Pakkelin ohentaminen? onnistuuko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja JB, 25.3.2008.

  1. -TH-

    -TH- Gearhead

    ostakaa soudalin soft kittiä, se on melko kivutonta muovata. en senkummemin taho mainostaa, mut soudaalia oon kayttänny melkein aina. jotkut "halpis"-kitit on helvetin kovia, eli paskaa hioa.
     
  2. Karva

    Karva Gearhead

    Dinitrol metallu kitillä raaka oikaisu, ja jatkamalla maalin ohenteella hienopaa oikaisua, loput dinitrol super soft ja hyvä nii ..

    Kaikki hyviä hioa, pysyy kiinni ja kestää. Halpa paska on halpaa paskaa, jos meinaat tehdä autos vuosiksi ... dinitrol !!
     
  3. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    No mites sitten nää 'metallikitit' / 'kemialliset metallit' jotka on myöskin pakkelin tapasta sotkua, kovetin jne... on kuitenkin paljon kovempaa ainetta kovettuessaan kuin normaali piltemapakkeli, voisko sellasta ohentaa, onko kenelläkään kokemuksia vai pitäskö ihan ite testata? :)
     
  4. Karva

    Karva Gearhead

    Eikö tossa just aikasemmin ???

    Kemiallinen metalli on täyttä soopaa, sillä ei ole mitään tekemistä metalli kitin kanssa, esimerkkinä no vaikka tämä allekirjailleen käyttämä, Dinitroll metalli kitti, nimi oli joku nro ja metallu - jotain, sorry mutta ei ole ruokapöydässä mukana.

    Metalli kitti on metalli jauheella tai jollain vastaavalla seostettu tavallisen tyylinen kitti, lukekaa valmistajan sivuilta lisää, sieltä löytyy, joka tapauksessa toimii, pelaa ja on hyvä käyttää, sillä pääsee laiska sankari vielä vähän oikaisemaan, hitsaus saumat tina pohjusteella, karhennus ja metalli kitti päälle ensi ja suuriin oikaisuihin, pääsee siitä tinaamisesta eroon, tai tinalla täytön voip jättää vähemmälle.

    Hiottaessa se on kovempa töinen kuin tavallinen pehmiä tai super soft kitit, mutta kyllä on loistava tuote ...

    Ja kaikki näillä nurkilla olevat, no ainakin käytössä olevat dinitroll kitit pelaa ja voi ohentaa maalinohenteella, ainakin allekirjoittanut tekee niin myös metalli kitille kun tarvitaan viimeistä silausta tai ohut tarkentava tai vastaava kerros jonnekkin ...
     
    Seevu tykkää tästä.
  5. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    ohops, no niinpä näytti olevan :poff: jos avais silmät nii näkis lukea..
     
  6. Karva

    Karva Gearhead

    Jep, kiusa se on pienikin kiusa, piruilu päivässä piristää kummasti ??
     
  7. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Iliman muuta ja muut iliman :lol:
     
  8. VooDoo

    VooDoo Gearhead

  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    En ole tuota kokeillut, mutta tätä olen.
    [​IMG]

    Tykännyt olen kovasti. On kuin hammastahnaa ja tasoittuu vähän itsestään. Helppo levittää ja hioa, mutta ei tuolla suuria pintavirheitä kannata alkaa täyttämään.
     
  10. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Kuka tuota evercoatin kampetta myy?
     
  11. aircool

    aircool 3rd gear

    Colortrading Helsingissä myy Evercoatia. Taitaa olla myös verkkokauppa niillä. Olen kokeillut Evercoatia. Melkosta velliä, tasottuu hyvin eikä jää reikiä. Pystypinnoilla hieman haasteellinen.
     
  12. ehjääjä

    ehjääjä 2nd gear

    tuo on huippu kitti ,eikä niinkuin suomalainen pakla jossa on kaikki huippu kitin ominaisuudet kumimainen levitää ja kivimäinen hioa
     
    juko7, sleepercooler, Dataviilaaja ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Joo just näitä paskoja asioita mitään ei voi itse kokeilla, tai on kokeiltu ja silti vielä pitäis saada rakentavaa asiaa. Tee työtä niin onnistut.
     
  14. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Evercoatin pakkelit olleet hyvää kamaa. Hyvä levittää ja hioa. Poly-Flex todella joustavaa ja noissa on kutistuminenkin aika pientä.
    [​IMG]
     
    sleepercooler tykkää tästä.
  15. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kuka kieltää kokeilemasta? Vastuu on sitten vain itsellä jos menee vituiksi.
     
  16. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Unohdit vielä herkän halkeilun vanhemmiten. Kiinalaiset olisi kateellisia Paklan kitistä, kun itsekään eivät paskempaa tavaraa saisi tehtyä saati myytyä.
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  17. DX

    DX Double Gearhead

    liika kovetin saa kitin vittumaiseksi hioa ja halkeilemaan vanhemmiten.

    yleensä ovat nielleet vettä ja/tai vaaleenpunasia mitä ite olen haljenneita auki kaivellut.
     
  18. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kuinkahan moni tulee ajatelleeksi, että polyesterikitti imee vettä ihan kunnolla? Kun maalauskohteita hiotaan vesissä tai pestään pölyjä pois. Tai vasta kittipohjissa olevaa pidetään ulkona odottamassa...
     
  19. S.M

    S.M 1st gear

    Tossa tuskailin polyesterikitin leviävyyden kanssa kun en ammattimies ole enkä tosiaan osaa kitata. Kaivoin KTT n ja siellä niinkuin purkin kyljessäkin lukee että sisältää styreeniä joka on tuotteen liuotin. No kipasin hakemassa styreeniä purkin ja pikku loraus sitä kitin joukkoon. Eipä tarvinnu lähellekkään 10% mikä maksimi ohennus määräksi suositellaan styreenipurkin kyljessä. Tulee todella hyvin leviävää kamaa halvastakin kitistä. Ja kuivuu ihan hyvin.
    Styreeni on semmonen myrkky että ei kannata ilmeisesti leikkiä sillä. Käytin puhallin maskia ja kumihanskoja.
    Styreeniä käytetään lasikuitu hommissa ja ne jotka niitä tekee on tarkemman terveystarkastuksen piirissä kun tuo aine aiheuttaa suvunjatkamis ongelmia ja pääkin pehmenee ilmeisesti reilusti käytettynä. Haiseekin melko rajusti niin oli ihan miellyttävä olla kun oli puhallin maski.

    Onkos muut koittanu kyseistä ainetta?
     
  20. Weijari

    Weijari Gearhead

    On se styreeni turvallisempaa kuin epoksi, se lähinnä haisee. Epoksin hiontapöly aiheuttaa maksavaurioita, syöpää etc.

    Puhallinmaski on jees ja kuten aina lujitemuovihommissa, kunnon suojahanskat. Styreenin paskin puoli on se, että terveydelle haitalliseksi katsottava raja on alle ns. hajurajan. Aikuisille pienet styreenimäärät silloin tällöin eivät juurikaan aiheuta terveysseuraamuksia, lapsille ja kotieläimille sen sijaan kyllä. Eli älä uunita sitä konepeltiä saunassa ja kylve samaan aikaan siellä muksujen kanssa :cool:.
     

Kerro tästä muillekin!