. jere.kroger

    jere.kroger 1st gear

    kyllä tuo 6l/100km on urbaani legenda. perkele jos minun 2.8 laurel vie jo 7,2l/100km.. en oikeen jaksa uskoa alle 10l juttuihin. voihan se kulkea 6 kitraan satkulla mutta ainakin puolet matkasta menee hinausköyden jatkeena! :rotfl:
     
  5. PauliP

    PauliP 1st gear

    Tuo kaveri jolle vaihdettiin se 5,7DX sen Datsunin moottorin tilalle, laittoi viestiä että sallitussa noin 80km/h matka-ajossa se Caprice vei noin 9,0l/100km ja kulkee mukavasti. Auto on TH200-4R laatikolla vielä ilman lukkoturbiinia.
     
  6. Alvari

    Alvari Gearhead

    Mulla söi caprice n.9.8 litraa löpöä sataselle ja n.1 litran öljyä 500 kilsalle.autossa oli neljä ukkoa ja peräkontillinen työkaluja niin ja koneena kaikkien kehuma 5,7d ja 350 loota.
     
  7. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Välillä Imatra-Lievestuore (Vuoksenniskan TB-Niskapietilä-Rasila-Puumala-Anttola-Mikkeli-L:tuore Shell) muutama vuosi sitten kesäkelissä Puumalan kautta ajettuna 280km ja 15.6litraa dieseliä. En meinannut uskoa itsekään mutta kun tankkiin ei vaan mahtunut enempää. Eikä se seuraavalla tankkauskerrallakaan vienyt normaalia enempi, niin pakko se on uskoa.
     
  8. Olazabal

    Olazabal 1st gear

    Viime talvena Buick 6.2d välillä Kotka - JKL, matka 250-260 km ja matka-aika tasan 2h30min keskinopeus 100 km/h.

    Pumppu Alatalon ST1:llä Viitaniemessä antoi 21,5 litraa.
    Keskikulutus :eek: 8,6 l/100 km.

    Jos katsoo ajankohtaa, niin saa siihen jokusen ohituksen tehdä...

    Ja sitä samaa vienyt siitä asti (8-9/100) matka-ajossa.
    Kaupunkikulutus ei kiinnosta.
     

Kerro tästä muillekin!